Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, bardzo dziękujemy za opiekę nad Rozią - marzyliśmy o ciepłym domu dla niej i myślę, że na koniec swojego życia otrzymała u Was prawdziwą, spokojną przystań.

Ja muszę jeszcze trochę ochłonąć, zanim napiszę więcej :(

[quote name='bea100']Proszę by fanty ode mnie przekazane już jakiś czas temu na bazarek dla Rozetki ( nowe zabawki), trafiły na bazarek dla jakiego innego staruszka psiego w potrzebie.

Bea100 - czy chcesz przekazać zabawki dla jakiegoś konkretnego psiaka np. Jasia albo Bochnara ?
Do tej pory został sprzedany jeden bączek za 10 zł, te pieniądze zostały przekazane dla Tytusa, który miał/ma najgorszą sytuację finansową:

http://www.dogomania.pl/threads/140753-Tytus-w-typie-BOSz-stracił-deklaracje-pilnie-szukamy-nowych-!-Polujemy-na-DS-)/page41

• 3 weeks later...
Posted

Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do tego, że Rozia spędziła ostatnie miesiące swego życia w ciepłym, kochającym domu :)
Kochana, zdeterminowana Rozetka wywalczyła sobie ponad 10 miesięcy życia, choć wróżono jej zaledwie kilka tygodni.
Myślę, że każdy z nas zapamięta na zawsze tę wyjątową sunię.

Dziękuję pięknie Malibo57 za opłacenie pobytu Rozi w DDT - był to naprawdę wspaniały gest.

Przelałam Ani 145 zł za ostatnie wydatki (120 zł - ostatnie dni pobytu, 25 zł - eutanazja), jutro sprawdzę rozliczenie i podzielę spadek po Rozi pomiędzy inne psiaki w potrzebie.

• 2 weeks later...