Nutusia Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Dres to niech sobie sam posesji pilnuje, albo wynajmie kolesi z zaprzyjaźnionej "mafii" ;) Zresztą oni wolą psy, które są do nich podobne - zero szyi, dużo mięśni i na wszelki wypadek - nie za duży :) Quote
Aldrumka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='Nutusia']Dres to niech sobie sam posesji pilnuje, albo wynajmie kolesi z zaprzyjaźnionej "mafii" ;) Zresztą oni wolą psy, które są do nich podobne - zero szyi, dużo mięśni i na wszelki wypadek - nie za duży :)[/QUOTE] Nutusia brawo - świetna charakterystyka Quote
mala_czarna Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 A jak ja wam powiem, że u mnie osiedlowy "dres", notabene szalenie miły :) wychodzi na spacer z yorkiem to mi uwierzycie? :lol: Dość komicznie to wygląda, ale ta dwójka jest w wpatrzona w siebie jak w obrazek!! Quote
3 x Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='mala_czarna']A jak ja wam powiem, że u mnie osiedlowy "dres", notabene szalenie miły :) wychodzi na spacer z yorkiem to mi uwierzycie? :lol: Dość komicznie to wygląda, ale ta dwójka jest w wpatrzona w siebie jak w obrazek!![/QUOTE] ja chciałam ostatnio zrobić zdjęcie typowemu karkowi (dres, łysy) jeszcze w klapach do dresu wyszedł i z joreczkiem ;) a wydawało mi się,że ty po tej przyzwoitej stronie Wisły mieszkasz :evil_lol: Quote
Nutusia Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Joreczki w takich przypadkach bywają własnością dresowych kobiet ;) U nas jest po prostu jorkowe zagłębie (niestety, kilka pseuduchów w okolicy jest). I te pańcie całe na różowo, błyszcząco, tipsowo, w towarzystwie bezszyjnych pakersów :) Quote
Kamila Proc Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 to prawda, dresy zakochuja sie w joreczkach, ktore sa psiakami ich dam Quote
joaaa Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [video=youtube;UkYQHM1P8h4]https://www.youtube.com/watch?v=UkYQHM1P8h4&feature=youtu.be[/video] Quote
mala_czarna Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Kurcze, dobrze, że to "słusznych" rozmiarów psy, bo wiatr taki, że marnie by to w przypadku ratlerka wyglądało :) Pewnie by go gdzieś w okolicach Grójca znaleziono :) Nie wiem czemu Joasia nie napisała, może zapomniała, ale Spajk nie jest w nocy w kojcu na zewnątrz, ale w domu. Jest bardzo grzeczny, nie szczeka, i co najważniejsze, nie załatwia się w środku :) Quote
Nutusia Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Bo Spajkuś to jest pies mądraliński i wie, że jeśli chce być na salonach, nie może mu słoma spod łapencji wystawać ;) Quote
mala_czarna Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Kurcze, coś cisza na wątkach na Dogo, chyba się sezon ogórkowy zaczyna :roll: Quote
Aldrumka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 a czy nie było tu jakiejś nadziei na koniec maja ? czy się rozwiała / Quote
mala_czarna Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 [quote name='Aldrumka']a czy nie było tu jakiejś nadziei na koniec maja ? czy się rozwiała /[/QUOTE] Nie wiem jak mam to napisać, więc spróbuję najprościej jak tylko można. Jeśli nic się nie wyjaśni do połowy czerwca, to na nowo trzeba będzie Spajkulca ogłaszać, bo póki co, wstrzymane są ogłoszenia. Quote
Aldrumka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 no to czekamy z nadzieją, że ogłoszenie już nie będą potrzebne Quote
mala_czarna Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 [quote name='3 x']albo ludziska czasu nie mają[/QUOTE] Albo trzeba sobie skrzynkę przeczyścić :eviltong: bo pw Ci nie mogę wysłać Quote
3 x Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='mala_czarna']Albo trzeba sobie skrzynkę przeczyścić :eviltong: bo pw Ci nie mogę wysłać[/QUOTE] bo mi ludziska zapchały jakby coś pisz na maila: [email][email protected][/email] tylko nie wiem czy ja przypadkiem Budapesztu nie miałam :roll: a sprawdzę dopiero w weekend Quote
mala_czarna Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 Wczoraj dzwoniła pani z Wołomina. Spajk bardzo jej się podobał, tylko troszkę spuściła z tonu jak powiedziałam, że ma ok. 5 lat, a może ciut więcej. Pani niedawno pożegnała swoją piętnastoletnią suczkę i chciałaby bardzo młodego psa, żeby "nie musieć się z nim szybko żegnać". Doprawdy, ludzie zaczynają mnie załamywać :roll: Pani ma duży dom, ogrodzony teren, a Spajk mieszkałby w olbrzymiej budzie, bo jeśli chodzi o dom, to w domu mieszka już bardzo domowa sunia, i kot. W razie zimy, deszczu, śniegu i gradobicia to Spajkuś wpuszczany byłby do domu. :roll: Quote
Aldrumka Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 spusciła z tonu ale czy rozważa, czy juz zrezygnowała z naszego przystojniaczka Quote
mala_czarna Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='Aldrumka']spusciła z tonu ale czy rozważa, czy juz zrezygnowała z naszego przystojniaczka[/QUOTE] Powiedziała, że dzisiaj podejmie decyzję i oddzwoni do mnie Quote
Nutusia Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Boże, przecież jeszcze z 10 lat życia przed nim co najmniej! Ludzie kompletnie nie mają pojęcia o czym mówią... Quote
Ewa Marta Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Najbardziej wkurza mnie jak kobieta ma grubo ponad 60 lat i szuka szczeniaczka:-( Zero odpowiedzialności za psa za kilkanaście lat:-( Wpłaciłam dzisiaj czerwcową deklarację dla Spajkusia. Quote
mala_czarna Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='Nutusia']Boże, przecież jeszcze z 10 lat życia przed nim co najmniej! Ludzie kompletnie nie mają pojęcia o czym mówią...[/QUOTE] Widzisz Nutusiu, dla niektórych ludzi psiak, który już wyrósł z wieku szczenięcego to już za stary chyba :( [quote name='Ewa Marta']Najbardziej wkurza mnie jak kobieta ma grubo ponad 60 lat i szuka szczeniaczka:-( Zero odpowiedzialności za psa za kilkanaście lat:-( Wpłaciłam dzisiaj czerwcową deklarację dla Spajkusia.[/QUOTE] Wiem Ewa, też tego nie pojmuję, tym bardziej, że co tu kryć, z szczeniakiem jest masa pracy, wymaga większego zaangażowania, sił, czasu :( Btw. Dziękuję za deklarację! Quote
Recommended Posts