Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Jeszcze raz, na dobranoc - zajrzalam.
Bedziemy jutro o Tobie myslec, badz dzielna![/QUOTE]

Też jestem i oby jutro wszystko się udało :kciuki:

Posted

Dziekuje za zaproszenie ,strasznie mi zal małej i mam nadzieje ze wszystko bedzie okej i zostana zwrocone jej lata niedoli. Podobnego bardzo psiaka łapałam ponad 3 tygodnie ale sie udalo ,byl dwa miesiace w hotelu a teraz jest juz w nowym domku.Mam nadzieje ze mala wyzdrowieje i znajdzie tez taki cudowny domek.Niestety nieweiel moge pomoc ,sama mam dwa psy chore i kilka psow w hotelu w tym jednego po operacji guza odbytu. Posle dzisiaj pare złotych

Posted

Trafiłam tutaj przez banerak u aniao. Po tym, jak przeczytałam, jak poważne sunieczka ma dolegliwości... wydawało mi się, że lepiej jej będzie ulżyć inaczej... chyba po raz pierwszy odkąd jestem na Dogo wzięłam to pod uwagę. Ale skoro są osoby walczące o Tinkę i są szanse na poprawę jej życia - taką, by nie cierpiała, to oczywiście warto.Przeleję dla suni 25 zł, poproszę o dane do przelewu. Tina jest przesłodka. Również trzymam kciuki za udany zabieg.

Posted

[quote name='fona']Boziu, jakie biedactwo. Czy ktoś wystawi bazarek? Wyślę fotki, a potem zajmę się wysyłką.[/QUOTE]

Hej hej
Fona zaproponowała jak rozumiem fanty na bazarek - czy ktoś da radę zrobić?

Posted

[quote name='Yorija']Selenga - taaakiego allegro ja jeszcze nie widziałam
Pokłon i baaardzo baardzo dziękuję[/QUOTE]
dzięki kochana za uznanie - ja nie jestem całkiem zadowolona, to tak na szybko było robione

Posted

nie wytrzymałam musiałam zadzwonic do wrotka a wiec jest tak doktor niedzielski szuka najlepszego anastazjologa dla naszej małej i oczywiscie znalazł operacja jednak musi byc przesunieta na jutro a dowiedzielismy sie ze te ataki padaczki co miała mała były wywołane wysokim cisnieniem a tak ogólnie to tineczka czuje sie dobrze tylko nadal ma kłopoty z trafianiem do miseczki wieczorem u nas w domku tez tak miała bede dzwonic wieczorem zeby sie dowiedziec co i jak tineczka ma tam dobra opieke juz jatam znaja bo ostatnio tez tam była bardzo mi jej brakuje jeszcze raz serdecznie dziekuje wszystkim