Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutaj pełnia szczęścia;)
Chojrak wygląda tutaj jak najszczęśliwszy psiak na ziemi no i tak jest.
Fjola przesyłam wirtualne buziaki dla całej Fjolkowej paki;)

Posted

moana napisał(a):
uwielbiam kundle... Są niepowtarzalne! :eviltong:
Rasowce też ;-). Bardzo śmieszne są dla mnie komentarze typu "Jak pani je odróżnia?" - one różnią się bardzo, i urodą, i usposobieniem.

No ale wiesz jak to jest - dla nas wszyscy Chińczycy wyglądają tak samo, a dla Chińczyków - wszyscy biali. ;-)

Kuzyn Chojruś cudowny! :iloveyou:

Posted

no jakże mój synuś ( pierwszy dzień w schronisku i zakochałam się :) mógłby być nie cudowny :)

Flaire jako znawca rasy zagadkę rozwiąż :)

cóż to za poza ?:)
w nagrodę............

pomoc w adopcji uciechowskiej biedy :)

a oto fota zagadkowa

Posted

dzieki za pozdrowienia:loveu:
a co do foty konkursowej to podpisuje sie pod glupawka:evil_lol: podobno chojri na spacerach bryka jak szeniak:p ach juz nie moge sie doczekac swiat, stesknilam sie troszke za diabelkiem
justyna a ty sie nie wybierasz odwiedzic synka???

Posted

[quote name='fjolka']dzieki za pozdrowienia:loveu:
a co do foty konkursowej to podpisuje sie pod glupawka:evil_lol: podobno chojri na spacerach bryka jak szeniak:p ach juz nie moge sie doczekac swiat, stesknilam sie troszke za diabelkiem
justyna a ty sie nie wybierasz odwiedzic synka???
Oj to Fjolka masę zdjęć narobi:lol:

Posted

fjolka żeby nie codziennośc w schronie to może szybciej bym synalka odwiedziła ale odwiedze na pewno ( oj czy mnie pozna jeszcze diabolik kochany :)a w zastepstwie mogę yewcie wysłać ? jak bedzie jechała do mnie? :)

Posted

fjolka napisał(a):
justyna na pewno cie pozna, a co, masz jakies watpliwosci:razz:;) , a jezeli ewie jest po drodze, to jasne,niech wpadnie do rodzicow i chojraka:p

Jak bede się wybierać do Uciechowa to wcześniej wezmę nr telefonu i się zapowiem na jakieś 5 minut bo bedziemy przelotem, ale choć dotknę tego słodziaka;) i pstryknę pare fotek;) Narazie kasu brak na paliwo, ale namiętnie gram w totka, może jakieś 100PLN wpadnie na paliwo:eviltong:

Posted

[quote name='fjolka']prawda:p a pomyslec, ze tato mial watpliwosci;)
Oj aż łza szczęścia mi się w oku zakręciła:loveu:
Takie prezenty świąteczne są najpiekniejsze, aż zaczyna się chcieć żyć/
Fjolka dziekujęza foty i za to, że sprawiłaś, że Chojri ma tak kochających opiekunów:lol:
Pewnie rodzice też szczęśliwi córcia gniazdko opuściła, ale bociek podrzucił Chojraczka:eviltong:
Chciałam jeszcze dodać, że Chojri ma takie piękne futerko - całkiem nowe zimowe;)
Tutaj przypomnę smutaska w Uciechowie

Posted

no tez mi sie wydaje, za futerko koloru nabralo i jak sie swieci :razz:
a ja wam powiem, ze widzialam juz chojraka przez chwilke:multi: plotkowalam z mama na skype i chojri przewinal sie przez kadr;) niestety kamera go oniesmiela:evil_lol: i nie chcial sie pokazac w pelnej krasie

Posted

i jeszcze pare slow o szczurce, zwierzaki sie super dogadaly:p chojri jest bardzo opiekunczy w stosunku do tego diabelka, podnosi nogi, kiedy ta sie mu tam paleta, pozwala na siebie wlazic i grzebac sobie w siersci( tu pewnie przyjemnosc obopolna:evil_lol:) i w ogole pelna symbioza