Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie "garuję " z chorym dzieckiem w domu :(. Mam już dosyć , ale co zrobić :(.

Dziękuję , że wszyscy pamiętają i jeszcze chcą wpłacać ;) , ale wiadomo , że dopóki nie będziemy mieć suni , nie można zbierać kasy.

Posted

toyota napisał(a):
Na razie "garuję " z chorym dzieckiem w domu :(. Mam już dosyć , ale co zrobić :(.

Dziękuję , że wszyscy pamiętają i jeszcze chcą wpłacać ;) , ale wiadomo , że dopóki nie będziemy mieć suni , nie można zbierać kasy.

Mowilas temu czlowiekowi,ze ja zabierasz?

Posted

Jest dom pod Sochaczewem dla suni do lat 5. Musi byc wysterylizowana, nie ma innych zwierząt.
Pies bedzie mieszkał na dworzu ale bez kojca.
poprzedni owczarek przeżył 16 lat

Posted

Anett ma chyba jakiś kontakt do Toyoty, bo tak naprawdę tylko ona może zabrać sunię........Ciotki zgęszczajmy ruchy bo czas nagli!!!!!!!!!!
Czy jest ktoś kto umie wystawić bazarek mam MILION fantów:cooldevi:

Posted

[quote name='bela51']Wystawie bazarek, ale jesli przeslesz mi zdjecia. Jestem zasypana fantami, ktore sie sprzedaja w zolwim tempie. Poza tym nie mam aparatu fotograficznego.
Stokrotne dzięki belu kochana, nawet zastanawiałam się czy nie skrobnąć do Ciebie priva w tej sprawie:oops: tylko śmiałości mi zabrakło...
Aparat mam, tylko muszę użyć osobistej córki do wysłania zdjęć bo ja sama jestem zdolna:confused:..... w innych dziedzinach:obrazic:, tylko jak zbierać kasę na psa, który jest w "swoim domu".................

Posted

yumanji napisał(a):
Mowilas temu czlowiekowi,ze ja zabierasz?

Toyota była uwiązana w domu chorobą swoją i dziecka ale jutro ma już iść do chłopa, uprzedzić, że zabiera psa i dopytać o szczepienia. Jeszcze przynajmniej szczepienie p/wściekliźnie trzeba załatwić przed transportem do yumanji.

beka napisał(a):
Jest dom pod Sochaczewem dla suni do lat 5. Musi byc wysterylizowana, nie ma innych zwierząt.
Pies bedzie mieszkał na dworzu ale bez kojca.
poprzedni owczarek przeżył 16 lat

Dzięki Beka!:lol:
Przekazałam Toyocie,
tylko właśnie sterylkę musimy załatwić, może poczekaliby na Mikę...

milka74 napisał(a):
i na sterylkę...

właśnie
Toyota zgłoś proszę sunię do skarbonki sterylkowej, yumanji podawała koszt, chyba max 250zł, zaraz sprawdzę

Mam nadzieję, że z bazarkiem nie będzie problemu bo sunia przecież tak faktycznie nie ma domu; właściciel chce się jej pozbyć i jedynie jeszcze chwilowo tolerują ją na swoim terenie.
Zresztą mam nadzieję, że Toyocie uda się w weekend zorganizować transport suni i niunia będzie już bezpieczna.

Posted

Toyota niestety nie da rady załatwić transportu w ten weekend więc przesunie nam się na przyszły weekend.
W międzyczasie umówi się na spacer z sunią i pojedzie do weta ja zaszczepić:lol:

Ponieważ dom od Beki miał konkretne wymagania co do charakteru ONki a o naszej niuni niewiele wiadomo szansę dostaną inne potrzebujące ONeczki.
A z informacji dziewczyny, która dokarmia Lucy i pozostałe psiaki można się spodziewać łagodnej, rodzinnej przytulanki:loveu: Lucy jest bardzo spokojna, ma kontakt z dziećmi.