Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zamiast biegania po parku bieganie po galerii handlowej:)
Jeśli tekst dla "wydry" będzie do 15.05 to wykupie Solince pakiet 50 ogłoszeń na bazarku, może tak być?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ancyk']zamiast biegania po parku bieganie po galerii handlowej:)

Cioteczko dostałam reprymendę :mad:od BB, że rozpieszczam i rozpaskudzam Naszą Małą Księżniczkę - dała mi link do strony internetowej jak socjalizować psiaka i wdrażam właśnie tzw. Złotą 12
http://www.psiesztuczki.pl/sekcja/socjalizacja/

lepiej później niż wcale:lol::evil_lol:
A biegania po parku to mała glizda i ja mamy w nadmiarze :evil_lol: i na wszystko znajdujemy czas:lol:

Posted

Ancyk napisał(a):
Ale z metrem tak łatwo już nie będzie:)

Wybieram się niedługo do Warszawy z Gufciem na operację oczka to i Solinka pewnie pojedzie. Jak znajdziemy czas to i metro zaliczymy:lol:

Posted

Ciocia Anetek100 napisała tekst dla Solinki, ślicznie dziękuję :Rose:!

SOLINKA to piękna, młodziutka i wesoła istotka. Urodziła się w warunkach, o jakich nie chciałyby śnić jej mama. W ciemnej schroniskowej budzie, bez ludzkiej, ciepłej ręki. Mimo swego młodego wieku już wiele przeszła, od strachu, niepewności i smutku, po niepewnośc jutra i dalszego losu. W wieku szczenięcym straciła ogonek, ale nie przeszkadza jej to w normalnym funkcjonowaniu. Nie wszystkie pieski je mają, a i bez nich potrafią okazywać radość. U Solinki szczęście widoczne jest w każdym jej ruchu. Uwielbia bawić się i tulić do człowieka. Dogaduje się z kotami, nawet tymi najmniejszymi. Jest psiakiem rewelacyjnym, energicznym, nie pamięta już złych wspomnień, stara się żyć chwilą i udaje jej się to. Potrzebuje wspaniałego kompana do dalszego życia, człowieka, który razem z nia będzie stawiał czoło wyzwaniom, obdarzy ją bezpieczeństwem i miłością. Daj jej szansę, bo na nią zasługuje.

Posted

U Solinki wszystko ok.:lol:
Zadomowiła się, pilnuje domku, jest bardzo szczekliwa ( zastanawiam się nad zakupem obróżki p/szczekowej ale taka z atestem kosztuje około 160 zł:shake: ), wybredna na żarełko.
Została w zeszłym tygodniu odrobaczona i zaczipowana, guziołek na łepku już prawie znikł, waży już 13 kg.
Opiekuje się małymi ( w tej chwili mają 2,5 tyg. ) kociakami - myje je i pyszczek i dupcie, masuje języczkiem brzuchole, odgania inne psiaki od kociaków - są jej:evil_lol: .
Pierwsza jest do sprawdzania siatek z zakupami, do wyjścia na spacerek,nowe zabawki są jej ale później oddaje i bawi się z innymi psiakami;).
Potencjalne domki zostają obszczekani i wywarczeni- tak , ze rezygnują z adopcji Solinki:cool3:.
Bardzo lubi ze mną jeździć autem , a wogóle to pilnuje mnie kiedy wychodzę i nie ma zmiłuj - muszę wydrę zabierać ze sobą.
Dostała od nas nową obróżkę i do kompletu smycz ( czerwona, skórzanna )

Posted

Ancyk napisał(a):
to jak ja to sprawdzam, ze wyświetla mi informacje: zakończone 01.06:)

no tamta widocznie sie skończyła a teraz trwa inna. zajrzyj w "inne przedmioty sprzedającego"