Diegula Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ja również jestem na zaproszenie Dady M, za co dziękuję i również zapisuję wątek. To kiedy sunia jedzie do DT? Quote
Dada M Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Dziękuję za przybycie :) Wstępnie ustaliłyśmy z Anją, że Rozetka pojedzie do niej w przyszłym tygodniu. Teraz potrzebny nam domek w Warszawie, który przygarnie Rozię na kilka dni, na czas badań i diagnozowania. Niestety, ja nie mam prawa jazdy, więc bardzo mile widziany będzie kierowca, który zgodzi się transportować Rozetkę swym samochodem (chodzi o poruszanie się po Warszawie). Wiadomo, podstawowe badania zostaną wykonane w najbliższej zaufanej lecznicy. Jeśli chodzi o transport do DT - mam zamiar poprosić o pomoc Ajlli. Pilnie potrzebne są choćby najmniejsze wpłaty - może się okazać, że Rozia będzie wymagała wielu badań. Potem, wiadomo - dobrej jakości karma, dostosowana do jej problemów zdrowotnych, leki, transport do Tomaszowa. Ja na daną chwilę mogę zaoferować tylko 10 zł ... niestety, krwiożerczy remont wysysa z nas wszystko. No i Rozia nie jest jedynym "moim" starszym psiakiem. Quote
Tymonka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ocelot napisał(a):A ja mogę obiecać, że jak już Rozetka trafi do Ani to ją odwiedzę:) . Proszę jej nie wierzyć ! już z pół roku tak obiecuje , że odwiedzi moje psiaki i się doczekać nie możemy :) Quote
Dada M Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Teraz nie będzie miała wyjścia ;) Quote
malibo57 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Anja2201 napisał(a):Proszę jej nie wierzyć ! już z pół roku tak obiecuje , że odwiedzi moje psiaki i się doczekać nie możemy :) No, i wydało się:evil_lol: Quote
Tymonka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 malibo57 napisał(a):No, i wydało się:evil_lol: Może jej się wstyd zrobi i się w końcu zbierze :) Quote
Dada M Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Dziękuję ślicznie :) Jeśli ktoś ma jakieś rzeczy na bazarek dla Rozi - proszę krzyczeć :) Quote
avii Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Baardzo się cieszę że znalazł się DT i że sunia będzie najpierw zdiagnozowana uważam że to najpilniejsza rzecz Dada >> przelew na weta czeka juz na realizację na jutro będzie Quote
ocelot Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 malibo57 napisał(a):Ocelocik, do tablicy!;-) Zaraz z pół roku:):):) Ania jak po mnie przyjedziesz to nawet jutro jestem:) Quote
Tymonka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ocelot napisał(a):Zaraz z pół roku:):):) Ania jak po mnie przyjedziesz to nawet jutro jestem:) To o której mam być ????? Quote
asiaf1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 poproszę nr konta, deklarowałam 100 Dada M napisał(a):Dziękuję za przybycie :) Wstępnie ustaliłyśmy z Anją, że Rozetka pojedzie do niej w przyszłym tygodniu. Teraz potrzebny nam domek w Warszawie, który przygarnie Rozię na kilka dni, na czas badań i diagnozowania. Niestety, ja nie mam prawa jazdy, więc bardzo mile widziany będzie kierowca, który zgodzi się transportować Rozetkę swym samochodem (chodzi o poruszanie się po Warszawie). Wiadomo, podstawowe badania zostaną wykonane w najbliższej zaufanej lecznicy. Jeśli chodzi o transport do DT - mam zamiar poprosić o pomoc Ajlli. Pilnie potrzebne są choćby najmniejsze wpłaty - może się okazać, że Rozia będzie wymagała wielu badań. Potem, wiadomo - dobrej jakości karma, dostosowana do jej problemów zdrowotnych, leki, transport do Tomaszowa. Ja na daną chwilę mogę zaoferować tylko 10 zł ... niestety, krwiożerczy remont wysysa z nas wszystko. No i Rozia nie jest jedynym "moim" starszym psiakiem. Quote
Diegula Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ja pisałam do Apsy i na wątku korzyczkowym z miesiąc temu że mam jakieś drobiazgi na bazarek i nadal leżą więc mogę je podarować aby ktoś zrobił bazarek dla Rozetki ( ja nie umiem). Mogę jutro je dowieść do warszawy Quote
malibo57 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Przelewam na konto Dady 300,- tytułem dowolnych potrzeb Rozetki. Quote
Dada M Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Dziękuję pięknie :Rose: Zaraz wyślę nr konta - i niestety muszę biec do uczelnianych spraw. Jutro wygłaszam ważny referat :roll: Quote
mysza 1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Przyszłam na zaproszenie, w tej chwili niewiele mogę pomóc, niestety :( Quote
Tymonka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Przepraszam za offa Zapraszam na Bazarek : śmierdzące żołądki , wędzone kości i inne smaczki http://www.dogomania.pl/threads/196916-%C5%9Bmierdziele-kosteczki-smaczki-czyli-wszystko-dla-szcz%C4%99%C5%9Bliwego-psa-.-Do-30.11-!!?p=15790805#post15790805 Quote
Diegula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 A ja podniosę suńke I przypomnę że mam kilka rzeczy(np futerko ze ślubu raz używane) które mogę przekazać na bazarek dla Rozetki. Quote
Dada M Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Diegula - dziękuję bardzo :) Dałabyś radę zrobić fotki tym przedmiotom i wysłać mi na maila ? Problem w tym, że nie mam gdzie przechowywać takich rzeczy - nasz dom to teraz plac budowy (m.in. inne rzeczy na bazarek trzymam u znajomych i u babci, ale chyba już przekroczyłam limit). Quote
Diegula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 U mnie z kolei niedawna przeprowadzka plus remont i efekt że wszystko jeszcze stoi w pudłach i o ile wiem gdzie mam aparat to ładowarki nie mam pojęcia ale poszukam i jak znajdę to porobię fotki i ci prześlę Quote
asiaf1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 poproszę o konto bo miałam zapchaną skrzynkę Quote
Recommended Posts