Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko fajnie, tylko skąd brać na to kasę? Kolejne cztery lata, to kolejne 19.000zł. Ja rozumiem Kamę :( Nie rozumiem, czemu nikt do cholery nie chce takiego fajnego psa!

Posted

Ja też ją rozumiem :( Ale co poradzić? Nie ma wyjścia... więc czekać i wierzyć.

Gumtree wyróżnione na miesiąc, dodałam jeszcze link do filmiku: http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wola/czesc-jestem-wesoly-spajk-617291963?featuredAd=true

Jakby były sugestie co zmienić, to wyedutyję ogłoszenie.

edit:

Na gumtree jest znacznie mniej ogłoszeń wyróżnionych niż na tablicy/olx, może dzięki temu łatwiej je będzie dostrzec. I w lokalizacji podałam W-wę, tak dotrze do większej liczby ludzi.

Posted

Nie podejmę się już nigdy zabrania psa do hotelu albo do domu tymczasowego. Mnie po prostu rozwala ta niemoc, i to, ze mam szacunek do ludzi, ktorzy na Spajka placa deklaracje, robia bazarki, ogloszenia, a zupelnie nie widze rezultatu. To jest juz dorosly, duzy pies. Kto bedzie chcial go teraz adoptowac?
Dziekuje Ci bardzo Bric za ogloszenia, ja niedawno plakacik powiesilam u wetki, do ktorej chodze z moja Frocią.

Posted

Na gumtree miałam jedno zapytanie:

"Cześć,
Czy Spajk znalazł już nowego wlaściciela?

Pozdrawiam
Karolina :)"

Opisałam:

"Witam!
Spajk jest nadal do adopcji :) Wspaniały pies, ktoś będzie miał z niego dużo radości :)
Serdecznie zapraszam do kontaktu telefonicznego.
Pozdrawiam!
Angelika"

• 2 weeks later...
Posted

ja mam na bieżąco na fb ;) No i co tu pisać ... :(

Ano własnie, ja też już nie wiem co pisać. Dobrze chociaż, że deklarowicze się nie wykruszają, za co bardzo, ale to bardzo dziękuję!!!!

• 2 weeks later...