justynavege Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Chokruś jest szczesliwy widać tutaj :) tu niżej chyba wyczerpał go spacerek :evil_lol: no ale tutaj ? :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tutaj pełnia szczęścia;) Chojrak wygląda tutaj jak najszczęśliwszy psiak na ziemi no i tak jest. Fjola przesyłam wirtualne buziaki dla całej Fjolkowej paki;) Quote
Flaire Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 moana napisał(a):uwielbiam kundle... Są niepowtarzalne! :eviltong:Rasowce też ;-). Bardzo śmieszne są dla mnie komentarze typu "Jak pani je odróżnia?" - one różnią się bardzo, i urodą, i usposobieniem. No ale wiesz jak to jest - dla nas wszyscy Chińczycy wyglądają tak samo, a dla Chińczyków - wszyscy biali. ;-) Kuzyn Chojruś cudowny! :iloveyou: Quote
justynavege Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 no jakże mój synuś ( pierwszy dzień w schronisku i zakochałam się :) mógłby być nie cudowny :) Flaire jako znawca rasy zagadkę rozwiąż :) cóż to za poza ?:) w nagrodę............ pomoc w adopcji uciechowskiej biedy :) a oto fota zagadkowa Quote
AnkaG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dla mnie to galop szczęśliwego psa - taka radość pełną mordką. :multi: Quote
justynavege Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 dla mnie tak na poważnie to szcezscie psa wyrazone całym jego jestestwem Chojri :loveu: cudownie :) mój schroniskowy faworyt Quote
Flaire Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dla mnie to pies, który dostał "głupawki". Ale głupawki dostają tylko szczęśliwe psy! :-) Quote
justynavege Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 szczęśliwe psy mające wspaniałych Ludzi :)) fjolka jeszcze kolejny raz stokrotne dzięki dla Rodziców i dla Ciebie bez Was Chojri dalej byłby w schronisku Quote
zdrojka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 No i na tym kończę dzisiejsze czytanie... Poryczałam sie ze szczęścia, że Chojrak tak wspaniale trafił! :loveu: Jesteście wielkie! Quote
justynavege Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Chojrak cudny psiak ma wspaniały dom :) Quote
fjolka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 dzieki za pozdrowienia:loveu: a co do foty konkursowej to podpisuje sie pod glupawka:evil_lol: podobno chojri na spacerach bryka jak szeniak:p ach juz nie moge sie doczekac swiat, stesknilam sie troszke za diabelkiem justyna a ty sie nie wybierasz odwiedzic synka??? Quote
yewcia1 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='fjolka']dzieki za pozdrowienia:loveu: a co do foty konkursowej to podpisuje sie pod glupawka:evil_lol: podobno chojri na spacerach bryka jak szeniak:p ach juz nie moge sie doczekac swiat, stesknilam sie troszke za diabelkiem justyna a ty sie nie wybierasz odwiedzic synka??? Oj to Fjolka masę zdjęć narobi:lol: Quote
justynavege Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 fjolka żeby nie codziennośc w schronie to może szybciej bym synalka odwiedziła ale odwiedze na pewno ( oj czy mnie pozna jeszcze diabolik kochany :)a w zastepstwie mogę yewcie wysłać ? jak bedzie jechała do mnie? :) Quote
fjolka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 justyna na pewno cie pozna, a co, masz jakies watpliwosci:razz:;) , a jezeli ewie jest po drodze, to jasne,niech wpadnie do rodzicow i chojraka:p Quote
yewcia1 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 fjolka napisał(a):justyna na pewno cie pozna, a co, masz jakies watpliwosci:razz:;) , a jezeli ewie jest po drodze, to jasne,niech wpadnie do rodzicow i chojraka:p Jak bede się wybierać do Uciechowa to wcześniej wezmę nr telefonu i się zapowiem na jakieś 5 minut bo bedziemy przelotem, ale choć dotknę tego słodziaka;) i pstryknę pare fotek;) Narazie kasu brak na paliwo, ale namiętnie gram w totka, może jakieś 100PLN wpadnie na paliwo:eviltong: Quote
fjolka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no to lecimy ze zdjatkami, ostrzegam wszystkich, foty ROZMIEKCZAJA Quote
fjolka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 i kto kogo bardziej love ??? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Rany ale miłość wzajemna. :crazyeye: :multi: :multi: :multi: Quote
fjolka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 prawda:p a pomyslec, ze tato mial watpliwosci;) Quote
yewcia1 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='fjolka']prawda:p a pomyslec, ze tato mial watpliwosci;) Oj aż łza szczęścia mi się w oku zakręciła:loveu: Takie prezenty świąteczne są najpiekniejsze, aż zaczyna się chcieć żyć/ Fjolka dziekujęza foty i za to, że sprawiłaś, że Chojri ma tak kochających opiekunów:lol: Pewnie rodzice też szczęśliwi córcia gniazdko opuściła, ale bociek podrzucił Chojraczka:eviltong: Chciałam jeszcze dodać, że Chojri ma takie piękne futerko - całkiem nowe zimowe;) Tutaj przypomnę smutaska w Uciechowie Quote
justynavege Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 fjolka :loveu: te foty to ech........... :):multi: aż milo mi zacząć dzień Wtulony to w Pana to w Panią ten to prawdziwy szczęściarz :) Quote
fjolka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 no tez mi sie wydaje, za futerko koloru nabralo i jak sie swieci :razz: a ja wam powiem, ze widzialam juz chojraka przez chwilke:multi: plotkowalam z mama na skype i chojri przewinal sie przez kadr;) niestety kamera go oniesmiela:evil_lol: i nie chcial sie pokazac w pelnej krasie Quote
fjolka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 i jeszcze pare slow o szczurce, zwierzaki sie super dogadaly:p chojri jest bardzo opiekunczy w stosunku do tego diabelka, podnosi nogi, kiedy ta sie mu tam paleta, pozwala na siebie wlazic i grzebac sobie w siersci( tu pewnie przyjemnosc obopolna:evil_lol:) i w ogole pelna symbioza Quote
Recommended Posts