Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewanka']To smutne, adopcje niestety jakoś przyhamowały.
[COLOR=#a9a9a9]Również Dosia o hrabiowskich manierach (nie jest czarna), a też już kilka lat w DT i hoteliku :(

dla chętnych jej wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/182555-Dosia-w-hotelu-ale-GROZI-JEJ-SCHRONISKO-bo-nie-mamy-kasy!-POMOCY-BRAKUJE-210-zl-![/URL]
[/COLOR][/QUOTE]

Pamiętam Dosię, ale byłam pewna, że ona już dawno dom znalazła!! :(

Posted

[quote name='mala_czarna']Pamiętam Dosię, ale byłam pewna, że ona już dawno dom znalazła!! :([/QUOTE]
Niestety nie :( fajna sunia, subtelna, bezproblemowa mimo to nikt jej nie chce :(

Na wielu wątkach czytam o trudnościach, może wiosną coś się ruszy? ... oby!!!

Posted

[quote name='mala_czarna']Na Dogo to coraz mniej ludzi zagląda, a juz do Spajka to w ogóle :([/QUOTE]

Zaglądam do Spajka od dłuższego czasu, lubię czarne psy i zupełnie nie rozumiem dlaczego
on tak długo czeka. To prawda, że czarne psiaki czekają dłużej, miałam kilka w DT.
Ostatni Kongo niedawno znalazł DS , czekał aż 8 miesięcy i to nie z ogłoszeń ale poprzez
łańcuszek znajomych nareszcie się udało.
Nie można się poddawać. Czy miał ogłoszenia wyróżnione ?

Posted

[quote name='*Gajowa*']Zaglądam do Spajka od dłuższego czasu, lubię czarne psy i zupełnie nie rozumiem dlaczego
on tak długo czeka. To prawda, że czarne psiaki czekają dłużej, miałam kilka w DT.
Ostatni Kongo niedawno znalazł DS , czekał aż 8 miesięcy i to nie z ogłoszeń ale poprzez
łańcuszek znajomych nareszcie się udało.
Nie można się poddawać. Czy miał ogłoszenia wyróżnione ?[/QUOTE]

Miał wyróżnianą Gratkę, Tablicę, Gumtre, kompletnie bez rezultatu. Właściwie największą nadzieję to cały czas pokładam w FB, naprawdę masa psów znajduje domy przez nieustanne ogłoszenia psów na Tablicy, o Spajkusia nawet kilka telefonów było, ale co z tego, jak ludzie się rozmyślali?

Posted

[quote name='Nutusia']Spajk to ma łepetynę w górze, bo się niczym nie martwi. To Kama nie ma prawa spuszczać głowy i się poddawać, choć wiem, że to niełatwe bywa...[/QUOTE]

A wypuścić go w diabły, niech tam sobie na wsi życie koczownicze wiedzie!! Poradziłby sobie, to jest łebski facet :)

Posted

Na konto Spajka wpłynęło 104 zł z bazarku, który zrobiła Aldrumka. Spajk i ja bardzo dziękujemy :) :loveu:

Tutaj link do bazarku:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250280-ZAKO%C5%83CZONY-ciuszki-r%C3%B3%C5%BCniste-w-rozmiarach-od-40-do-48-dla-Spajka-do-1-02?p=21895129#post21895129[/url]

Kwota zaksięgowana w drugim poście rozliczeniowym: "wpłaty jednorazowe i bazarki luty 2014" :)

Posted

[quote name='Nutusia']Spajk to ma łepetynę w górze, bo się niczym nie martwi. To Kama nie ma prawa spuszczać głowy i się poddawać, choć wiem, że to niełatwe bywa...[/QUOTE]
Co prawda, to prawda :)

Posted

Ja tam nie wiem czy go swędzi, ale myślę, że on ma wszystko w nosie. Za hotel mu płacą, jeść dostaje, wybiega się, czego chcieć więcej? Ponoć dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach, ale, że ja dżentelmenem nie jestem to wam powiem, że myślałam całkiem niedawno o tym, ile Spajk przez te 4 lata kosztował wszystkich deklarowiczów. Całkiem niemała suma :(

Posted

To chyba jakiś inny pies ;) Służa Spajkowi te kilkogramy, dzięki Joasia za opiekę. A z tym koleżką ze zdjęcia dobrze się dogadują?