mala_czarna Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='auraa']do mnie niestety nikt w sprawie Konga vel Karo nikt nie dzwoni. Nie mogę więc polecać Spajka........[/QUOTE] Może coś się jednak pod koniec miesiąca wyklaruje? ;) Powiadam wam, że cuda się zdarzają, więc razem ze Spajkiem na to liczę. Quote
Nutusia Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 O matko....... jak tak, to ja tak liczę, że nawet jestem gotowa maturę z matmy zdać jeszcze raz po 32 latach (choć całe życie byłam i jestem matematycznym głąbem!!!!) A cuda - wiadomo - po to są, by się zdarzały ;) Quote
mala_czarna Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Nutusiu, o maturze to Ty mi nawet nie wspominaj, bo do dzisiaj mnie zimny pot oblewa na samą myśl :evil_lol: W piątek będę o Spajkulca to cyknę jakieś fotki. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo w przeciwnym razie wysiadam gdzieś po drodze i wracam do domu ;) Quote
mala_czarna Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='Kamila Proc']nie wysiadaj, bo ma padac[/QUOTE] Kurcze, może przelotnie tylko, bo jak w czwartek kupię bilet to już po ptakach, tak czy siak jadę :) Quote
mala_czarna Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Nie pojechałam. Ani pogoda nie sprzyjała, ani moje zdrowie :( Quote
Nutusia Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Na majówkę się nie udało, może na czerwcówkę się uda ;) Zdrówka dużo!!!! Quote
Nutusia Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 E tam, na lipcówkę to Spajkoliński może zaprosi Kamę... do siebie ;) Quote
mala_czarna Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Hmm, mnie się wydaje, że ja na ostatnie dni maja to pojadę na 100% :) Quote
Aldrumka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='mala_czarna']Może coś się jednak pod koniec miesiąca wyklaruje? ;) Powiadam wam, że cuda się zdarzają, więc razem ze Spajkiem na to liczę.[/QUOTE] czekamy na cud :) Quote
mdk8 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 bardzo proszę zajrzyjcie potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/forum/threads/250486-Efekt-spania-w-swoim-kale-i-moczu-Kama-sunia-z-grzybic%C4%85-Pomo%C5%BCemy Quote
mala_czarna Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='Kamila Proc']to pierwsze zdjecie jest przerazajace[/QUOTE] Czemu? Spajk nie taki groźny jak na zdjęciu :) Quote
Nutusia Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Faaaaaaaaaajna fota - tylko do ogłoszeń się nie nadaje ;) :) Quote
mala_czarna Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='Nutusia']Faaaaaaaaaajna fota - tylko do ogłoszeń się nie nadaje ;) :)[/QUOTE] Wyobraź sobie, że chce go adoptować jakiś dres do pilnowania posesji, a tu ci taka lebiega czarna do domu wszystkich wpuści, i jeszcze telewizor wynieść pomoże :) Quote
Recommended Posts