AnkaG Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Nie no boskie to ostatnie zdjęcie. :loveu: A co on nosi na pleckach - to takie szelki ? Quote
yewcia1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 AnkaG napisał(a):Nie no boskie to ostatnie zdjęcie. :loveu: A co on nosi na pleckach - to takie szelki ? Fjolka to z Ciebie taki zdolny fotograf:crazyeye: ? Quote
justynavege Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 fjoleczko to zafirankowane jest boskie :loveu: wiesz co bym teraz powiedziała chojrakowi jakbym go spotkała ? " I co chłopie warto było czekać na taki wspaniały dom , prawda ? " a Sezamka fotke dosatniemy ? bo pewnie juz zmężnial ;) Quote
yewcia1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Fjolka Chojri jak nie ten pies - smutek z oka uciekł już na dobre:lol: Quote
fjolka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 AnkaG napisał(a):Nie no boskie to ostatnie zdjęcie. :loveu: A co on nosi na pleckach - to takie szelki ? faktycznie najlepsza fota, jaka ualo mi sie chojrakowi zrobic :p ,a na grzbiecie nosi szelki z raczka, ja nazywam to chomatkiem lub siodelkiem;) sezam tez ma podobne, takie szelki sa duzo wygodniejsze i mi osobiscie bardziej sie podobaja Quote
fjolka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 yewcia1 napisał(a):Fjolka to z Ciebie taki zdolny fotograf:crazyeye: ? a no zdarza mi sie czasem cos fajnie ufocic :oops: yewcia1 napisał(a):Fjolka Chojri jak nie ten pies - smutek z oka uciekł już na dobre:lol: no mam nadzieje, ze na dobre :eggface: chociaz on nadal taki pan powazny, zadumany,ale juz nie smutny ! no i przekochany jest,a do tego taki przytulasny :loveu::loveu::loveu: Quote
fjolka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 justynavege napisał(a): fjoleczko to zafirankowane jest boskie :loveu: wiesz co bym teraz powiedziała chojrakowi jakbym go spotkała ? " I co chłopie warto było czekać na taki wspaniały dom , prawda ? " a Sezamka fotke dosatniemy ? bo pewnie juz zmężnial ;) oj widze, ze firankowy chojrak ujal nie tylko mnie:p a chojrakowi to faktycznie sie udalo... nam zreszta tez, bo to swietny pies jest:loveu: a seziasty tez bedzie, ale trzeba mi najpierw usiasc do fot i troszke poobrabiac Quote
justynavege Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 to czekamy na Sezamka ;) fjolka ja chyba do konca zycia bede zameczać znajomych i mniej znajomych wspanialą opowiescią pt " Adopcja Chojraka " :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Chojri to już rok jak grzejesz doopkę w najlepszym domu na świecie:loveu: Quote
justynavege Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 fcale nie rok :eviltong: to był 1 listopada :loveu: Quote
yewcia1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 justynavege napisał(a):fcale nie rok :eviltong: to był 1 listopada :loveu: Tak:crazyeye: ale Ci utkwiła data kiedy dla synusia zaświeciło słońce:lol: Quote
fjolka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 potwierdzam, rok bedzie w listopadzie :shiny: :fadein: a tak w ogole to niezla date sobie wybrali :razz::p 1 listopada i nowe zycie w nowym domku...przypadek :confused: jesli tak to calkiem wymowny :wink: Quote
fjolka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 i obiecany szorstek :p moj wariat kochany:loveu: czasem zdarza mu sie troszke pospac zreszta ku wielkiej uciesze wszystkich domownikow :evil_lol: Quote
fjolka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 chojrak jako mistrz jogi :evil_lol::eviltong:;) pozycje, jakie przyjmuje przy mizianiu sa naprawde niesamowite:-o :p, wlasnie w tej chwili wygina sie i wgniata w moje nogi i cichutko pojekuje...to z milosci...jakas suczka w poblizu ma cieczke i chojrak od dwoch dni zakochany lazi, wpatruje sie w okno i apetyt jakis taki marny:shake: strasznie kochliwy chlopak z niego:cool1: Quote
fjolka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 z zycia kudlatych potworow, czyli przed 7 tylkow z lozka nie ruszamy:evil_lol: sezam: yesoo od rana blyska po oczach wariatka jedna, trza sie ewakuowac :scared: chojrak: a niech blyska, przynajmniej cale wyrko dla mnie ta mina mowi wszystko :loveu: Quote
AnkaG Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Piękne ząbki ma Chojrak , a Sezamek to taki psotek. :loveu: A u mnie życiowe tragedie. TZ od trzech m-cy nie ma pracy, a ja w piątek dostałam wypowiedzenie. Jeszcze walczymy w Sądzie Pracy. Quote
zdrojka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Eh, tu pełnia szczęscia, tam życiowe nieszczęścia, jakie życie jest przewrotne... Powodzenia życzę Aniu. Quote
justynavege Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Aniu trzymam kciuki by wszystko poszlo dobrze Fjoleczko Sezam przypomina mi pluszową maskotkę :evil_lol: a Chojri ma jakieś bielsze ząbki Fjolka a myslaas o tym by foty owych potforow wyslac na konkurs np do Moj Pies wg mnie nagroda gwarantowana :multi: hmm polecam wszystkim adopcje w dniu 1 listopada są przeszczęsliwe :loveu: Quote
fjolka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 anka trzymaj sie, na pewno wszystko sie ulozy :glaszcze: justyna pluszaka mowisz ... moze alfa ;) , a ostatnio nawet uslyszalam, ze szorstek wyglada jak zrobiony na drutach :evillaug: Quote
fjolka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 justynavege napisał(a): a Chojri ma jakieś bielsze ząbki powiem szczerze, ze nie pamietam jakie byly wczesniej :oops: byc moze sa troche bielsze, ale kamien niestety tez jest :roll: justynavege napisał(a):Fjolka a myslaas o tym by foty owych potforow wyslac na konkurs np do Moj Pies wg mnie nagroda gwarantowana :multi: oj tam zaraz na konkurs:hmmmm: nawet nie wiem jak sie do tego mialabym zabrac:roll: no i jeszcze trzeba przeciez wybrac te jedna naj naj fote, a musze przyznac, ze takie wybory sa dla mnie najstraszniejsze :cool1: Quote
fjolka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 a pochwale sie jeszcze, ze nam sie rodzinka o kolejny ogon powiekszyla :) przedstawiam pijanke, razem z bratem mieszka w szczecinie prawda, ze straszniscie slodka kluseczka :loveu: Quote
AnkaG Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Fjolko ja też mieszkam w Szczecinie. Skąd brat wziął to cudo i co to jakieś rasowe czy kundel bury ... Mąż wygrał w pierwszej instancji - sąd ogłosił wyrok: przywrócenie do pracy, zwrot kosztów postępowania. Pewnie będą sie odwoływać do drugiej instancji ale wg mecenasa nie mają szans wygrać. :lol: Quote
fjolka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 mowilam, ze bedzie lepiej :p gratuluje:multi: a sunka to najprawdziwsza kundliczka, brat ja przytaskal az z malborka, albo to byl grunwald :roll: a juz sie pogubilam, w kazdym razie gdzies tam ja przygarnal Quote
yewcia1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Fjolka obiecała sezamka i nie dała :shake: :shake: :shake: Fotki prosimy:lol: Quote
Recommended Posts