Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też jestem tego zdania, że powinni być wszyscy, a w dodatku Lazy pisała, że reszta domowników była w domu, a nawet się nie przywitali... No to musi być coś nie tak, jak powinno...

Posted

Witajcie;) O innym psiaku na razie nie myślę, były to tylko jakieś odległe plany. Po prostu zakochałam się tym psiaku całkowicie, nie wiem co w nim jest. Przeglądam codziennie mnóstwo ogłoszeń na necie i zawsze sobie mówię, to nie ten moment,może nie teraz, może za małe mieszkanie...Ale jak zobaczyłam Kubusia to było coś takiego w tym zdjęciu,że nie mogłam się oderwać i codziennie sprawdzam jak mu idzie. Wiem, nie jestem super domkiem, ma małe mieszkanie, szczury, nie zarabiam dużo.Ale jeśli będzie szansa to stanę na głowie,żeby Kubusiowi było u mnie dobrze. Więc proszę dajcie znać po wizycie u pana adwokata:)

Posted

katarzynek napisał(a):
Dziękuję za wyrazy sympatii;) Na pewno się przydadzą,jeśli jeszcze kiedyś będę się ubiegać o jakiegoś psiaka;) Siedzę jak na szpilkach i czekam na info powizytowe;):p

Szkoda, ze nie zakochalas sie w Heniu :(. On juz rok czeka na domek. Fakt, ze nie jest piekny, ale ma szlachetny charakter :):)

Posted

Ciocie, sprawdzamy Katarzynek! Najlepiej jak najszybciej! :) Ciocie z Lublina pomóżcie !

A teraz o domku u adwokata. Sam domek jest bardzo fajny, pan chciałaby pieska, ale ma już swoje lata, a Kubuś będzie żył jeszcze kilka lat, na dodatek Kubuś jest radosny, trochę rozszczekany, a dla pana lepszy byłby piesek spokojny.

Posted

Paula95 napisał(a):
Ciocie, sprawdzamy Katarzynek! Najlepiej jak najszybciej! :) Ciocie z Lublina pomóżcie !

A teraz o domku u adwokata. Sam domek jest bardzo fajny, pan chciałaby pieska, ale ma już swoje lata, a Kubuś będzie żył jeszcze kilka lat, na dodatek Kubuś jest radosny, trochę rozszczekany, a dla pana lepszy byłby piesek spokojny.

Moze Henio by sie nadal. Henio jest spokojny i ma ok. 3 - 4 lata
i moze by pasowal do Pana Adwokata :):) na dojrzale lata :):)

Posted

Hehe;) dla mnie to bardzo dobra wiadomość :) I macie problem z głowy, bo już się umówiłam na wizytę jakby co na wtorek z evel :) Chyba,że ktoś może mnie odwiedzić wcześniej, to serdecznie zapraszam :) na priv prześlę dokładny adres i telefon :)

Posted

katarzynek napisał(a):
To wszystko umówione, jutro będę sprawdzana :diabloti:

He, he :D Uwierz mi, nie wiesz co Cię czeka :) przesłuchania mam obcykane jak mało kto :evil_lol:

Posted

Katarzynek, nie ważne, że masz małe mieszkanie, ważne jest to, żebyś kochała Kubusia całym serduchem i zapewniła mu cudowny dom, gdzie będzie czuł się bezpiecznie na całe życie. :)

E-S dziękuję za pomoc. :)