bela51 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 toyota napisał(a):Z anett ustaliłyśmy, że nie ma sensu dłużej czekać. To podaj mi nr konta przesle obiecane 40 zl z bazarku+ grosik od siebie. Quote
toyota Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Kochani ja do Warszawy mam w jedną stronę prawie 300 km , więc to wyprawa całodniowa. Muszę to jeszcze zaplanować, bo mam w domu 5 psów i dziecko ;) i mieszkam sama. Będę się starała załatwić opiekę dla nich na weekend 22, 23. 01 , ale to jeszcze nie na 100 %. A tak wstępnie to pasuje Tobie yumanii ten termin? Finansami będzie się zajmowała anett , i ona będzie głównym dowódcą. Dosłownie parę godzin temu rozłożyła mnie grypa, jak tylko będę w stanie , najprawdopodobniej pod koniec tygodnia, zobaczę czy ONka była szczepiona i chyba powinnam ją także od razu odrobaczyć i chyba fiprex na wszelki wypadek , żeby pojechała " czysta " do yumanii. No i podać nie wszystko na raz :razz:. Quote
yumanji Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 toyota napisał(a):Kochani ja do Warszawy mam w jedną stronę prawie 300 km , więc to wyprawa całodniowa. Muszę to jeszcze zaplanować, bo mam w domu 5 psów i dziecko ;) i mieszkam sama. Będę się starała załatwić opiekę dla nich na weekend 22, 23. 01 , ale to jeszcze nie na 100 %. A tak wstępnie to pasuje Tobie yumanii ten termin? Finansami będzie się zajmowała anett , i ona będzie głównym dowódcą. Dosłownie parę godzin temu rozłożyła mnie grypa, jak tylko będę w stanie , najprawdopodobniej pod koniec tygodnia, zobaczę czy ONka była szczepiona i chyba powinnam ją także od razu odrobaczyć i chyba fiprex na wszelki wypadek , żeby pojechała " czysta " do yumanii. No i podać nie wszystko na raz :razz:. Ja sie dopasuje do Ciebie ,jesli chodzi o termin.Dla mnie wazne,zeby miala szczepiona na wscieklizne.Reszta to nie problem. Quote
milka74 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 No to działajcie ciotki, numer konta poproszę Quote
toyota Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Mam grypę i 40 gorączki , na razie leżę :(. Yumanji , a jak u Ciebie ze sterylką , masz gdzie ją trzymać po zabiegu , bo zapomniałam o to spytać ? Quote
bela51 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Zdrowia zyczymy Toyotko, nie daj sie chorobskom. Quote
yumanji Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 toyota napisał(a):Mam grypę i 40 gorączki , na razie leżę :(. Yumanji , a jak u Ciebie ze sterylką , masz gdzie ją trzymać po zabiegu , bo zapomniałam o to spytać ? Cos tam sie wymysli...w takich sytuacjach wpycham suke na pare dni do pokoju syna. Quote
anett Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 bela51 napisał(a):To podaj mi nr konta przesle obiecane 40 zl z bazarku+ grosik od siebie. milka74 napisał(a):No to działajcie ciotki, numer konta poproszę Bela, Milka dziękujemy!!! konto podamy jak już ONka będzie zabrana Jak tylko Toyota się wykuruje będzie działać z chłopem, szczepieniem Lucy i transportem. yumanji napisał(a):Cos tam sie wymysli...w takich sytuacjach wpycham suke na pare dni do pokoju syna. a nie może kilka dni dłużej tam posiedzieć??:cool3:;) Quote
yumanji Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 anett napisał(a):Bela, Milka dziękujemy!!! konto podamy jak już ONka będzie zabrana Jak tylko Toyota się wykuruje będzie działać z chłopem, szczepieniem Lucy i transportem. a nie może kilka dni dłużej tam posiedzieć??:cool3:;) Pewnie!wlasnie pomalowalam sciany Beckersem,kolor asparagus..myslisz,ze bedzie jej sie podobalo? Quote
milka74 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Asparagus mówisz.... hmmm trzeba by suczyny zapytać, bo jeśli ma inne preferencje co do koloru, to nie wiem czy zdążysz przemalować:roflt: Quote
milka74 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Jo37 napisał(a):Zapiszę sobie. a ja podrzucę Quote
milka74 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Witam nowe "twarze" na wątku:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
toyota Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Trochę lepiej, ale szału nie ma ;). Niestety teraz jeszcze jest chora moja córeczka i mama :(. Także na razie z domu wychodzę tylko z psami i z powrotem. Quote
anett Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Toyota dużo zdrówka dla córci i mamy!! Yumanji luuuzik:D asparagus na pewno nie będzie Lucy kłuł w oczy, byle w doopkę było miękko:lol: Quote
anett Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Też podrzucę ONeczkę, oby to był ostatni jej tydzień na łańcuchu!! Quote
Recommended Posts