fiorsteinbock Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jeszcze raz, na dobranoc - zajrzalam. Bedziemy jutro o Tobie myslec, badz dzielna! Quote
EVA2406 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Jeszcze raz, na dobranoc - zajrzalam. Bedziemy jutro o Tobie myslec, badz dzielna![/QUOTE] Też jestem i oby jutro wszystko się udało :kciuki: Quote
winter7 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Postaram się coś przesłać w przyszłym tygodniu. Pozdrowienia dla Tinki Quote
Sabina02 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jestem tu na zaproszenie adamo1974. Biedulinka ta sunieczka.... Podesle co nieco... Quote
Selenga Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Cegiełkowe allegro do Tinki http://allegro.pl/show_item.php?item=1499585611 Quote
Ra_dunia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Biedactwo :( Mocno trzymam kciuki, żeby się udało i postaram się coś wyskrobać z portfela. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dziekuje za zaproszenie ,strasznie mi zal małej i mam nadzieje ze wszystko bedzie okej i zostana zwrocone jej lata niedoli. Podobnego bardzo psiaka łapałam ponad 3 tygodnie ale sie udalo ,byl dwa miesiace w hotelu a teraz jest juz w nowym domku.Mam nadzieje ze mala wyzdrowieje i znajdzie tez taki cudowny domek.Niestety nieweiel moge pomoc ,sama mam dwa psy chore i kilka psow w hotelu w tym jednego po operacji guza odbytu. Posle dzisiaj pare złotych Quote
aniao Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 trzymam kciuki za Ciebie maleńka, bądź dzielna! Quote
adamo1974 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 przed tinka dzisiaj ciezki dzien ma byc ta operacja mam bardzo wielka nadzieje ze wszystko bedzie okey bo tak musi byc niema innej opcji Quote
Jolanta08 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Tineczko razem z Misią trzymamy mocno zaciśnięte kciuki i łapki,trzymaj się słonko Quote
Enigma79 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Trafiłam tutaj przez banerak u aniao. Po tym, jak przeczytałam, jak poważne sunieczka ma dolegliwości... wydawało mi się, że lepiej jej będzie ulżyć inaczej... chyba po raz pierwszy odkąd jestem na Dogo wzięłam to pod uwagę. Ale skoro są osoby walczące o Tinkę i są szanse na poprawę jej życia - taką, by nie cierpiała, to oczywiście warto.Przeleję dla suni 25 zł, poproszę o dane do przelewu. Tina jest przesłodka. Również trzymam kciuki za udany zabieg. Quote
Yorija Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Selenga']Cegiełkowe allegro do Tinki http://allegro.pl/show_item.php?item=1499585611 Selenga - taaakiego allegro ja jeszcze nie widziałam Pokłon i baaardzo baardzo dziękuję Quote
Yorija Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Yv1958']Moge tylko pomoc, jak bedzie Allegro. Trzymam kciuki Malenka! Allegro już jest Selenga zrobiła.... powalające http://allegro.pl/show_item.php?item=1499585611 Quote
Yorija Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='fona']Boziu, jakie biedactwo. Czy ktoś wystawi bazarek? Wyślę fotki, a potem zajmę się wysyłką.[/QUOTE] Hej hej Fona zaproponowała jak rozumiem fanty na bazarek - czy ktoś da radę zrobić? Quote
Yorija Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Odczytałam trochę wpisów z wczoraj - dziękuję wszystkim trzymajmy dziś kciuki Quote
Monika_tbg Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ja mam w sumie już 2 dziś kolejny mam wystawić, ale jeden w tą czy w tą nie zrobi różnicy, na pw wysyłam email:) Quote
adamo1974 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dzieki za taki odzew wysyłajac wiadomosci nie spodziewałąm sie takiego odezwu az sie popłakałam Quote
Selenga Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Yorija']Selenga - taaakiego allegro ja jeszcze nie widziałam Pokłon i baaardzo baardzo dziękuję[/QUOTE] dzięki kochana za uznanie - ja nie jestem całkiem zadowolona, to tak na szybko było robione Quote
adamo1974 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 nie wytrzymałam musiałam zadzwonic do wrotka a wiec jest tak doktor niedzielski szuka najlepszego anastazjologa dla naszej małej i oczywiscie znalazł operacja jednak musi byc przesunieta na jutro a dowiedzielismy sie ze te ataki padaczki co miała mała były wywołane wysokim cisnieniem a tak ogólnie to tineczka czuje sie dobrze tylko nadal ma kłopoty z trafianiem do miseczki wieczorem u nas w domku tez tak miała bede dzwonic wieczorem zeby sie dowiedziec co i jak tineczka ma tam dobra opieke juz jatam znaja bo ostatnio tez tam była bardzo mi jej brakuje jeszcze raz serdecznie dziekuje wszystkim Quote
Recommended Posts