Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fjolka']kto zgadnie czyj to nochal ?
ewa zanim odpowiesz wloz prosze okulary :evil_lol::razz:;):p

To musi być chojri:evil_lol: okulary mam słoneczne:evil_lol:

Posted

ewa hmmm :roll: :-? jakby to powiedziec bylas bardzo blisko:evil_lol:

justyna konkurs byl banalnie prosty, ale jednak nalezy sie nagroda :p gratuluje:rolleyes:

Posted

oj brakuje mi tej mordy kudlatej ogromniascie:sadCyber: :bluepaw: zwlaszcza porankow, kiedy chojrak wciskal sie na lozko i i tak mocno sie przytulal radosnie pojekujac na moj widok, pozniej doczlapywal do nas sezam i taki jeszcze troche zamroczony podgryzal chojrakowe pecinki:evil_lol: urocze poranki prawda?
a chojri tez za nami tesknil, przez pierwsze dni nie chcial jesc smuteczek i na spacerach wypatrywal seziastego:-( a ja myslalm, ze on raczej radosnie odsapnie po naszym wyjezdzie, bo szorstki to taki meczyciel-streczyciel i trzeba przyznac, ze biedak nie mial z nim lekko:evil_lol: ;)

Posted

fjolkus nie bylo to widać takie proste :evil_lol:
jednak nosek Choraczka jak dobrze pamietam nie byl az tak idealny ;)
oj mnie tez brakuje tej morduli

jak do tej pory to najwspanialszy psiak jakiego spotkalam w uciechowie
chociaz kocham wszystkie Chojrak ma w moim sercu specjalne miejsce :loveu:

Posted

justynavege napisał(a):

jednak nosek Choraczka jak dobrze pamietam nie byl az tak idealny ;)
oj mnie tez brakuje tej morduli

tez ma pieknisty nochal, tylko zupelnie inny ksztalt i tak smiesznie przebarwiony no i nie jest taki wielki jak u mojego potwora;)

Posted

troche nowych foteczek wam pokaze :p

wspolne hasanie po lakch :loveu:

seziasty jak zwykle uchachany:loveu: pewnie dlatego, ze juz mu szatanski pomysl w glowie zaswital:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='justynavege']fjoleczko piękne foty :multi:
uwielbiam fruwającego Sezamka

wielkie dzieki za komplementy :oops: :p
ja tez uwielbiam seziastego w takiej wersji i nawet ci powiem, ze ta lekkosc bytu to jego ulubiony stan :rolleyes: i to nie tylko fizyczny...mentalny rowniez:evil_lol:

[quote name='justynavege'] ale widze ze Chojrus daje radę i dzielnie odpędza anmolnego Sezama :evil_lol:

biedak klapal zebami naprawde juz w ostatecznosci, musze tylko dodac od siebie, ze moim zdaniem owa ostatecznosc zdarzala sie srednio co 30 minut:evil_lol:, a chojraczek robil to 2 moze 3 razy na dzien:shake: naprawde jego cierpliwosc mnie powalila, kofany kudlacz:loveu:

[quote name='yewcia1']Chojraczek się pięknie zaookrąglił a Sezamek to jak taki rozbrykany konik:evil_lol:

yewcia na tych fotach to on juz jest odchudzony, jak przyjechalam to to byl prawdziwy pulpecik:cool3: mama go jedzeniowo strasznie rozpuscila:cool1:

Posted

cudne cudne cudne :multi:

tak sobie wspomniałam jak Chojrak byl jeszcze w schronisku
choć psiaków było wiele to najwapanialsze spacery były właśnie z nim......

ależ on się błyszczy :-o :loveu:
oliwą go smarujecie czy co ? ;)

Posted

Pamiętam , ze Chojri uwielbiał czuchranko po grzbieiku i ja się miział - wtedy tak pieknie się uśmiechał:loveu:

Justyna zuważyłaś, ze Chojrusiowi zmieniło się umaszczenie?
Ta czarna czapa na głowie zrobiła się bardzo wyraźna:lol:

Posted

tak sobie wspomniałam jak Chojrak byl jeszcze w schronisku
choć psiaków było wiele to najwapanialsze spacery były właśnie z nim......
a nie interesowaly go tropy? jesli dobrze pamietam to uciechow okalaja laki i lasy i tak by mi pasowalo, ze tam tez macie pewnie troszku zwierzyny dzikiej, rodzice z tym mieli na poczatku niemaly problem i w lesie trzeba bylo trzymac go na smyczy, teraz jest juz dobrze i lesne spacerki to sama przyjemnosc,po miescie tez fajnie sie z nim trupta, trzeba jednak na niego uwazac, bo chojrak to taki cicho ciemny jest i jak poczuje cieczkowe siuski to potrafi pociagnac niczym parowoz, a no wlasnie jak on w u was reagowal na sunki z cieczka?

ależ on się błyszczy :-o :loveu:
oliwą go smarujecie czy co ? ;)
no pewnie i to regularnie :lol:a i oliwa oczywiscie z pierwszego tloczenia:lol:

Posted

[quote name='yewcia1']Pamiętam , ze Chojri uwielbiał czuchranko po grzbieiku i ja się miział - wtedy tak pieknie się uśmiechał:loveu:

nadal uwielbia:loveu: steka i tak smiesznie przy tym furka, a jak zobaczy jakis zywoplocik to normalnie sie na niego zwala tak bokiem z duzym naciskiem na zad:evil_lol: inie przepusci takiej okazji cwaniaczek :p w ogole jak tylko widzi, ze mozna sie po dupce poczochrac to prosze bardzo :razz::evil_lol:

Posted

fjoleczko Chojri w schronisku zachowywał się jak wytrawny tropiciel
dlatego w rozmowie z Twoją Mamą ( przed adopcją Chojraka ) wyrazilam swe obawy o los Szczurka , ale widać Chojruś zrozumial ze szczurka nie wolno ;)
jak widzial Kota lub nawet poczul gotów był do poscigu

cieczka......... hmmmmmmm
Chojrak jak kazdy facet :evil_lol: