justynavege Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Ciesze sie ze szczurek bezpieczny a fotek Chojraka raczej nigdy dosc , przyjemnie patrzec na szczesliwe psiko, wstawiaj fjolka:loveu: Quote
fjolka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 trafilam jeszcze na takie :loveu: i takie :loveu::loveu::loveu: Quote
fjolka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 justyna powiedz mi, czy chojrak mogl byc w przeszlosci bity przez czlowieka:angryy: znalazlam u niego cos jakby zrosty na zebrach, ale to moze byc rowniez wynik jakiegos potracenia przez samochod, co tez wyjasnialo byjego lek przed autami:roll: Quote
yewcia1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 fjolka napisał(a):trafilam jeszcze na takie :loveu: i takie :loveu::loveu::loveu: Chojri jest w raju;) Quote
fjolka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 i jeszcze z ciekawostek na temat chojraczka, wet stwierdzil, ze chlopak to juz nie taki mlodzian i oszacowal jego wiek na okolo 4 lata:roll: Quote
justynavege Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fjolka napisał(a):justyna powiedz mi, czy chojrak mogl byc w przeszlosci bity przez czlowieka:angryy: znalazlam u niego cos jakby zrosty na zebrach, ale to moze byc rowniez wynik jakiegos potracenia przez samochod, co tez wyjasnialo byjego lek przed autami:roll: Dziekuje za fokti :) Przeszlosc Chojriego to wielka zagadka hmm moz e wet obejrzalby te zrosty ? Błakał sie troche czasu pod sklepem ludzie go dokarmali , nie wiem czy mial przygode jakas z autem , czy tez moze ktos go bil :(................ Quote
yewcia1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Fjolka fotki boskie, jak bedziesz miała kontakt z mamą czekamy na niusy:lol: Jak Sezamek znosił podróż do Polski? Bo i trasa długa:lol: Quote
fjolka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 justyna chojri ma czasem takie spojrzenie, w ktorym widac, ze biedak musial sie bardzo na czlowieku zawiesc:-(:-(:-( jestem ogromnie szczesliwa, ze wszystko to juz przeszlosc i ze przed nim juz tylko szczesliwe chwile wsrod kochajacych go ludzi, a jesli chodzi o weta to racja powinien to obejrzec przy najblizszej wizycie yewcia fotki jak fotki, ale co za psiak:loveu: z nowinek, chojrak zostal juz kilka razy sam w domku okolo 8 h i zniosl to bardzo dzielnie, a jak sie cieszyl po powrocie mamy z pracy:Dog_run: ma tez na swoim koncie juz pierwsze zlodziejstwo:razz: otoz wylizal do czysciutka maselniczke, ktora tato zostawil na stole w pokoju:evil_lol: znak to, ze chlopak zaczyna sie czuc jak u siebie:p Quote
fjolka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 yewcia1 napisał(a): Jak Sezamek znosił podróż do Polski? Bo i trasa długa:lol: sezam uwielbia podroze, od malego go przyzwyczajalismy i w aucie czuje sie bardzo dobrze, glownie spi:p a jeszcze jako szczeniak przemierzyl ze mna spory kawalek polski pociagami i autobusami wiec nie mamy z nim zadnych problemow Quote
justynavege Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Dzis dzwonila do mnie Pani Chojriego :) Donosze ze Chojrak szczurkowi pozwala prawie na wszystko :)) fjolka na pewno zapomni o zlym z przeszlosci marzy m sie zeby wszystkie psiaki trafily do takich Wspanialych Ludzi jak trafil Chojri :loveu: Dziekuje :loveu: Quote
AnkaG Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jak oglądam zdjęcia Chojraczka, to on ma takie smutaśne spojrzenie. Pewnie mu się zmieni jak pobędzie u takich WSPANIAŁYCH LUDZI jak rodzice Fjolki. A masełko jest zdrowe na oczy :evil_lol: Quote
justynavege Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Chojrak juz jest szczesliwy to najwazniejsze :loveu: Quote
Adzia&Senka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 fjolka napisał(a): ma tez na swoim koncie juz pierwsze zlodziejstwo:razz: otoz wylizal do czysciutka maselniczke, ktora tato zostawil na stole w pokoju:evil_lol: znak to, ze chlopak zaczyna sie czuc jak u siebie:p :evil_lol: Moja Senka, którą też wziełam z Uciechowa i jest już ze mną 3 tygodnie też ukradła na samym początku masło - i to tak dokładnie je zjadła i wylizała, że po maselniczce zostały jedynie odłamki, bo została zbita ;) Quote
justynavege Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 no nie wytzrymam hihhhi psy z Uciechowa sie zmowily ze kradną masełko ? :):loveu: Łobuzy jedne ;) Quote
AnkaG Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Justynko może zacznij karmić psiaki w uciechowie masełkiem:evil_lol: Quote
justynavege Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Anka hihihi :) na pewno by im smakowało :)trzebaby krowe jakas zatrudnic do mleka potem zrobic masełko :evil_lol: Dzis mialy przysmaki suszone miesko od mojej siostry ale na co dzien sucha karma tylko...:shake: Quote
Adzia&Senka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Hihi poprostu i Senka i Chojraczek wiedzą co dobre :eviltong: A i na pozostałe uciechowskie psiaki też przyjdzie kolej - zobaczysz :laola: Ps. A ja mimo wszystko trzymam dla Was Justynko i dla psiaczków ten worek z karmą - mimo, iż sucha, ale napewno się przyda :) Pozdrawiam, idziemy z Seniaczkiem spatki :sleep2: :bye: :iloveyou: Quote
justynavege Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Adzia&Senka zjedzą wszystko psiaki to pewne :) Choc niektore sa wybredne a inne jedza kazdy rodzaj karmy Usciskaj Senke :loveu: Quote
yewcia1 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Fjolka nie spać;) Tylko pisać do nas;) Pewnie gdzieś wybyłaś:-( Quote
justynavege Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Fjolka daj jakies fotki Chojrusia :) Quote
justynavege Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 ja czekam baardzo niecierpliwie Quote
fjolka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Adzia&Senka napisał(a)::evil_lol: Moja Senka, którą też wziełam z Uciechowa i jest już ze mną 3 tygodnie też ukradła na samym początku masło - i to tak dokładnie je zjadła i wylizała, że po maselniczce zostały jedynie odłamki, bo została zbita ;) no prosze:cool3::evil_lol:justyna czy ty nam czasem nie zapomnialas o czyms powiedziec:razz: a chojrak byl na tyle dyskretny, ze mama dopiero przy zmywaniu sie zorientowala. ze cos ta maselniczka za czysta:lol!: no a chojri oczywiscie :siara: Quote
justynavege Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 hahaha :))))))))) Oswiadczam wszem i wobec ze psiaki w Uciechowie nie byly karmione masłem :))))))))))) bede musiala uprzedzac nastepnych adoptujacych by chowali maselniczki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts