bela51 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Bardzo dziekuje Blacky ! Dziewczyny prosze sie czestowac banerkiem ! Quote
anett Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 O bardzo dziękujemy!!:lol::lol: teraz więcej osób zobaczy Lucy.. Quote
milka74 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='yumanji']Wcale nie dobry...[/QUOTE] tak tylko chciałam zagaić.... Quote
yumanji Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Wiem..ok...mam starego ON-ka z nowotworem kosci i dzis od rana ma paskudny kryzys ...byl wet,dal rozne rzeczy,jak sie chlopina nie ogarnie do jutra,to chyba w srode bedziemy sie zegnac... Quote
yumanji Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='milka74']...przykre.....[/QUOTE] To moj pierwszy hotelowicz,ale sie kochamy... Quote
milka74 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Podniosę, bo co innego mi pozostało... Quote
kakaicezar Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Trzymaj się.........trzeba mieć nadzieję Quote
yumanji Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='milka74']Jak Twój pierwszy hotelowicz ?[/QUOTE] Ma na imie Bartosz...jakby lepiej,zerwal sie rano i pobiegl,doslownie,na siusiu.Opuchlizna mu zeszla z pyska,troche jeszcze oko ma przymkniete.Zobaczymy,moze jeszcze nie tzreba bedzie teraz juz sie zegnac...az sie boje pisac,zeby nie zapeszyc...wiem z doswiadczenia,ze czesto na koncu nastepuje taka nagla poprawa,wzrost apetytu,a potem...ale zobaczymy..Ciesze sie,ze ma byc juz temp na plusie , bo on spi w budynku,ale nie chce wchodzic do budy. Quote
milka74 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Życzę więc Bartoszowi długotrwałego powrotu do zdrowia:lol: Quote
olivetshka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Bardzo przepraszam za offa, ale [B]BARDZO BARDZO PILNIE POTRZEBUJEMY DT DLA SZCZENIAKÓW Z INTERWENCJI [/B]TOZu pod Żmigrodem. [B]Kobieta mordowała tam psy i koty od 30 lat[/B] :( Psy sa bezpieczne, ale ranne, na dziś potrzeba DT dla maluszków chociaż. NIe mamy nic :( Czy ktoś mógłby przygarnąć na DT choć jednego? One są już poogłaszane, być może wkrótce znajdą swoje domy, ale dziś nie mamy nic :( Na wątku są zdjęcia i film z interwecji sobotniej. [url]http://www.dogomania.pl/threads/200880-%C5%BBmigr%C3%B3d-Stara-nadal-g%C5%82odzi-i-Morduj******!OCALONE-ALE-RANNE-POM%C3%93%C5%BBCIE.-DT-dla-klusek[/url] Quote
anett Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 yumanji strasznie mi przykro:-( trzymajcie się jakoś i cieszcie tym czasem, który jeszcze Bartoszowi pozostał:calus: Mój ONek jest 2 miesiące po usunięciu śledziony z powodu pękniętego guza, teraz pojawiły się kolejne guzy...:-( Quote
yumanji Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dziekuje ...Wy tez sie trzymajcie....ja sie pocieszam tym,ze Bartosz ma przynajmniej dobra "koncowke"...dzieki dziewczynie,ktora go u mnie umiescila,oplaca jego pobyt,mimo tego,ze ma swoje owczarki,chyba 3 lub 4 sztuki, no i mam nadzieje,ze dzieki mnie.... Quote
Cantadorra Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Anett, możesz mi napisać na pw o guzie na śledzionie twojego psiaka? W jakich okolicznościach mu pękł? Jak szybko po tym pojechałaś do weta itd. Quote
anett Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Odliczamy ostatnie dni Lucy na łańcuchu... Toyota udało Ci się zabrać sunię na spacer? lub do weta? [quote name='Cantadorra']Anett, możesz mi napisać na pw o guzie na śledzionie twojego psiaka? W jakich okolicznościach mu pękł? Jak szybko po tym pojechałaś do weta itd.[/QUOTE] PM wysłana. Quote
milka74 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Dziś piątek, Toyota masz już konkretny plan działania ? Quote
megi_winters Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Co z ta Oneczką???? napiszcie bo przebieram nogami ze strachu że ona tam jeszcze jest:((( Quote
yumanji Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jest,ale juz niedlugo.W niedziele bedzie u mnie.Potrzebujemy kogos,kto odbierze ja z pln W-wy i przywiezie do mnie w okolice Garwolina,tj jakies 80 km. Quote
toyota Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Do samej Warszawy mam ( przez Toruń ) 250 km. Do Yumanjii jest jeszcze 80 . Nie jestem w stanie zrobić tyle w jeden dzień, bo jeszcze droga powrotna ( a więc km x 2). W dodatku nie znam Warszawy, więc na pewno bym błądziła. Quote
Recommended Posts