AnkaG Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Niesamowite te zdjęcia. Wyślij do Mojego Psa do konkursu. Quote
AnkaG Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Fjolka czy mogę zdjecia Chojraka ze szczurkiem na innych wątkach na dogo pokazać - jaki to mądry i kochany psiur ? Quote
fjolka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='AnkaG']Niesamowite te zdjęcia. Wyślij do Mojego Psa do konkursu. anka pomysle nad tym, a poki co musze jakies fotki powybierac i chojraczka dac na metamorfozy, dziewczyny moge skopiowac te zdjecia jeszcze z uciechowa? Quote
fjolka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 aniu jasne i napisz koniecznie, ze to w uciechowie takie psy "daja" ;) Quote
fjolka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a oto jaki wplyw na dostojnego i na ogol powaznego chojraka mial nasz uchachany terier:lol: ja mu mowie, chojrus popatrz w "oko" , bedzie zdjecie, a chojrak prosze, jezor mi wywalil:evil_lol::evil_lol::evil_lol: smieszka jedna :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Fjolka a kogo tak bardziej Chojrak pokochał - mamę czy tatę ? Quote
justynavege Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='fjolka']anka pomysle nad tym, a poki co musze jakies fotki powybierac i chojraczka dac na metamorfozy, dziewczyny moge skopiowac te zdjecia jeszcze z uciechowa? Fjolko kopiuj wszystkie uciechowskie Chojriego :) tu to normalnie szok :crazyeye: a tu chyba Chojri pokazał ze ma w nosie sesję fotograficzną :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Oj jacy chłopcy zmęczeni:lol: Fjolka naprawdę zdjęcia super. A jak tam Chojri się sprawuje? Grzeczny chłopczyk z niego? Quote
fjolka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 anka trudne pytanie, mysle, ze on ich kocha oboje baaaardzo, aczkolwiek inaczej:roll::cool1: chociaz mi osobiscie wydaje sie ze mama jest nr 1:p Quote
fjolka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 yewcia rodzice nie maja z chojrim jakis wiekszych problemow, na poczatku troche ciagnal na smyczy, glownie tate, z mama "obchodzil sie" znacznie delikatniej;) normalne psy raczej ignoruje, niezrownowazonym szczekaczom nie daje sobie wejsc na glowe, dla swirow, czyt, sezama:evil_lol: jest bardzo wyrozumialy lek przed autami juz opanowany, teraz rodzice musza troche popracowac nad przywolaniem, bo chojrak czasem gluchnie Quote
fjolka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 a i strasznie przezywal sylwestra, bidulek panicznie boi sie wybuchow, mysle ze za rok bez uspokajaczy sie nie obedzie:shake: Quote
yewcia1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 fjolka napisał(a):a co tu tak cicho???? A bo nam się Fjolka gdzieś w sieci zaplątała i nic nie pisze:evil_lol: Witanko pewnie było ostre jak odwiedziliście rodziców:loveu: Fotki Chojraczkowo - Sezamkowo - Szczurkowe oglądali wszyscy najbliżsi i są zachwyceni:loveu: Quote
justynavege Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 fjolka napisał(a):a i strasznie przezywal sylwestra, bidulek panicznie boi sie wybuchow, mysle ze za rok bez uspokajaczy sie nie obedzie:shake: fjolka az sie rumienie :oops: czy ja zapomniałam wspomnieć o jego leku przed odgłosami typu petarda ? zlinczujcie mnie bo psiak nie mial uspokajaczy....... fjolko koniecznie w okresie strzelaniny petardowej uspokajacze od weta i jesli zbliza sie burza trzymajcie go na smyczy :) Quote
AnkaG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A to moje stadko sztuk cztery (Keysi na dwóch zdjęciach). Quote
justynavege Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 fjolka dawaj nowe zdjecia bo to dla mniej edna z najpiekniejszych psich historii :) Quote
yewcia1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 justynavege napisał(a):fjolka dawaj nowe zdjecia bo to dla mniej edna z najpiekniejszych psich historii :) Fjolka do raportu:lol: Prosimy o foty i jeszcze parę słów:loveu: Quote
yewcia1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 zdrojka napisał(a):Prosimy o zdjątka... i dalszy ciąg... Fjolka nie spać:evil_lol: Quote
fjolka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 justynavege napisał(a): fjolko koniecznie w okresie strzelaniny petardowej uspokajacze od weta i jesli zbliza sie burza trzymajcie go na smyczy :) teraz rodzice o tym wiedza i w przyszlym roku juz sytuacja sie nie powtorzy:roll: a o burzy juz mamie powiedzialam, na pewno beda ostrozni Quote
fjolka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 [quote name='justynavege'] zlinczujcie mnie bo psiak nie mial uspokajaczy....... oj bez przesady tym razem cie oszczedzimy;) Quote
fjolka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 AnkaG napisał(a):A to moje stadko sztuk cztery (Keysi na dwóch zdjęciach). SLICZNIASTE :loveu: i dobrze, ze napisalas, ze to 4 psiaki ;) bo przynajmniej na fotach wygladaja na 2, niezle obfocone psy:evil_lol:;) Quote
fjolka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 justynavege napisał(a):fjolka dawaj nowe zdjecia bo to dla mniej edna z najpiekniejszych psich historii :) yewcia1 napisał(a):Fjolka do raportu:lol: Prosimy o foty i jeszcze parę słów:loveu: zdrojka napisał(a):Prosimy o zdjątka... i dalszy ciąg... wiecie wstyd sie przyznac, ale leniuch ze mnie straszny:oops: fot do pokazania mam jeszcze troche,ale do tej pory nieobrobione :oops: zmagam sie z nowym programem graficznym... Quote
Recommended Posts