milka74 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 to znowu ja.....mało nas tu..... Quote
bela51 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 I ja zagladam.Chciałam wpłacic pare groszy , ale chyba na razie nikt nie zbiera. Quote
toyota Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Na razie "garuję " z chorym dzieckiem w domu :(. Mam już dosyć , ale co zrobić :(. Dziękuję , że wszyscy pamiętają i jeszcze chcą wpłacać ;) , ale wiadomo , że dopóki nie będziemy mieć suni , nie można zbierać kasy. Quote
yumanji Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 toyota napisał(a):Na razie "garuję " z chorym dzieckiem w domu :(. Mam już dosyć , ale co zrobić :(. Dziękuję , że wszyscy pamiętają i jeszcze chcą wpłacać ;) , ale wiadomo , że dopóki nie będziemy mieć suni , nie można zbierać kasy. Mowilas temu czlowiekowi,ze ja zabierasz? Quote
beka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jest dom pod Sochaczewem dla suni do lat 5. Musi byc wysterylizowana, nie ma innych zwierząt. Pies bedzie mieszkał na dworzu ale bez kojca. poprzedni owczarek przeżył 16 lat Quote
milka74 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Anett ma chyba jakiś kontakt do Toyoty, bo tak naprawdę tylko ona może zabrać sunię........Ciotki zgęszczajmy ruchy bo czas nagli!!!!!!!!!! Czy jest ktoś kto umie wystawić bazarek mam MILION fantów:cooldevi: Quote
bela51 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Wystawie bazarek, ale jesli przeslesz mi zdjecia. Jestem zasypana fantami, ktore sie sprzedaja w zolwim tempie. Poza tym nie mam aparatu fotograficznego. Quote
milka74 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='bela51']Wystawie bazarek, ale jesli przeslesz mi zdjecia. Jestem zasypana fantami, ktore sie sprzedaja w zolwim tempie. Poza tym nie mam aparatu fotograficznego. Stokrotne dzięki belu kochana, nawet zastanawiałam się czy nie skrobnąć do Ciebie priva w tej sprawie:oops: tylko śmiałości mi zabrakło... Aparat mam, tylko muszę użyć osobistej córki do wysłania zdjęć bo ja sama jestem zdolna:confused:..... w innych dziedzinach:obrazic:, tylko jak zbierać kasę na psa, który jest w "swoim domu"................. Quote
bela51 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Od strony regulaminowej, jest to problem. Ale moze do przeskoczenia ... ? W koncu zbieramy na hotel dla niej... Quote
milka74 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Podrzucę wieczorową porą i dobranoc wszystkim. Quote
anett Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 yumanji napisał(a):Mowilas temu czlowiekowi,ze ja zabierasz? Toyota była uwiązana w domu chorobą swoją i dziecka ale jutro ma już iść do chłopa, uprzedzić, że zabiera psa i dopytać o szczepienia. Jeszcze przynajmniej szczepienie p/wściekliźnie trzeba załatwić przed transportem do yumanji. beka napisał(a):Jest dom pod Sochaczewem dla suni do lat 5. Musi byc wysterylizowana, nie ma innych zwierząt. Pies bedzie mieszkał na dworzu ale bez kojca. poprzedni owczarek przeżył 16 lat Dzięki Beka!:lol: Przekazałam Toyocie, tylko właśnie sterylkę musimy załatwić, może poczekaliby na Mikę... milka74 napisał(a):i na sterylkę... właśnie Toyota zgłoś proszę sunię do skarbonki sterylkowej, yumanji podawała koszt, chyba max 250zł, zaraz sprawdzę Mam nadzieję, że z bazarkiem nie będzie problemu bo sunia przecież tak faktycznie nie ma domu; właściciel chce się jej pozbyć i jedynie jeszcze chwilowo tolerują ją na swoim terenie. Zresztą mam nadzieję, że Toyocie uda się w weekend zorganizować transport suni i niunia będzie już bezpieczna. Quote
milka74 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Dopiero teraz zaskoczyłam, Anett to nie Mika tylko Lucy.....podobno Quote
anett Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='milka74']Dopiero teraz zaskoczyłam, Anett to nie Mika tylko Lucy.....podobno nooo, już mi trochę się miesza:oops: A Mika to też młoda ONka po przejściach, w zielonogórskim schronie, która zbiera na hotelik i bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem: http://www.dogomania.pl/threads/193500-Mika-potrzebuje-deklaracji-na-hotelik. Quote
milka74 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 ...znam i Mikę, czekam właśnie na paczuszkę z bazarku od niej.... Quote
anett Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Toyota niestety nie da rady załatwić transportu w ten weekend więc przesunie nam się na przyszły weekend. W międzyczasie umówi się na spacer z sunią i pojedzie do weta ja zaszczepić:lol: Ponieważ dom od Beki miał konkretne wymagania co do charakteru ONki a o naszej niuni niewiele wiadomo szansę dostaną inne potrzebujące ONeczki. A z informacji dziewczyny, która dokarmia Lucy i pozostałe psiaki można się spodziewać łagodnej, rodzinnej przytulanki:loveu: Lucy jest bardzo spokojna, ma kontakt z dziećmi. Quote
mestudio Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Zaznaczam bo jestem w pracy, będę zaglądała do oneczki. Szkoda, że to się tak ciągnie i przekłada z tygodnia na tydzień. Quote
milka74 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 A ja z radością witam u nas kolejną Cioteczkę:loveu: Quote
bela51 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ja tez wpadam w oczekiwaniu na nowe wiesci. Quote
Recommended Posts