Aldrumka Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Proszę o przypomnienia nr konta , mam już/wreszcie wszystkie wpłaty z bazarku :) Quote
mala_czarna Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Aldrumka']Proszę o przypomnienia nr konta , mam już/wreszcie wszystkie wpłaty z bazarku :)[/QUOTE] Bardzo dziękuję za bazarek, już wysyłam numer konta! :) Quote
mala_czarna Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Ewanka']To smutne, adopcje niestety jakoś przyhamowały. [COLOR=#a9a9a9]Również Dosia o hrabiowskich manierach (nie jest czarna), a też już kilka lat w DT i hoteliku :( dla chętnych jej wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/182555-Dosia-w-hotelu-ale-GROZI-JEJ-SCHRONISKO-bo-nie-mamy-kasy!-POMOCY-BRAKUJE-210-zl-![/URL] [/COLOR][/QUOTE] Pamiętam Dosię, ale byłam pewna, że ona już dawno dom znalazła!! :( Quote
Ewanka Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='mala_czarna']Pamiętam Dosię, ale byłam pewna, że ona już dawno dom znalazła!! :([/QUOTE] Niestety nie :( fajna sunia, subtelna, bezproblemowa mimo to nikt jej nie chce :( Na wielu wątkach czytam o trudnościach, może wiosną coś się ruszy? ... oby!!! Quote
*Gajowa* Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='mala_czarna']Na Dogo to coraz mniej ludzi zagląda, a juz do Spajka to w ogóle :([/QUOTE] Zaglądam do Spajka od dłuższego czasu, lubię czarne psy i zupełnie nie rozumiem dlaczego on tak długo czeka. To prawda, że czarne psiaki czekają dłużej, miałam kilka w DT. Ostatni Kongo niedawno znalazł DS , czekał aż 8 miesięcy i to nie z ogłoszeń ale poprzez łańcuszek znajomych nareszcie się udało. Nie można się poddawać. Czy miał ogłoszenia wyróżnione ? Quote
mala_czarna Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='*Gajowa*']Zaglądam do Spajka od dłuższego czasu, lubię czarne psy i zupełnie nie rozumiem dlaczego on tak długo czeka. To prawda, że czarne psiaki czekają dłużej, miałam kilka w DT. Ostatni Kongo niedawno znalazł DS , czekał aż 8 miesięcy i to nie z ogłoszeń ale poprzez łańcuszek znajomych nareszcie się udało. Nie można się poddawać. Czy miał ogłoszenia wyróżnione ?[/QUOTE] Miał wyróżnianą Gratkę, Tablicę, Gumtre, kompletnie bez rezultatu. Właściwie największą nadzieję to cały czas pokładam w FB, naprawdę masa psów znajduje domy przez nieustanne ogłoszenia psów na Tablicy, o Spajkusia nawet kilka telefonów było, ale co z tego, jak ludzie się rozmyślali? Quote
Ewanka Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Spajk głowa do góry, kciuki zaciśnięte :) Quote
Nutusia Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Spajk to ma łepetynę w górze, bo się niczym nie martwi. To Kama nie ma prawa spuszczać głowy i się poddawać, choć wiem, że to niełatwe bywa... Quote
mala_czarna Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Nutusia']Spajk to ma łepetynę w górze, bo się niczym nie martwi. To Kama nie ma prawa spuszczać głowy i się poddawać, choć wiem, że to niełatwe bywa...[/QUOTE] A wypuścić go w diabły, niech tam sobie na wsi życie koczownicze wiedzie!! Poradziłby sobie, to jest łebski facet :) Quote
mala_czarna Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Na konto Spajka wpłynęło 104 zł z bazarku, który zrobiła Aldrumka. Spajk i ja bardzo dziękujemy :) :loveu: Tutaj link do bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250280-ZAKO%C5%83CZONY-ciuszki-r%C3%B3%C5%BCniste-w-rozmiarach-od-40-do-48-dla-Spajka-do-1-02?p=21895129#post21895129[/url] Kwota zaksięgowana w drugim poście rozliczeniowym: "wpłaty jednorazowe i bazarki luty 2014" :) Quote
Ewanka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Nutusia']Spajk to ma łepetynę w górze, bo się niczym nie martwi. To Kama nie ma prawa spuszczać głowy i się poddawać, choć wiem, że to niełatwe bywa...[/QUOTE] Co prawda, to prawda :) Quote
joaaa Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) Zdjęcia "jeszcze ciepłe" ;) Edited February 23, 2014 by joaaa Quote
mala_czarna Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Wielkie i grube się to zrobiło! :eviltong: Quote
Ewanka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 mala_czarna napisał(a):Wielkie i grube się to zrobiło! :eviltong: ... dorodne, wystawowe :p Quote
mala_czarna Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Ewanka napisał(a):... dorodne, wystawowe :p Bardzo dyplomatyczne okreslenie :) Quote
3 x Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 rewelacyjny jest ! uzy i czarny czego chcieć więcej? a ludzie sa durni - standardowo :( Quote
Nutusia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Po prostu chłopak ZMĘŻNIAŁ. W końcu to już nie jest jakiś tam chłopaczyna, ale MĘCINA ;) :) Quote
joaaa Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 No pisałam, że nabrał masy. Dopiero teraz, po jakim czasie. ;) Taki basior potężny się zrobił. Quote
Nutusia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Tym samym wyprzystojniał :) Kawał psa, a nie taki... śledź ;) Quote
joaaa Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Nutusia napisał(a):Tym samym wyprzystojniał :) Kawał psa, a nie taki... śledź ;) Podpisuję się pod tym. :) Quote
gameta Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Nutusia napisał(a):Tym samym wyprzystojniał :) Kawał psa, a nie taki... śledź ;) wypraszam sobie :mad: jestem z Gdyni!! :mad: Śledzie nie są mizerne ! Quote
bric-a-brac Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 A Spajkiego to chyba dzisiaj czarny nos swędzi :lol: Tak go obgadują baby jedne! Quote
mala_czarna Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Ja tam nie wiem czy go swędzi, ale myślę, że on ma wszystko w nosie. Za hotel mu płacą, jeść dostaje, wybiega się, czego chcieć więcej? Ponoć dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach, ale, że ja dżentelmenem nie jestem to wam powiem, że myślałam całkiem niedawno o tym, ile Spajk przez te 4 lata kosztował wszystkich deklarowiczów. Całkiem niemała suma :( Quote
kaj Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 To chyba jakiś inny pies ;) Służa Spajkowi te kilkogramy, dzięki Joasia za opiekę. A z tym koleżką ze zdjęcia dobrze się dogadują? Quote
mala_czarna Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Gdyby ktoś pytał to telefonów zero. Quote
Recommended Posts