fjolka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 za wszelkie komplementy dziekujemy:p yewcia1 napisał(a):Fjolka foty rewelacyjne oba synki przepiękne. Chojri pewnie witał mocno Sezamka :loveu: Kolejne odwiedziny w Polsce na Wielkanoc? mocno to raczej sezam sie cieszyl, a chojrak zakrecil raz dupka i zajal sie swoimi sprawami, taki pan powazny z niego;) Quote
fjolka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 AnkaG napisał(a):Fjolka piękkkkne psiaki. :multi: Po smutnych wątkach miło tu zajrzeć. ciesze sie bardzo i zagladaj czesciej:bigok: Quote
fjolka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 justynko a rybak piekniasty i tez mi kiedys:razz: wpadl w oko:p mam nadzieje, ze znajdzie kochajacego czlowieka:thumbs: Quote
justynavege Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 fjolka :loveu: mam nadzieje ze Rybak znajdzie tak wspaniały Domek jak Chojrak :) Quote
yewcia1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To trzeba Fjolki rodzinkę jak owieczkę dolly czy jak jej tam było:lol: I bedzie dom dla Rybaczka:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Fjolka podpisać listę obecności i to już:cool3: Quote
fjolka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 oj zaniedbalam troszke chojrakowy topik:oops: donosze, ze u chojraczka wszystko w najlepszym porzadku, podbija serca kolejnych czlonkow rodziny dalszej i blizszej , zreszta nie tylko :razz: , ponadto w dalszym ciagu jest rozpieszczany przez rodzicow:p, ma za soba rowniez pierwsze wiosenne zakochanie (uspakajam wszystkich, ze milosc choc odwzajemniona:razz: , pozostala nieskonsumowana:evil_lol: )no i zeby nie bylo, to chlopak ma juz nawet plany wakacyjne:D wybiera sie na morze:laugh2_2: kurcze, normalnie mu zazdroszcze...trzeba mi sie bylo nie wyprowadzac od rodzicow:icon_roc:;) Quote
fjolka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 mam chwilke wiec lece przedstawic chlopaka na metamorfozy :scared: Quote
fjolka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 kopiuje foty jeszcze z uciechowa i przy okazji czytam stare posty, normalnie sie wzruszylam... wiecie,dzis mija 5 miesiac odkad chojrak jest w nowym domku:multi: a jak sie rozawia z rodzicami, czy sie tam u nich po prostu jest , to czlowiek ma wrazenie, ze w tym domu chojrak jest od zawsze... ONI tak genialnie do siebie pasuja...:p:p:p Quote
justynavege Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 fjolka :loveu: ależ chojrak szczesciaz w zyciu jeszcze pol roku temu bym nie pomyslala ze on nad morze wakacjować pojedzie :evil_lol: fjolka jak wstawisz na metamorfozy zapodaj tu link na ktorej stronie Chojri bo tamten metamorfozowy watek dlugaśny strasznie......... Quote
fjolka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 justyna :p prosze bardzo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=167 a z tym morzem to naprawde rewelacja:rolleyes: Quote
justynavege Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 fjolka dziękuję :loveu: Musze przyznać ze czasami wracam do wątku Chojraka czytam od deski do deski ( ba nawet namawiam do tego insze zaprzyjaźnione dogomaniaczki :evil_lol: ) i nie raz łezka popłynie......... Quote
fjolka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 yesoo, jakie cudne chojrakowe foty dzisiaj dostalam:loveu::loveu::loveu: juz sie zabieram za wstawianie :rolleyes: Quote
justynavege Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 zawsze daja fajne foty jak ja spac ide :placz: ale jutro poogladam :):multi: Quote
fjolka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 pogromca patyczkowy:evil_lol: bosh jak ja sie za nim stesknilam :cool1: Quote
fjolka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 musze wam powiedziec, ze jeszcze kilka miesiecy temu, zabawa na tym skwerku, ktory graniczy z ruchliwa ulica, balaby niemozliwa, a teraz prosze, pelen luzik :multi: i samochody juz nie takie straszne ;) jestem ogromnie ciekawa tych wszystkich zmian u chojraczka, podobno wesolek z niego wielki Quote
fjolka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 justyna znaczy sie spac musisz chodzic pozniej;) wyginam smialo cialo :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Fjolka jakie rewelacyjne zdjęcia proszę fotografowi powiedzieć, ze zdjęcia na 6 :lol: Fjolka czy na święta jedziecie do rodziców? Quote
justynavege Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 fjolka fotki boskie :)) alez on szczęśliwy :loveu: Quote
AnkaG Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześc dziewczyny. :bye: Fajowy roześmiany Chojraczek. :lol: Quote
fjolka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 yewcia1 napisał(a):Fjolka jakie rewelacyjne zdjęcia proszę fotografowi powiedzieć, ze zdjęcia na 6 :lol: Fjolka czy na święta jedziecie do rodziców? pochwaly juz przekazane :p a swieta niestety spedzamy u siebie :cool1::-( Quote
justynavege Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 :loveu: Wesołych Swiat dla calej Chojraczkowej Rodzinki :)) Anka G :)) wesolych :loveu: Quote
Recommended Posts