Awit Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Właśnie przeczytałam info z wizyty. Nie chciałabym być psem w tym domu, w moim tak:-) I nie powierzyłabym im żadnego zwierzaka. Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 W czasie wizyty powinno sie poznac wszystkich czlonkow i wszystkie zwierzeta..........chociaz jak tak mysle, to zeby poznac moja Maye trzeba miec mocne nerwy ............ Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Ja też jestem tego zdania, że powinni być wszyscy, a w dodatku Lazy pisała, że reszta domowników była w domu, a nawet się nie przywitali... No to musi być coś nie tak, jak powinno... Quote
katarzynek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Witajcie;) O innym psiaku na razie nie myślę, były to tylko jakieś odległe plany. Po prostu zakochałam się tym psiaku całkowicie, nie wiem co w nim jest. Przeglądam codziennie mnóstwo ogłoszeń na necie i zawsze sobie mówię, to nie ten moment,może nie teraz, może za małe mieszkanie...Ale jak zobaczyłam Kubusia to było coś takiego w tym zdjęciu,że nie mogłam się oderwać i codziennie sprawdzam jak mu idzie. Wiem, nie jestem super domkiem, ma małe mieszkanie, szczury, nie zarabiam dużo.Ale jeśli będzie szansa to stanę na głowie,żeby Kubusiowi było u mnie dobrze. Więc proszę dajcie znać po wizycie u pana adwokata:) Quote
Martika&Aischa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Śledzę wątek i bardzo podoba mi się cioteczka "katarzynek" ;) Oby wszystko przebiegło pomyślnie a Kubuś znalazł kochający domek :) Quote
katarzynek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dziękuję za wyrazy sympatii;) Na pewno się przydadzą,jeśli jeszcze kiedyś będę się ubiegać o jakiegoś psiaka;) Siedzę jak na szpilkach i czekam na info powizytowe;):p Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Dziś o 19 GoniaP jedzie do pana. Oczywiście od razu was poinformuję, jak będę wiedziała co i jak, ciebie Katarzynek oczywiście w szczególności. :) Quote
katarzynek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Super, dziękuję za pamięć i czekam na relację w takim razie :) Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 katarzynek napisał(a):Dziękuję za wyrazy sympatii;) Na pewno się przydadzą,jeśli jeszcze kiedyś będę się ubiegać o jakiegoś psiaka;) Siedzę jak na szpilkach i czekam na info powizytowe;):p Szkoda, ze nie zakochalas sie w Heniu :(. On juz rok czeka na domek. Fakt, ze nie jest piekny, ale ma szlachetny charakter :):) Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Ciocie, sprawdzamy Katarzynek! Najlepiej jak najszybciej! :) Ciocie z Lublina pomóżcie ! A teraz o domku u adwokata. Sam domek jest bardzo fajny, pan chciałaby pieska, ale ma już swoje lata, a Kubuś będzie żył jeszcze kilka lat, na dodatek Kubuś jest radosny, trochę rozszczekany, a dla pana lepszy byłby piesek spokojny. Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Paula95 napisał(a):Ciocie, sprawdzamy Katarzynek! Najlepiej jak najszybciej! :) Ciocie z Lublina pomóżcie ! A teraz o domku u adwokata. Sam domek jest bardzo fajny, pan chciałaby pieska, ale ma już swoje lata, a Kubuś będzie żył jeszcze kilka lat, na dodatek Kubuś jest radosny, trochę rozszczekany, a dla pana lepszy byłby piesek spokojny. Moze Henio by sie nadal. Henio jest spokojny i ma ok. 3 - 4 lata i moze by pasowal do Pana Adwokata :):) na dojrzale lata :):) Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Domek jest dobry, tylko myślę, że wiek Henia i tak jest za mały. Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ale to tylko, jezeli domek jest bardzo dobry, bo Henio jest wyjatkowy:):) Quote
katarzynek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Hehe;) dla mnie to bardzo dobra wiadomość :) I macie problem z głowy, bo już się umówiłam na wizytę jakby co na wtorek z evel :) Chyba,że ktoś może mnie odwiedzić wcześniej, to serdecznie zapraszam :) na priv prześlę dokładny adres i telefon :) Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Katarzynek nie uciekaj czasem teraz z dogo. Zaraz wejdzie E-S i do ciebie napisze. :) E-S może jutro. :) Quote
E-S Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jestem, Katarzynek daj mi nr tel do siebie na [email protected], jeśli mogę to zaraz do Ciebie zadzwonię. Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Coś czuje, że tym razem się uda. :) Quote
katarzynek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Mail wysłany :) czekam na telefon :) Quote
E-S Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Umówiłyśmy się tak na 18 - 18.30, przybędę z Tiną: http://www.dogomania.pl/threads/201117-Tina-Kto-si%C4%99-zakocha-w-tej-wspania%C5%82ej-kud%C5%82atej-suczce, z którą jadę do Zamościa i może z As-co, która jest sąsiadką Katarzynka, ale się nie znają, tylko nie wiem, czy As-co do mnie jutro dotrze :) Quote
katarzynek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 To wszystko umówione, jutro będę sprawdzana :diabloti: Quote
E-S Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 katarzynek napisał(a):To wszystko umówione, jutro będę sprawdzana :diabloti: He, he :D Uwierz mi, nie wiesz co Cię czeka :) przesłuchania mam obcykane jak mało kto :evil_lol: Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Katarzynek, nie ważne, że masz małe mieszkanie, ważne jest to, żebyś kochała Kubusia całym serduchem i zapewniła mu cudowny dom, gdzie będzie czuł się bezpiecznie na całe życie. :) E-S dziękuję za pomoc. :) Quote
Recommended Posts