mala_czarna Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Ale przecież jemu krzywda się nie dzieje, gdyby tylko jeszcze łatwiej było go utrzymać, to łatwiej było by mysleć o jego przyszłości. Mnie już przestało cieszyc, że krzywda mu sie nie dzieje, bo chciałabym żeby on miał dom na stałe, taki tylko dla siebie :( Poza tym, 400 złotych to nie w kij dmuchał, a ile tak dalej pociągniemy? :( Quote
kaj Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 A dla mnie mimo wszystko najważniejsze, że nie dzieje mu się krzywda i że ma dobrą opiekę i towarzystwo psów, które też są w potrzebie. Możemy jeszcze raz spróbować sprężyć się i zorganizować akcję plakatowo-reklamową, bo jednak w powodzi ogłoszeń internetowych on ginie. Poprzednio był jakiś odzew, ale czy domy byłyby właściwe nigdy nie można być pewnym. Ten, który zgłosił się wtedy z mojej miejscowości jest już ogrodzony :) ale wcale nie jestem pewna, czy w tym pięknym ogródeczku Spajk byłby szczęśliwy. Quote
Ewa Marta Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Wysłałam dzisiaj opóźniona deklarację za czerwiec. Quote
mala_czarna Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Wysłałam dzisiaj opóźniona deklarację za czerwiec. Dziękuję Ewa, a deklaracja nie jest opóźniona, bo płacę pod koniec miesiąca :) Quote
Diora Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Cześć, wątek ma masę stron i nie za bardzo mam czas żeby to wszystko ogarnąć... Rozumiem, że psiak jest w PDT? Napiszcie mi coś o nim w dużym skrócie, pleasee :) Mam parę rzeczy na bazarek i chciałabym pomóc. Quote
mala_czarna Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Jezusku, Diora, jak Cię dawno na Dogo nie było!!!! Strasznie się cieszę, że wdepnęłaś :) :) Spajkus od 5 lat w hotelu. Płacimy 400 zł miesięcznie. Ogłoszenia ma chłopak odświeżane, ale odzewu prawie żadnego :( Quote
mala_czarna Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Poprosimy o jakieś zdjęcia :) Bo wiatr tu hula :) Quote
mala_czarna Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Robię przelew za hotel - dokładam 14 złotych, bo tyle brakuje. Quote
bric-a-brac Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Miałam wykupione wyróżnienie na olx dla innego psa, który poszedł do adopcji. Zostało mi wyróżnienie, więc podmieniłam dane i fotki na Spajka (ogłoszenie na imię Majk). Quote
mala_czarna Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Miałam wykupione wyróżnienie na olx dla innego psa, który poszedł do adopcji. Zostało mi wyróżnienie, więc podmieniłam dane i fotki na Spajka (ogłoszenie na imię Majk). Bardzo Ci dziękuję Bric!!!! :) Ponawiam prośbę do Joasi o jakieś fotki :) Quote
kaj Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/147669-warszawa-duży-bardzo-łagodny-samiec/ Quote
mala_czarna Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Dzisiaj zrobię przelew deklaracji. I tak to nie wystarczy na zapłacenie hotelu :( Quote
bric-a-brac Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Z ogłoszenia cisza? Są dwie osoby obserwujące, ale to pewnie od nas, z dogo. Quote
mala_czarna Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Kochani, nie zapłaciłam Joasi za hotel, brakuje pieniędzy :( Czy ktoś da radę wspomóc grosikiem? Bardzo proszę :( Quote
bric-a-brac Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Lipa... a ile brakuje? Zerknęłam na rozliczenie, ale nie ogarniam. Są wpływy, są wydatki, ale nie widzę salda. Quote
mala_czarna Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Stan konta na dziś to 260 zł, a hotel to 400 zł :( Quote
mala_czarna Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Bric, dziękuję Ci bardzo!!, wyślę jutro, bo z telefonu mi się ciężko pisze, dobrze? :( Quote
mala_czarna Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Lida, Tobie również dziękuję pięknie!! Jutro z pracowego komputera wyślę numer konta :) Quote
mala_czarna Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Dziewczyny - Lida i Bric - bardzo dziękuję za wsparcie, dotarły już pieniążki!!! :) Dziękuję tym bardziej, bo doskonale wiem, że nikomu się dzisiaj nie przelewa, a tak szybko zareagowałyście! Lida - 100 zł bric-a-brac - 30 zł Quote
Recommended Posts