Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za przybycie :)

Wstępnie ustaliłyśmy z Anją, że Rozetka pojedzie do niej w przyszłym tygodniu.
Teraz potrzebny nam domek w Warszawie, który przygarnie Rozię na kilka dni, na czas badań i diagnozowania.

Niestety, ja nie mam prawa jazdy, więc bardzo mile widziany będzie kierowca, który zgodzi się transportować Rozetkę swym samochodem (chodzi o poruszanie się po Warszawie). Wiadomo, podstawowe badania zostaną wykonane w najbliższej zaufanej lecznicy.
Jeśli chodzi o transport do DT - mam zamiar poprosić o pomoc Ajlli.

Pilnie potrzebne są choćby najmniejsze wpłaty - może się okazać, że Rozia będzie wymagała wielu badań. Potem, wiadomo - dobrej jakości karma, dostosowana do jej problemów zdrowotnych, leki, transport do Tomaszowa.

Ja na daną chwilę mogę zaoferować tylko 10 zł ... niestety, krwiożerczy remont wysysa z nas wszystko.
No i Rozia nie jest jedynym "moim" starszym psiakiem.

Posted

ocelot napisał(a):
A ja mogę obiecać, że jak już Rozetka trafi do Ani to ją odwiedzę:)

.

Proszę jej nie wierzyć ! już z pół roku tak obiecuje , że odwiedzi moje psiaki i się doczekać nie możemy :)

Posted

Baardzo się cieszę że znalazł się DT i że sunia będzie najpierw zdiagnozowana
uważam że to najpilniejsza rzecz
Dada >> przelew na weta czeka juz na realizację na jutro będzie

Posted

poproszę nr konta, deklarowałam 100

Dada M napisał(a):
Dziękuję za przybycie :)

Wstępnie ustaliłyśmy z Anją, że Rozetka pojedzie do niej w przyszłym tygodniu.
Teraz potrzebny nam domek w Warszawie, który przygarnie Rozię na kilka dni, na czas badań i diagnozowania.

Niestety, ja nie mam prawa jazdy, więc bardzo mile widziany będzie kierowca, który zgodzi się transportować Rozetkę swym samochodem (chodzi o poruszanie się po Warszawie). Wiadomo, podstawowe badania zostaną wykonane w najbliższej zaufanej lecznicy.
Jeśli chodzi o transport do DT - mam zamiar poprosić o pomoc Ajlli.

Pilnie potrzebne są choćby najmniejsze wpłaty - może się okazać, że Rozia będzie wymagała wielu badań. Potem, wiadomo - dobrej jakości karma, dostosowana do jej problemów zdrowotnych, leki, transport do Tomaszowa.

Ja na daną chwilę mogę zaoferować tylko 10 zł ... niestety, krwiożerczy remont wysysa z nas wszystko.
No i Rozia nie jest jedynym "moim" starszym psiakiem.

Posted

Ja pisałam do Apsy i na wątku korzyczkowym z miesiąc temu że mam jakieś drobiazgi na bazarek i nadal leżą więc mogę je podarować aby ktoś zrobił bazarek dla Rozetki ( ja nie umiem).
Mogę jutro je dowieść do warszawy

Posted

Diegula - dziękuję bardzo :)
Dałabyś radę zrobić fotki tym przedmiotom i wysłać mi na maila ?
Problem w tym, że nie mam gdzie przechowywać takich rzeczy - nasz dom to teraz plac budowy (m.in. inne rzeczy na bazarek trzymam u znajomych i u babci, ale chyba już przekroczyłam limit).

Posted

U mnie z kolei niedawna przeprowadzka plus remont i efekt że wszystko jeszcze stoi w pudłach i o ile wiem gdzie mam aparat to ładowarki nie mam pojęcia ale poszukam i jak znajdę to porobię fotki i ci prześlę