Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Rutka w drodze do domu.
Nowa rodzina Rutki przyjechała wczoraj , aby ją poznać. Wypatrzyli Rutkę na naszej stronie . Dzisiaj była wizyta przedadopcyjna. Dzięki Andzia.
I od razu przyjechali po naszą Rutkę. Mała zamieszka nad morzem , w Kołobrzegu.
Ale się cieszę.....
Trzymac kciuki.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze jak rozmawiałyśmy przez telefon, to widziałam, ze wychodzili z domu:) nie myślałam, ze tak szybko popędzą:):) Trzymam kciuki za....umeblowanie:diabloti:;) Bo o resztę się nie martwię:evil_lol:

Posted

o matko, fantastycznie, ale troche sie martwie...zeby sie Rucia zachowywala w nowym domu, nie chodzila po scianach i nie wpadala w amok bo taka ja pamietam z Dopiewa :)

to niesamowite, ze mamie sie udalo szybciej niz corce ;P

Posted

Wspaniała wiadomośc :) bardzo się ciesze!! i równie bardzo się boje, ze zołza pokaże wachlarz swoich możliwości. Czy jest szansa, ze będziemy mogli otrzymywać jakieś wiadomości z przebiegu aklimatyzacji Rutki w nowym domku? i czy nadal będzie Rutką?
Bardzo wszystkim dziękuje za opiekę nad Rutką i Tobie Anita za wizytę dla niej.
bardzo jestem ciekawa co przyniesie jutro..

Posted

Ancyk napisał(a):
Ciekawe jak tam pierwsza noc w domu..

na niebieskim nowi właściciele się zarejestrowali :)

"Rutka" napisał(a):
Można wykasować wszystkie ogłoszenia dotyczące Rutki, ten mały diabeł tasmański ma już domek :)

"Rutka" napisał(a):
A dziękujemy:) jest straszną pieszczochą wczoraj pierwszy dzień wydawała się nie do zajechania, dziś nie miała już sił wskoczyć do auta, nie minie ciężarówki kiedy jej nie oszczeka i nie ważne czy stoi czy jedzie. wczoraj za wszelką cenę chciała spać w łóżku, niestety nie możemy się na to zgodzić poszliśmy na kompromis, spała obok łóżka bo w wyznaczonym jej miejscu za żadne skarby nie chciała, chyba za daleko od nas :P Dziś opamiętaliśmy ją w sprawie kapci bo jeszcze wczoraj musieliśmy je chować. Po 6h Rutki samej w domu wszystko okej nie było przemeblowania. Zabranialiśmy jej wchodzić na łóżko a o fotelu nie było mowy więc tam ją zastaliśmy po powrocie do domu. Powoli zaczyna odróżniać czas na zabawę ale nad tym jeszcze pracujemy.

Posted

siedze w robocie i łzy mi jak glupiej ciekną :) czyli Rutka została Rutką:) strasznie się ciesze.. i trzymam nadal kciuki:)
ps. dajcie linka do niebieskiego :)

Posted

"Ma szelki, krótką smycz a na wygłupy + lina 8m, do kagańca nie może się przyzwyczaić, wybraliśmy troszkę większy ale i tak po zdjęciu 5min drapania po nosie:P
inne psiaki przeważnie omija ale nigdy nic nie wiadomo co odbije do łba . Kaganiec ma w zasadzie tylko pod blok bo biega kilka spuszczonych labradorów, jak podbiegnie, Rutka pewnie będzie się bronić. Czasami w domu nie ma umiaru złapie wszystko co ma pod pyskiem kapcia, kołdre, swoje posłanie i chce rozszarpać Za kare dostała taki wycisk na plaży, że chyba będzie spała do niedzieli "

Pozwoliłam sobie skopiowac z waszego forum. Ja bardzo proszę przekazac domkowi Rutki, że są tacy ludziska prawie na drugim końcu Polski, którym bardzo ale to bardzo los zołzy leży na sercu i którzy z przyjemnością obejrzeli by sobie taki plażowy wycisk psa przez którego nie spali po nocach, chocby na zdjęciach.. plis:)

Posted

[quote name='Ancyk']"Ma szelki, krótką smycz a na wygłupy + lina 8m, do kagańca nie może się przyzwyczaić, wybraliśmy troszkę większy ale i tak po zdjęciu 5min drapania po nosie:P
inne psiaki przeważnie omija ale nigdy nic nie wiadomo co odbije do łba . Kaganiec ma w zasadzie tylko pod blok bo biega kilka spuszczonych labradorów, jak podbiegnie, Rutka pewnie będzie się bronić. Czasami w domu nie ma umiaru złapie wszystko co ma pod pyskiem kapcia, kołdre, swoje posłanie i chce rozszarpać Za kare dostała taki wycisk na plaży, że chyba będzie spała do niedzieli "

Pozwoliłam sobie skopiowac z waszego forum. Ja bardzo proszę przekazac domkowi Rutki, że są tacy ludziska prawie na drugim końcu Polski, którym bardzo ale to bardzo los zołzy leży na sercu i którzy z przyjemnością obejrzeli by sobie taki plażowy wycisk psa przez którego nie spali po nocach, chocby na zdjęciach.. plis:)przekazane ;)

Posted

To skopiuję :). 28.09 Rutka napisała:

"U Rutki wszystko gra ma co zjeść i gdzie spać
Rucia w piątek ma randkę z kolegą amstaffem to może na piątek załatwie jakiś aparat.
Sprawuje się dobrze ale przy gościach nie potrafi się zachować skacze na wysokość głowy, żeby polizać robiąc przy tym śmieszne fikołki i zamiast ją ustawić do pionu to wszyscy tak się śmieją, że chyba myśli, że wszystko jest okej i nie wie dla czego na nią krzyczę.
pieszczochą jaką była taką jest a jak widzi zwisającą gałąź z drzewa to chce na niej zawisnąć. Nienawidzi labradora z osiedla, który lata luzem a w nowo poznanym koledze chyba się zakochała bo ostatnio się nawet całowali "