Jump to content
Dogomania

SALSA - malutka amstaffka, zostaje na stałe w DT u Bulletów :))))

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Salsa jakoś to zniosła? No bo ona wielbicielką wody raczej nie jest. Przyzwyczaiła się już na tyle, że daje się bez problemu pakować do wanny?

Salsa wszystkie zabiegi znosi z godnością :) zachwycona nie była co objawiało się wytrzeszczem i podkulonym ogonem, ale stała grzecznie i czekała aż ją wyszoruję. Jak ją wyciągnęłam i wytarłam dostałam buziaka więc chyba się na mnie laska nie obraziła. Zresztą po kąpieli zawsze dostaje coś extra więc robiąc rachunek zysków i strat chyba rozumie, że kąpanie się opłaca.

Posted

wraca błyskawicznie, ale chodzimy tylko w miejsca nieuczęszczane albo zagrodzone (znaczy na biegane spacery). Gdyby zobaczyła psy z odwołaniem byłoby ciężej. Na początku ganiała na pospinanych smyczach. Na terenie który zna już słucha się mniej tzn. dłużej ociąga się z wracaniem. Właśnie szukam na allegro adresówek dla obojga, tfu, tfu w razie co.

Posted

[quote name='Kociabanda2']ja kupiłam w JBBStudio (są na allergo, ale nie prezentują wszystkich rozmiarów adresówek - gg 4706012). Widziałaś adresówkę Fąfla. Na razie wydaje się trwała :)
http://allegro.pl/identyfikator-stalowy-grawer-adresowka-i1399268932.html

widziałam:) dzięki za info, że kółka to nie jedyne wzory :) nie mają jakiejś strony internetowej czy cuś? a może masz ich ofertę?

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']widziałam:) dzięki za info, że kółka to nie jedyne wzory :) nie mają jakiejś strony internetowej czy cuś? a może masz ich ofertę?
mają stronkę :) http://www.jbbstudio.pl/news.php
ja się z nimi kontaktowałam przez gg zanim zalicytowałam adresówkę (a policzyli mi jak za tą małą z allegro). Tam podali mi wymiary innych adresówek.
Ja jestem zadowolona, a trafiłam na nich, bo mi Ciotki z dogo poleciły na wątku Stefanka :) że są niezniszczalne, nie rdzewieją i się grawer laserowy nie wyciera z czasem. Póki co potwierdzam, ale mamy ją dopiero kilka miesięcy.

Posted

adresówka jak sobie życzysz może być i ze zdjęciem :) Choć teraz tego wzoru na allergo nie widzę, ale tu możesz zobaczyć: http://www.jbbstudio.pl/viewpage.php?page_id=3

a o wymiary do wyboru najlepiej zapytaj:
Telefon: 603225776 E-mail: [email protected]

Ja pytałam przez gg, ale o duże adresówki i dostałam taką odpowiedź:
[FONT=MS Shell Dlg 2]Mamy jeszcze okrągłe blaszki 36x36 lub prostokątne 49x30 ; 43x35[/FONT]

Posted

Wybór jak widzisz jest spory :) Znasz się trochę na tych śmierdziuchach? Ja trochę eksperymentuję odkąd dorwałam tą stronkę. Widzę, że Fąfel lubi uszy królika, uszy wieprzowe i penisy :P, ryjek i nogę świnki zjadł, ale bez szału (poza tym patrzenie na to było dla mnie dość ciężkim przeżyciem - wiem, że to hipokryzja, ale jednak te "akcesoria" zbyt w wyglądzie przypominały mi, że to było kiedyś żywe zwierzę... :/ ). Co Twoje dzieciaki lubią najbardziej?

Posted

Bullet wcina wszystko - ale najlepiej wchodzą penisy i uszy wieprzowe. Salsucha natomiast boi się ryjków i świńskich nóżek, jej najlepiej wchodzą kurze łapki i uszy królika. Wieprzowe też zje ale długo ją trzeba namawiać.

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
hmmm... kurzych łapek jeszcze nie testowałam. Skoro Salsie tak ładnie wchodzą to może i Fąflowi będą smakować.
Wysłałam Ci pw żebyś mi jednak zamówiła coś przy okazji. Doszło?

przy okazjii zamówiłam ;) jak przyjdą to będą :D

Posted

Aneczka&Sułtan napisał(a):
adreówki chyba będę musiała kupić gdzie indziej :( facet z jbb nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile i nie ma go na gg. Jakiś niepoważny.

dziwne... Ja kontaktowałam się z nimi na gg, a potem na telefon (tylko nie pamiętam na jaki numer) i wszystko było ok. Rozmawiałam wtedy z jakąś kobitką.

Posted

Ania mi się udało z nimi nawiązać kontakt przez gg. Twierdzą, że odbierają telefony. Nie wiem o co chodzi. Poprosiłam by podali mi jeszcze raz numer do siebie, ale to ten sam co na stronie www: [FONT=MS Shell Dlg 2]603 225 776
[/FONT]