Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jest aukcja na allegro? Albo jakies cegiełki żeby mozna bylo płacic Polcardem . Bo ja poprzez konto ING mam duzy problem bo mieszkam w Starachowicach na takim osiedlu ,że nie mam zasięgu bardzo często na komorke . a kazda transakcje przelewu musze potwierdać SMS-em . A jak przekroczy sie czas to nowe logowanie i nowe czekanie. Dzisiaj robiłam przelew z konta na SEniora Viktora Husky umiera w schronisku i zeszło mi ok godziny. Dajcie linka jak juz będzie coś na Allegro Napewno sie dołożę. Pozdrawiam i trzymam kciuki za sunie No oczywiście rozsyłam na FB

Posted

ja w tym miesiacu juz nie moge przelac chyba ze dostane zwrot za psy na ktore wplacalam jak juz w domu stalym byly:( od stycznia nie moge sie doprosic o pieniadze

Posted

jestem na zaproszenie. póki co tylko pomogę. jak będę miała coś grosza to wpłacę dla małej. jaka kruszyna:(

a aukcja cegiełkowa to super pomysł,takie akcje zawsze mają spory odzew :)

Posted

wiem że to fajny pomysł tylko że ja nie mogę tego zrobić musi fundacja dwczoraj zawiozłam mała do wrotka do kliniki jutro mam mieć wieści co dalej kurcze często tak sie zastanawiam skąd u ludzi tyle agresji żeby takiego maluszka na łancuch

Posted

Może napiszcie do Selengi, ona robi cudowne akcje cegiełkowe. Jak będzie sprzedawane np. zdjęcie psinki to nie musi być na fundację. Ale to wszystko wie Selenga. Ona na pewno coś podpowie.........