Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justyna powiedz mi, czy chojrak mogl byc w przeszlosci bity przez czlowieka:angryy:
znalazlam u niego cos jakby zrosty na zebrach, ale to moze byc rowniez wynik jakiegos potracenia przez samochod, co tez wyjasnialo byjego lek przed autami:roll:

Posted

fjolka napisał(a):
justyna powiedz mi, czy chojrak mogl byc w przeszlosci bity przez czlowieka:angryy:
znalazlam u niego cos jakby zrosty na zebrach, ale to moze byc rowniez wynik jakiegos potracenia przez samochod, co tez wyjasnialo byjego lek przed autami:roll:

Dziekuje za fokti :)

Przeszlosc Chojriego to wielka zagadka hmm moz e wet obejrzalby te zrosty ? Błakał sie troche czasu pod sklepem ludzie go dokarmali , nie wiem czy mial przygode jakas z autem , czy tez moze ktos go bil :(................

Posted

justyna chojri ma czasem takie spojrzenie, w ktorym widac, ze biedak musial sie bardzo na czlowieku zawiesc:-(:-(:-( jestem ogromnie szczesliwa, ze wszystko to juz przeszlosc i ze przed nim juz tylko szczesliwe chwile wsrod kochajacych go ludzi, a jesli chodzi o weta to racja powinien to obejrzec przy najblizszej wizycie

yewcia fotki jak fotki, ale co za psiak:loveu:
z nowinek, chojrak zostal juz kilka razy sam w domku okolo 8 h i zniosl to bardzo dzielnie, a jak sie cieszyl po powrocie mamy z pracy:Dog_run: ma tez na swoim koncie juz pierwsze zlodziejstwo:razz: otoz wylizal do czysciutka maselniczke, ktora tato zostawil na stole w pokoju:evil_lol: znak to, ze chlopak zaczyna sie czuc jak u siebie:p

Posted

yewcia1 napisał(a):

Jak Sezamek znosił podróż do Polski? Bo i trasa długa:lol:

sezam uwielbia podroze, od malego go przyzwyczajalismy i w aucie czuje sie bardzo dobrze, glownie spi:p a jeszcze jako szczeniak przemierzyl ze mna spory kawalek polski pociagami i autobusami wiec nie mamy z nim zadnych problemow

Posted

Dzis dzwonila do mnie Pani Chojriego :)

Donosze ze Chojrak szczurkowi pozwala prawie na wszystko :))

fjolka na pewno zapomni o zlym z przeszlosci

marzy m sie zeby wszystkie psiaki trafily do takich Wspanialych Ludzi jak trafil Chojri :loveu:

Dziekuje :loveu:

Posted

Jak oglądam zdjęcia Chojraczka, to on ma takie smutaśne spojrzenie. Pewnie mu się zmieni jak pobędzie u takich WSPANIAŁYCH LUDZI jak rodzice Fjolki.

A masełko jest zdrowe na oczy :evil_lol:

Posted

fjolka napisał(a):
ma tez na swoim koncie juz pierwsze zlodziejstwo:razz: otoz wylizal do czysciutka maselniczke, ktora tato zostawil na stole w pokoju:evil_lol: znak to, ze chlopak zaczyna sie czuc jak u siebie:p

:evil_lol: Moja Senka, którą też wziełam z Uciechowa i jest już ze mną 3 tygodnie też ukradła na samym początku masło - i to tak dokładnie je zjadła i wylizała, że po maselniczce zostały jedynie odłamki, bo została zbita ;)

Posted

Anka hihihi :) na pewno by im smakowało :)trzebaby krowe jakas zatrudnic do mleka potem zrobic masełko :evil_lol:
Dzis mialy przysmaki suszone miesko od mojej siostry ale na co dzien sucha karma tylko...:shake:

Posted

Hihi poprostu i Senka i Chojraczek wiedzą co dobre :eviltong:

A i na pozostałe uciechowskie psiaki też przyjdzie kolej - zobaczysz :laola:

Ps. A ja mimo wszystko trzymam dla Was Justynko i dla psiaczków ten worek z karmą - mimo, iż sucha, ale napewno się przyda :)

Pozdrawiam, idziemy z Seniaczkiem spatki :sleep2: :bye: :iloveyou:

Posted

Adzia&Senka napisał(a):
:evil_lol: Moja Senka, którą też wziełam z Uciechowa i jest już ze mną 3 tygodnie też ukradła na samym początku masło - i to tak dokładnie je zjadła i wylizała, że po maselniczce zostały jedynie odłamki, bo została zbita ;)

no prosze:cool3::evil_lol:justyna czy ty nam czasem nie zapomnialas o czyms powiedziec:razz:
a chojrak byl na tyle dyskretny, ze mama dopiero przy zmywaniu sie zorientowala. ze cos ta maselniczka za czysta:lol!: no a chojri oczywiscie :siara: