Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justynavege']

bede musiala uprzedzac nastepnych adoptujacych by chowali maselniczki :evil_lol: :evil_lol:

tia uciechowskie maslane potworki:cool3:;)

i zapraszam na topik erdelowy, tam cale stadko zakreconych wielbicieli tej rasy
no i masz sezamka swiezutenki z niedzieli:evil_lol:

latajacy...

i na ziemi, chociaz uchole jeszcze "w oblokach":evil_lol:

Posted

a chojrak juz pieknie sam zostaje w domku:multi: grzecznie czeka na pancie i pana, a w niedziele po raz pierwszy biegal bez smyczy, kochaniutki szalal podobno jak szczeniak, trzymal sie blisko rodzicow i przybiegal na kazde zawolanie:loveu: a i lek przed autami coraz mniejszy:multi::multi::multi:
za chwilke powstawiam foty

Posted

justynavege napisał(a):
fjoleczko te zdjęcia to miod na moje serce :))))))))

DZiękuję :)
Pozdrów całą Rodzinkę :)
:loveu:

Fjolka co się nie odzywasz słoneczko?:loveu:

Posted

AnkaG napisał(a):
No w kąpieli to nie miał zbyt szczęśliwej miny.:evil_lol:

no podobno byl bardzo zniesmaczony tym calym zamieszaniem wokol jego higieny :cool3: biedak musial w wannie siedziec jakies 15 min z szamponem, bo byl potraktowany jakims leczniczym ustrojstwem, no ale wszystko bardzo dzielnie zniosl i szybko zapomnial o tym incydencie:evil_lol:

yewcia1 napisał(a):
Fjolka co się nie odzywasz słoneczko?:loveu:

oj ostatnio malo mnie na dogo, a jak juz jestem to bardzo krotko i czasu na wszystko nie starcza:roll: ale donosze, ze u chojraka wszystko ok, a wieczorem, jak znajde troche czasu, to powstawiam foty spacerowe, bo chojrak na lakach szaleje podobno jak szczeniak:lol:

Posted

fjolka słonko do cytatu który tak lubiłam dodałam banerek i się okazało za duze :( nieswiadomośc mi zaszkodziła i teraz mam karę :(

Oj czekam niecierpliwie na foty juz nie mojego synka :evil_lol:
Pozdrowienia dla całęj Rodzinki przekaż :)

Posted

justynavege napisał(a):
fjolka słonko do cytatu który tak lubiłam dodałam banerek i się okazało za duze :( nieswiadomośc mi zaszkodziła i teraz mam karę :(
justynavege, sprawdziłam Twój podpis (modzi ich nie usuwają, tylko chowają w bezpieczne miejsce :-) ) i rzeczywiście i banerek, i cytat razem tworzą za duży podpis. Ale ich usunięcie to nie ma być żadna kara, tylko upomnienie, żeby poprawić - możesz wstawić z powrotem albo jedno, albo drugie, albo coś innego. Jeśli chcesz w tym pomocy, to daj znać.

Posted

Flaire napisał(a):
justynavege, sprawdziłam Twój podpis (modzi ich nie usuwają, tylko chowają w bezpieczne miejsce :-) ) i rzeczywiście i banerek, i cytat razem tworzą za duży podpis. Ale ich usunięcie to nie ma być żadna kara, tylko upomnienie, żeby poprawić - możesz wstawić z powrotem albo jedno, albo drugie, albo coś innego. Jeśli chcesz w tym pomocy, to daj znać.

No to Mod nas uświadomił:lol: Anashar zmniejszy banerek i wtedy można dołączyć jeszcze cytat?

Fjolka bardzo się cieszę, że i u Was i u Mamci no i u psiaków wszystko jest okey:loveu:

Posted

yewcia1 napisał(a):
No to Mod nas uświadomił:lol: Anashar zmniejszy banerek i wtedy można dołączyć jeszcze cytat?

Jeśli potrzebujecie z podpisem pomocy, to zapraszam na topik w Galierii pt Sprawdź czy masz regulaminowy podpis. Tam Evelina i inni starają się pomagać organizować podpisy tak, żeby wszystko się zmieściło. :-)

Posted

Flaire napisał(a):

Flaire :loveu: dziękuję :)
Był za duzy . już poprosilam anashara by zmniejszył banerek bo tak bardzo chcę i zachowac piękny cytat i mieć banerek ale słyszałam ze jest okres kary więc nie wiem czy już można dokonać zmian ?

Flaire czy Ty masz takiego samego psiaka jak fjolka ???????
Bo ja po wizycie fjolki z Sezamkiem zakochałam się w tej rasie :)))))

Posted

justynavege napisał(a):
Flaire :loveu: dziękuję :)
Był za duzy . już poprosilam anashara by zmniejszył banerek bo tak bardzo chcę i zachowac piękny cytat i mieć banerek ale słyszałam ze jest okres kary więc nie wiem czy już można dokonać zmian ?
Żadnej kary nie ma, no co Ty!!! Możesz zmienić choćby natychmiast! (Ja też mam problem, bo chcę cytat i ticker... ale nie mam dobrych pomysłów, jak połączyć, więc chyba niedługo zrezygnuję z tickerka - w końcy mój szczyl to już pannica... :roll:)

justynavege napisał(a):
Flaire czy Ty masz takiego samego psiaka jak fjolka ???????
Bo ja po wizycie fjolki z Sezamkiem zakochałam się w tej rasie :)))))

Nawet dwa (starsza jest w avatarku, a szczeniak - w podpisie).! A czasem pożyczam trzeciego. :-)

Ja mam Airedale Terriery od ponad 30 lat... :-) więc nie muszę Ci pewnie pisać co myślę o tej rasie! :-)

Posted

Nawet dwa (starsza jest w avatarku, a szczeniak - w podpisie).! A czasem pożyczam trzeciego. :-)

Ja mam Airedale Terriery od ponad 30 lat... :-) więc nie muszę Ci pewnie pisać co myślę o tej rasie! :-)[/quote]

zazdroszczę tak uroczej gromadki :))))))))))
te psiaki siękocha od pierwszego wejrzenia :)

no to mnie nakłąmali z tym karnym okresem karencji..........
dam w dziub :) :mad:
Flaire dziękuję :)

Posted

[quote name='Flaire']Niezamaco. :-)

Oto "moja" gromadka, kuzynki Chojrusia (tak naprawdę moje są Misia i Lotka, te dwie z prawej, a pierwsza z lewej to Api, córka Misi):

Ło rety jak Tyje ustawiłaś do tej fotografii ???????/:evil_lol:
normalnie podejrzewam fotomontaż;P
cudne:loveu: są :loveu:

takie trio lepsze niż szóstka w totka :)

Posted

[quote name='Flaire']Niezamaco. :-)

Oto "moja" gromadka, kuzynki Chojrusia (tak naprawdę moje są Misia i Lotka, te dwie z prawej, a pierwsza z lewej to Api, córka Misi):

Śliczne psy, ale... uwielbiam kundle... Są niepowtarzalne! :eviltong: