Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Solinka cały dzień prawie przespała.Wymioty były tylko wczoraj raz i w nocy raz.
Dzisiaj trochę pojadła - apetyt jej dopisuje.
Leży na łóżku ,a jak chce zejść to mnie "woła",zeby ją postawić na podłogę, po schodach schodzi ostrożnie.
Byłam dzisiaj na kontroli u weta - na razie wszystko jest dobrze - rana sucha , temperatury nie było ( 38,4 ), trochę warknęła jak wchodziliśmy do gabinetu ale później już wszystko było ok.

Posted

Solinka czuje się dobrze,powiedziałabym ,że wspaniale - chce się bawić , przynosi piłkę do rzucania ,psoci się Dyźkowi, zaczepia Gufiaka i Psulę do zabawy - jednym słowem rozpiera ja energia, apetyt dopisuje.

Posted

Zapewniam, że u Rutki wszystko gra;)
teraz idziemy na spacer a jak wrócimy postaramy się wrzucić jakieś zdjęcia, specjalnie dla ciebie Ancyk :D

Posted

Ania, zachowuje się jak wariatka, na spacerkach spokojna jak cholera a na plaży i w lesie kompletny świr i na wieczór w domu domaga się przeciągania liny :P
co za dużo to nie zdrowo więc czasami ją zlewamy to idzie spać. A po za tym całuśnica przytulacha i pieszczocha, widać u niej miłość do ludzi pilnuje wózka 14 miesięcznej bratanicy ale do niej samej nie podchodzi, no i 100% nienawiści do kotów i niektórych piesków, ogulnie kochana sunia :)
PS
Jak nie chcemy się z nią bawić to chcąc zwrócić na siebie uwagę zabiera ciuchy skarpetki i wszystko co ma pod swoim spiłowanym kłem i ucieka ;)