Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak się cieszę, że Isia znalazła taki wspaniały dom!
Co by z nią było, z taką zaniedbaną, niepozorną, w tym schronisku... :shake:
Tylko zawsze smutek mnie ogarnia, że możemy pomóc tak niewielu...

• 5 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ale dawno tu nikt nie zagladal :roll:.
A Isiunia ma sie wspaniale, futerko odrasta i juz bardzo sie zaprzyjaznila ze wszystkimi psiakami :lol:.

Balbinka

Semirkiem

Gabi

16-letnia starowinka Punia

• 2 months later...
Posted

ZuziaM, wiem, że masz teraz na głowie nie tylko swoje panienki, ale jeszcze hotelowiczów, ale jam spragniona wieści!!! To, że nie piszę nie znaczy, że nie podglądam :-]

Posted

No tak... rzeczywiscie zaniedbalam watki swoich wlasnych psiakow ostatnio....
A Isiunia .... jak Isiunia ... byla slodka, jest slodka i bedzie juz zawsze.
To taki cudowny psiak. Ona kocha wszystko i wszystkich.....
Zawsze kiedy wracam ze spacerow z hotelowiczami, wita nas przy bramie i kazdego zaraz w nochal caluje .... wylizuje im pyszczki .... no taka mamusia i cioteczka kochana ....
Zdrowko ..... bardzo w porzadku. Podaje regularnie oczywiscie Luminal.... nadal tylko po pol tabletki , bo atakow zadnych odkad go bierze nie bylo.
Ani zaslabniec, ani omdlen ...... nawet w czasie, kiedy strzalka barometru juz nizej nie miala gdzie zejsc......
A Isiunia jest straszna meteorolopatka...... Niskie cisnienie lub nagle spadajace od razu mozna poznac po niej.... nie musze na barometr patrzec.
Jest niesamowita.
Uwielbia sie tarzac w sniegu i jak zwykle robi to w towarzystwie swojej ukochanej kolezanki Inusi.
Tarmosi ja i ciaga po calym podworku ...... czasem az interweniuje, bo sie boje zeby Iny nie zadusial....
Jeszcze mieszkaja w domu. Maja teraz od dwoch tygodni jeszcze jedna wspollokatorke Balbinke, ktora po usunieciu ogromnego guza musi byc w domu.
Na szczescie zgadzaja si doskonale wszystkie. W ogole to wszystkie dziewczynki sa bardzo tolerancyjne i nie ma nieporozumien. Nawet jedza zawsze razem , obok siebie , kazda zjada ze swojej miseczki i nie interesuje sie miseczkami siostrzyczek.....
Tak wiec ... wszystko u nas gra .... A jak ktos nie wierzy, to zawsze moze sie przekonac na wlasne oczy ....
Ja zapraszam nieustannie do nas.
Pozdrawiamy !!!!!!!!

Posted

Dzięki za tak wspaniałe wieści, ZuziuM :-). Tak się cieszę, że Isiuni się udało, że jest szczęśliwa i ma swoich ludziów. Wyczochraj panienki ( wszystkie) od nas. A z zaproszenia może kiedyś przy okazji skorzystamy :-). I do siebie też zapraszamy.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziekujemy Joluniu.

Zyczymy wszystkim odwiedzajacym nasza Isiunie wesolych i spokojnych Swiat !

Isiunia miala dzisiaj pierwszy od bardzo dawna atak padaczki.....
Jakos to zazegnalismy ( mam dla niej diazepam i zaraz jej podalam ... przeszlo po kilku minutach .... ).
Chyba bedzie trzeba zwiekszyc dawke Luminalu, bierze teraz po pol tabletki 2 x dziennie.

• 1 month later...