Tiger Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Co z łapinką Isiuni ? Zagoiło się jak na przysłowiowym psie ?:evil_lol: Quote
zuziaM Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Tiger napisał(a):Co z łapinką Isiuni ? Zagoiło się jak na przysłowiowym psie ?:evil_lol: Lapina sie zagoila. Juz wyglada ladnie i zdrowo. Ale Isia.......:angryy: Wczoraj spedzila pierwsza noc .... poza swoim ulubionym koszyczkiem, ba ! ... nawet poza swoim ulubionym cieplutkim salonem ! Otoz Isia i Inusia wczoraj wieczorem poszly sobie na pole sasiada..... na ktorym kilka godzin wczesniej zostal rozrzucony .... OBORNIK :angryy: :angryy: :angryy: ! ! ! Inusia korzystala, ze poodkrywaly sie norki z myszkami i je ganiala..... a Isia ...... z luboscia wielka .... tarzala sie po polu :angryy: ! Tak wiec ostatecznie .... panny trafily na noc .... do garazu ! A ja juz nie mam powoli sily...... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :grab: :grab: :grab: :flaming: :flaming: :flaming: . Quote
Tiger Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 zuziaM napisał(a):Lapina sie zagoila. Juz wyglada ladnie i zdrowo. Ale Isia.......:angryy: Wczoraj spedzila pierwsza noc .... poza swoim ulubionym koszyczkiem, ba ! ... nawet poza swoim ulubionym cieplutkim salonem ! Otoz Isia i Inusia wczoraj wieczorem poszly sobie na pole sasiada..... na ktorym kilka godzin wczesniej zostal rozrzucony .... OBORNIK :angryy: :angryy: :angryy: ! ! ! Inusia korzystala, ze poodkrywaly sie norki z myszkami i je ganiala..... a Isia ...... z luboscia wielka .... tarzala sie po polu :angryy: ! Tak wiec ostatecznie .... panny trafily na noc .... do garazu ! A ja juz nie mam powoli sily...... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :grab: :grab: :grab: :flaming: :flaming: :flaming: . Oj............ oj.......... Isiu, Inusiu , wstyd !!!!!! WSTYD !!!!!! Najgorsze to jest to , że one na pewno nawet nie mają pojęcia za co wylądowały w garażu .....:) Quote
zuziaM Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Tiger napisał(a):Oj............ Najgorsze to jest to , że one na pewno nawet nie mają pojęcia za co wylądowały w garażu .....:) NO JASNE :::: PRZECIEZ ONE SIE TYLKO ::: tak ciudoooownie BAWILY ...:mad: Quote
Neris Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja tam nie wiem, SAMA NATURA to była przecież! Aromaterapia... A może ma własności odżywcze taka maź? Quote
Jola_K Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 jak czytam wyczyny Isi i Iny, to zawsze sie usmieje, ale Tobie Gosiu pewnie do smiechu nie jest.... pozdrawiam Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Piekna pogoda i psiaki od switu do nocy juz siedza na dworze. To przeorane pole, to nasz przyszly - piekny, mam nadzieje, ogrod .... Quote
Jola_K Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 dlugi weekend, przypuszczam ze pieski spedzaly pomagajac przy pracach w ogrodzie :D Quote
czarok Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jola_K napisał(a):dlugi weekend, przypuszczam ze pieski spedzaly pomagajac przy pracach w ogrodzie :D Hmmm....mam zamiar obejrzeć te prace na żywo....Znaczy się, robimy z Jurkiem najazd sprawdzający dom docelowy :eviltong: . Propozycja brzmi: 15.05 jedziemy do Wrocławia i w drodze powrotnej wpraszamy się na wizytę....Co na to właściciele Isi i reszta towarzystwa??? Quote
zuziaM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 czarok napisał(a):Hmmm....mam zamiar obejrzeć te prace na żywo....Znaczy się, robimy z Jurkiem najazd sprawdzający dom docelowy :eviltong: . Propozycja brzmi: 15.05 jedziemy do Wrocławia i w drodze powrotnej wpraszamy się na wizytę....Co na to właściciele Isi i reszta towarzystwa??? To dopiero za tyyyyyydzien... :placz: ! ! ! HURA ! ! ! ! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Zapraszamy serdecznie, oczywiscie ! I mowie to tez w imieniu " reszty towarzystwa " ! Alez sie ciesze :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: ! Prosze tylko o zaklinanie ladnej pogody, zeby nasze panienki mogly sie zaprezentowac ..... czysciutkie i pachnace, a nie ..... ublocone po paszki :evil_lol: , jak to bywa wlasnie w niepogode..... Quote
zuziaM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ciekawa jestem ogromnie, jaka bedzie reakcja Isiuni na Wasze odwiedziny. Normalnie obszczekuje wszystkich obcych...... ale pewnie Was rozpozna natychmiast. Proponuje przed wjazdem do nas....... przebrac sie w cos, co mozna bedzie po powitaniu .... odzalowac :evil_lol: . Isia jest taka silna i napastliwa podczas powitania, ze ..... czesto sie to konczy siniakami :evil_lol: . Bo to duza i silna panna. A tu - juz prawie ukonczony - letni domek Isi i Inusi. Jak Wam sie podoba nasze dzielo ? " Blizniak z przedsionkami ". Quote
black sheep Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ojej piękny domek:) Ale martwi mnie to, że Kasia ciagle u was... Quote
zuziaM Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 black_sheep napisał(a):Ojej piękny domek:) Ale martwi mnie to, że Kasia ciagle u was... Mimo, ze juz o niebo z nia lepiej :lol: , to jeszcze bym jej nie oddala nikomu. Chyba, ze dogomaniaczce, ktora juz sie spotkala z ciezkim przypadkiem....i potrafi o takiego psiaka zadbac. Kasi zdarzaja sie lepsze i gorsze dni, ale idzie ku lepszemu :lol: . Trzeba sobie jedynie zdac sprawe z tego, ze kasia juz nigdy nie bedzie mogla jesc niczego poza jedna karma, ktora jest dla niej najodpowiedniejsza - EUKANUBA INTESTINAL. Quote
Jola_K Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 a Isia, tradycyjnie juz, cala w błotku... kochana jest :) tez jestem ciekawa spotkania byłych, tymczasowych opiekunow z Iska i reszta gromadki czekamy na relacje :) za tydzien............ domki piękne! Quote
zuziaM Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Jola_K']a Isia, tradycyjnie juz, cala w błotku... kochana jest :) Taaaak, najczesciej wlasnie umorusana. Ale czasami bywa i taka sliczna .... Quote
black sheep Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Piękna jest, przesłodkie ma te oklapnięte uszka:) Quote
medar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Trzymaj się Pięknotko, jedziemy Cię odwiedzić .:loveu: Quote
Jola_K Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 a dzisiaj wszystkie Zoski maja swieto :) wiec korzystajac z okazji, ze to niegdys imie Isi bylo - wiele pieszczotek prosze solenizantce przekazac :BIG: z niecierpliwoscia czekamy na relacje z odwiedzin :p Quote
zuziaM Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jola_K napisał(a):a dzisiaj wszystkie Zoski maja swieto :) wiec korzystajac z okazji, ze to niegdys imie Isi bylo - wiele pieszczotek prosze solenizantce przekazac :BIG: z niecierpliwoscia czekamy na relacje z odwiedzin :p Oj , rzeczywiscie ! Dziekujemy w imieniu Zosiuli :loveu: . Ale Isiunia miala tez prezencik imieninowy - odwiedziny swoich tymczasowych opiekunow - czarok i medara :multi: :multi: :multi: ! Najpierw bylo obszczekanie..... ale uwierzcie, ze nie takie, jak na obcego krecacego sie po Isi podworku ....:roll: .... .... potem podchodzenie blizej z jakims takim dziwnym .... niepokojem :roll: ..... ale potem :lol: ... tulenie i wystawianie tlustego brzuchala i cycuchow do drapania :lol: ! A normalnie to Isiunia nie lasi sie do obcych :roll: .... jest pieszczochem strasznym ale jedynie w stosunku do "swoich" :lol: . Isiunia pewnie miala tej nocy .... pieeeeeeekne snyyy :lol: :loveu: :lol: ! Dziekujemy za odwiedziny:loveu: i zapraszamy czesciej :lol: . czarok porobila troszke zdjec, wiec.... poczekajmy. Quote
Jola_K Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 poznala! a jakze inaczej ?! to madra psina, pamieta co komu zawdziecza :loveu: czekamy cierpliwie na relacje foto Quote
zuziaM Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jola_K napisał(a): czekamy cierpliwie na relacje foto A ja mam nadzieje, ze raport pokontrolny ... nie bedzie zbyt srogi :roll: . Quote
medar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 zuziaM napisał(a):A ja mam nadzieje, ze raport pokontrolny ... nie bedzie zbyt srogi :roll: . Ocena będzie surowa, aczkolwiek obiektywna :cool3: :evil_lol: . Fotki w opracowaniu, niedługo zamieszczę . Quote
medar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Niech relacje zda czarok, ja powiem tylko tyle że Isia była na początku zaskoczona i trochę "nieswoja" i nic dziwnego ( a nóż zabiorą i to nie wiadomo gdzie - czytaj "schronu" :-( ). Cieszę się że nie zabraliśmy ze soba naszej "bandy", bo nie wiem czy chciałaby wracać z nami do domu :eviltong: Niech fotki mówią za nas... cdn. Quote
Recommended Posts