mala_czarna Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='wadercia']http://allegro.pl/spajki-mlody-przytulasny-psiak-szuka-domu-i1795460282.html :loveu: Piękne to Allegro, z całego serca dziękuję!!!! Jedną fotkę usuń, bo to nie Spajkuś, ale bardzo podobny :) Quote
Wadercia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 juz iwem nawet ktora :D wlasnie tak sie zastanawialam czy to jest on :) juz usuwam. :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Z bazarku, który zrobiła dla Spajka Aldrumka uzbierało się 51 zł. Jeszcze raz pięknie dziękujemy!! :multi::multi: Link do bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/212188-Zako%C5%84czony-koszule-spodnie-niemiecki-chemia-biologia..-na-Spajka-do-16.08?p=17537067#post17537067 Quote
mala_czarna Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Takie super Allegro wadercia zrobiła, a Spajk ma tylko 18 odsłon, i to obawiam się, że w większości moich lub innych Ciotek :-( Nie ma co, zimę Spajk w kojcu spędzi. Quote
Nutusia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Do zimy jeszcze trochę! Pozytywnie trzeba myśleć, bo inaczej... oszaleć przyjdzie ;) Quote
Donka5 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ostatnio odwiedziła nas w hotelu Anita...robiła zdjęcia.Niedługo pojawią się :-) Spajki prosi o karmę:-) Quote
mala_czarna Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 O matko kochana, skończyła już się karma? :( A my grosze teraz mamy. Iwonka, na kiedy mam zamówić? Czy cokolwiek jeszcze zostało? Quote
Donka5 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Kamila jeszcze troche jest,ale mało....no,nie martw się, nie martw....na pewno Spajki nie będzie głodny... Quote
mala_czarna Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Zamówię w poniedziałek, bo jutro piątek to nie dowiozą. Quote
mala_czarna Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Nutusia napisał(a):Do zimy jeszcze trochę! Pozytywnie trzeba myśleć, bo inaczej... oszaleć przyjdzie ;) Nutusia, mnie to już nie grozi :) Quote
mala_czarna Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Wobec faktu, że finanse Spajka są bardziej niż marne, zdecydowałam się poprosić Kundelkową Skarbonkę o wsparcie na karmę. Może później uda mi się zwrócić chociaż połowę bazarkami. Mam gorąca prośbę do tych co zaglądaja do Spajkusia: czy ktoś zechciałby zrobić chłopakowi wyróznione gumtre? Tutaj link do karmy, która zawsze zamawiam na Allegro: http://allegro.onet.pl/karma-canun-dog-sport-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1735800485.html Quote
mala_czarna Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Zapraszam na kolejny bazarek dla Spajka. Tym razem książkowy :) http://www.dogomania.pl/threads/214122-Masa-ksi%C4%85%C5%BCek-dla-ka%C5%BCdego!!!-Dla-Spajka-do-19-wrze%C5%9Bnia-do-godz.-21.00!!?p=17579788#post17579788 Quote
mala_czarna Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Donka, naciskaj Anitę na zdjęcia ;) Quote
obraczus87 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Przelalam z Kundelkowej na zakup karmy 84zł. Kochani, trzeba zrobić wszystko aby Spajk znalażł domek.. i to jak najszybciej :( Kama zaraz idzie do sanatorium.... szkoda, aby chłopak siedział tyle czasu bez domu :( Quote
mala_czarna Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 obraczus87 napisał(a):Przelalam z Kundelkowej na zakup karmy 84zł. Kochani, trzeba zrobić wszystko aby Spajk znalażł domek.. i to jak najszybciej :( Kama zaraz idzie do sanatorium.... szkoda, aby chłopak siedział tyle czasu bez domu :( Dziękuję! Wejdę dzisiaj po południu na konto, pewnie już pieniążki będą. Quote
mala_czarna Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Kochani, nie wiem czy patrzyliście na pierwszą stronę, gdzie są rozliczenia i aktualny stan finansów Spajka. Do 16 (okres płatności za hotel), zostało tylko 8 dni, chociaż ja i tak Donce płacę zawsze ze sporym poślizgiem (za co bardzo mocno przepraszam). Nie należę do histeryczek, nie mniej jednak muszę to wreszcie napisać: sytuacja finansowa jest tragiczna. Ile czasu ujedziemy bazarkami? Quote
obraczus87 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Prawda jest taka, że bazarki stoja w miejscu :roll: kiedyś duzo osób kupowało.. teraz niewiele.. więc i bazarkami ciężko cokolwiek nadgonić w opłatach :roll: Quote
mala_czarna Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 obraczus87 napisał(a):Prawda jest taka, że bazarki stoja w miejscu :roll: kiedyś duzo osób kupowało.. teraz niewiele.. więc i bazarkami ciężko cokolwiek nadgonić w opłatach :roll: Wiem, a na domiar złego, Spajkuś nie miał i nie ma kompletu deklaracji. Ciężkie czasy idą, naprawdę nie wiem co będzie ze Spajkiem. Ja nie mam juz nic na bazarki, przykro mi. Zostało mi jeszcze od diabła ubrań, m.in. od kropki77 i od Joli, ale to już ostatnie rzeczy jakie mogę sprzedać. Quote
mala_czarna Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Jest już na koncie 84 zł na karmę dla Spajka od Kundelkowej Skarbonki. Bardzo dziękuję!! I deklaracja za sierpień od emilak. Również dziękuję. Quote
obraczus87 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 mala_czarna napisał(a):Jest już na koncie 84 zł na karmę dla Spajka od Kundelkowej Skarbonki. Bardzo dziękuję!! I deklaracja za sierpień od emilak. Również dziękuję. To dobrze, że Spajk bedzie mial co jeśc.. bo Jego pobyt w Hotelu to tak naprawde niewiadoma :( Kama, napisz może do Moda prośbę o przeniesienie watek na dzial ogolny.. moze tam ktos się zainteresuje tematem... Quote
mala_czarna Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Napiszę, oczywiście. Smutna prawda jest taka, że mało kto się interesuje Spajkiem. Z Dogomanii odeszło wiele osób, zainteresowanie nie tylko psami, ale i takimi np. bazarkami jest coraz mniejsze, nie wiem co będzie dalej. Ponawiam również moje pytanie, czy ktoś opłaciłby Spajkowi wyróznione gumtre? Z finansów Spajka nie wezme, bo nie ma pieniędzy na hotel!!! Quote
Atomowka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kama ile to gumtree kosztuje? Ja kasy nie mam zupełnie ale TZ zapytam Quote
mala_czarna Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Atomowka napisał(a):Kama ile to gumtree kosztuje? Ja kasy nie mam zupełnie ale TZ zapytam Obraczus mi mówiła, że chyba 20 zł, ale jak wejdzie to napisze, bo nie jestem pewna w 100%. Quote
obraczus87 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 20zł na 7 dni, gdy płaci się kartą kredytową. Natomiast 24zł gdy płąci się sms-em. Quote
mala_czarna Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 obraczus87 napisał(a):20zł na 7 dni, gdy płaci się kartą kredytową. Natomiast 24zł gdy płąci się sms-em. Dzięki za wyjaśnienie, bo ja to wiesz jaka jestem jeśli o pamiętanie cyferek chodzi ;) A ja będę mieć kolejne rzeczy na bazarek: od mamy srebrne drobiazgi, a od Małgosi z Dogo książki i biżutki jakoweś :) Quote
Recommended Posts