Jump to content
Dogomania

Na zawsze w mej pamięci - Chrustian najukochańszy pies na świecie [*]

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']hej!! :)
wiecej fotek wklejaj :P
co do Sanheza to nie wiem czy brakowało Ci psiaka, czy faceta?? ale jak tego drugiego to.. tego kwiatu jest pół światu !! :)
Brakowało i jednego i drugiego ;) teraz brakuje jedynie psiaka o jego Panu udało się zapomnieć. No może nie zapomnieć, ale przestać o nim myśleć ;)

[quote name='chita']to jest genialne:loveu:
http://img171.imageshack.us/img171/2892/21722432.jpg

a ja nie mialam pojecia ze Lola taka duza:-o

Z Lolki to kawał baby jest :) Jest dużo większa od szczura mojej kuzynki, mimo iż tamten to samiec. Ale Lola jest od osoby prywatnej a nie z zoologa, pewnie dlatego tak wyrosła ;)

A my sobie byliśmy u mojego przyjaciela. Niedawno jego rodzinka kupiła chatkę na wsi, jest do kapitalnego remontu. Ale świetnie się sprawuje jako miejsce do wypoczynku. Piece kaflowe, niedaleko lasek, cisza i spokój. Ja też mieszkam na wsi ale tamta wioska jest mega jeśli chodzi o wypoczynek.
Chrustianowi też się spodobało, szczególnie podwórko z dziurawym płotem przez który ciągle uciekał:evil_lol: nie mogłam go spuszczać z oczu:roll:

I byliśmy na spacerku w lesie:)

Posted

Nawet słonko przyświeciło;)

Myślałam, że Chrustian po spacerku i lataniu po domku i podwórku będzie w nocy spał jak zabity.. ale niestety się myliłam. Po domku biegały myszy a Chrustian za nimi.. całą noc:shake::roll:

za to na drugi dzień był padnięty:evil_lol:

Posted

a tak maleństwo spało oparte o swą Pańcię :)

A to już wygrzebane z kompa:evil_lol:n Chyba ich tu nie było

No i na koniec się pochwalę moim maleństwem...:cool3:

Posted

No nie-rozwaliły mnie fotki....szczególnie Chrustek z tą swoją siwą buźką...uwielbiam takie pycholki...zaraz mi się przypominają moje siwiutkie Muszkieterki.

A zdjęcia typu-Jamnik i Szczurek-rewelka....śmieszne,że ucieka-a gdzie myśliwska natura?:diabloti:

No i jeszcze to Twoje "maleństwo"...:evil_lol:...diabełek w anielskiej skórze....czyżby to Twoja natura???:diabloti:Nie sądzę,jak się kocha jamniki???

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='deer_1987']http://img207.imageshack.us/img207/2691/20492230.jpg
Super! :loveu: On ma w ogole cudna ta siwa mordke :loveu:

[quote name='Celina12']No nie-rozwaliły mnie fotki....szczególnie Chrustek z tą swoją siwą buźką...uwielbiam takie pycholki...zaraz mi się przypominają moje siwiutkie Muszkieterki.

A zdjęcia typu-Jamnik i Szczurek-rewelka....śmieszne,że ucieka-a gdzie myśliwska natura?:diabloti:

No i jeszcze to Twoje "maleństwo"...:evil_lol:...diabełek w anielskiej skórze....czyżby to Twoja natura???:diabloti:Nie sądzę,jak się kocha jamniki???

Ja też kocham jego siwą mordkę, całego go kocham.. Chrustiana nie da się nie kochać ;)
A naturę pokazuje na spacerach, szczególnie w lesie ;)

[quote name='Tepes']hej hej:hand:

to tak zacznę od końca: super tattoo:loveu:
http://img207.imageshack.us/img207/2691/20492230.jpg kochany wariat:loveu:
kurde u nas zawsze było tak dużo jamników na soiedlu a teraz został tylko jeden szorstkowłosy a to takie fajne parówki;)
http://img638.imageshack.us/img638/7606/80563741.jpg
ła jaka Lola jest ogromna:crazyeye:ale śliczna:loveu:
pozdrawiamy cieplutko!

A dziękuję, tattoo ma odzwierciedlać mnie - pozornie aniołek, po bliższym poznaniu pokazują się moje rogi :D Mój przyjaciel twierdzi, ze powinnam mu dorobić zdecydowanie większe rogi :D
[quote name='papillonek']Nadrabiamy zaległości
http://img16.imageshack.us/img16/7837/35311172.jpg
Nietoperz :loveu:
ile ma lat??

Chrustian ma już 12 lat ;)

A u nas nieciekawie niestety.. Wiek Loli daje o sobie znać.. Z dnia na dzień była co raz mniej aktywna, spała cały czas.. teraz ma już problemy z chodzeniem, oczka jej ropieją.. Boję się, że zbliża się koniec ;(

Posted

Moja kruszynka odeszła..
Nie ogarniam tego :placz: tak nagle... z dnia na dzień:placz: Wczoraj miałam przypuszczenia, ze rano znajdę ją martwą :( W nocy miała ogromne problemy z oddychaniem w dzień prawie nic nie jadła, cały czas spała, musiałam dawać jej pić na waciku... Dlaczego one żyją tak krótko?:placz:

Jedno z jej ostatnich zdjęć..

Posted

Ehh dzięki dziewczyny.
Wiecie.. strasznie teraz pusto mam w pokoju bez klatki.. i jakoś tak dziwnie, że nie mogę już jej pogłaskać, podrapać.. Pusto nie tylko w pokoju.. w serduchu też..
Nigdy więcej szczurów.. Zdecydowanie za krótko żyją.

Posted

a u nas jesiennie..

Spotkaliśmy Pana Jeżyka w parku

Chrustian ewidentnie był zdziwiony co ta za dziwny stwór

Przenieśliśmy Pana Jeżyka nieco dalej od placu zabaw, bo gdyby wpadł w ręce dzieci kiepsko widzę jego los

Pozdrawiamy :)

• 4 weeks later...
Posted

Dziadek był dzisiaj u weta.. od jakiegoś czasu miał drobne problemy z oddychaniem, bardzo szybko męczył się na spacerach. Dzisiaj zaobserwowałam że ma bardzo płytki i szybki oddech. Zawinęłam staruszka w auto i do weta. Ze względu, ze doktora nie było i musieliśmy czekać 10 minut wyszłam z Nim na spacerek, mimo iż przeszliśmy tyl;ko kawałeczek mały mocno sapał i charczał(tak jakby chciał coś odkrztusić). Okazało się, że ma jakiś stan zapalny, coś podchodzące pod astmę... powiększony węzeł chłonny. Skończyło się na 4 zastrzykach w tym jeden domięśniowy..
Jutro powtórka z rozrywki, na trzeci dzień już tabletki... Ehh ehh.. Ten mój dziadziuś :( Mam nadzieję, że szybko się wykuruje bo ja najprawdopodobniej w środę wybywam :-|