gameta Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Wszystko fajnie, tylko skąd brać na to kasę? Kolejne cztery lata, to kolejne 19.000zł. Ja rozumiem Kamę :( Nie rozumiem, czemu nikt do cholery nie chce takiego fajnego psa! Quote
bric-a-brac Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ja też ją rozumiem :( Ale co poradzić? Nie ma wyjścia... więc czekać i wierzyć. Gumtree wyróżnione na miesiąc, dodałam jeszcze link do filmiku: http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wola/czesc-jestem-wesoly-spajk-617291963?featuredAd=true Jakby były sugestie co zmienić, to wyedutyję ogłoszenie. edit: Na gumtree jest znacznie mniej ogłoszeń wyróżnionych niż na tablicy/olx, może dzięki temu łatwiej je będzie dostrzec. I w lokalizacji podałam W-wę, tak dotrze do większej liczby ludzi. Quote
mala_czarna Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Nie podejmę się już nigdy zabrania psa do hotelu albo do domu tymczasowego. Mnie po prostu rozwala ta niemoc, i to, ze mam szacunek do ludzi, ktorzy na Spajka placa deklaracje, robia bazarki, ogloszenia, a zupelnie nie widze rezultatu. To jest juz dorosly, duzy pies. Kto bedzie chcial go teraz adoptowac? Dziekuje Ci bardzo Bric za ogloszenia, ja niedawno plakacik powiesilam u wetki, do ktorej chodze z moja Frocią. Quote
mala_czarna Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Na OLX podmieniłam zdjęcia Spajka, i tekst, który napisała Paulina, ze zmianą, o której pisała Nutusia :) Quote
bric-a-brac Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Na gumtree miałam jedno zapytanie: "Cześć, Czy Spajk znalazł już nowego wlaściciela? Pozdrawiam Karolina :)" Opisałam: "Witam! Spajk jest nadal do adopcji :) Wspaniały pies, ktoś będzie miał z niego dużo radości :) Serdecznie zapraszam do kontaktu telefonicznego. Pozdrawiam! Angelika" Quote
mala_czarna Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Dzięki Bric za wiadomość i za ogłoszenie na gumtree :) No to czekamy, może zainteresowana zadzwoni?? :) Quote
Mamutek Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Witam Was. Mogę przelać na Spajkusia 30 zł. Podajcie nr konta Quote
mala_czarna Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Witam i bardzo dziękuję :) zaraz prześlę na pw numer konta :) Quote
mala_czarna Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Poszło :) :jumpie: Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu swoim i Spajka :) Quote
mala_czarna Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Doszło już 30 zł, dzieki wielkie, już zapisuję na pierwszej stronie!! :) :) Quote
bric-a-brac Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Mamutku, przystojniak Spajkoliński wpadł Ci w oko? :) Quote
Mamutek Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Hahaha generalnie zwierzaki wpadają mi w oko :) Ale to nie to ,o czym myślisz...Szoruj ,mały na górę Quote
bric-a-brac Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ale to nie to ,o czym myślisz Tłumaczyć mnie może tylko zachłanność na potencjalne domy Czekamy zatem dalej na domek, z dodatkową wielbicielką Spajka ;) Quote
mala_czarna Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Nikt nie zagląda nawet? :( Quote
gameta Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 ja mam na bieżąco na fb ;) No i co tu pisać ... :( Quote
mala_czarna Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 ja mam na bieżąco na fb ;) No i co tu pisać ... :( Ano własnie, ja też już nie wiem co pisać. Dobrze chociaż, że deklarowicze się nie wykruszają, za co bardzo, ale to bardzo dziękuję!!!! Quote
joaaa Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 a ja mam zdjęcia, tylko muszę je poprzycinać ;) Quote
Recommended Posts