Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak to dt można prowadzic:) cisza, spokój i jeszcze jest się z czego pośmiac:)
Aniu a wiesz moze jak tam u Rutki? obrasta troche w tłuszczyk?

Posted

Ancyk napisał(a):

Aniu a wiesz moze jak tam u Rutki? obrasta troche w tłuszczyk?

Nie rozmawiałam z Danusią, pod koniec tygodnia zapytam i poproszę o fotki. Jeszcze tydzień nie minął nawet :). Ale raczej nikogo nie zjadła :evil_lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Nie rozmawiałam z Danusią, pod koniec tygodnia zapytam i poproszę o fotki. Jeszcze tydzień nie minął nawet :). Ale raczej nikogo nie zjadła :evil_lol:

Bo już byśmy czytały o tym w kronikach kryminalnych:)

Posted

piękne allegro, a Solinka to prawdziwa słodzinka :loveu:
agagao usuń tylko informację, że "aukcja ma charakter charytatywny" bo ci ją usuną. Tylko organizacje mogą wystawiać takie aukcje. Napisz, że aukcja ma charakter informacyjny. ;)

Posted

Ancyk napisał(a):
Piękne allegro. Dziękuje. Jutro wieczorem powrzucam i Sol i Rutkę na jakieś strony ogłoszeniowie. Czy na razie Rutce odpuścic ?

Myślę, że Rutce jeszcze odpuśćmy z dwa-trzy tygodnie. Trzeba ją doprowadzić do formy najpierw i CIACHNĄĆ.

Posted

agnieszka24 napisał(a):
piękne allegro, a Solinka to prawdziwa słodzinka :loveu:
agagao usuń tylko informację, że "aukcja ma charakter charytatywny" bo ci ją usuną. Tylko organizacje mogą wystawiać takie aukcje. Napisz, że aukcja ma charakter informacyjny. ;)

ja we wszystkich moich aukcjach mam ten tekst w "regulaminie aukcji"! od ponad roku robię takie aukcje, więc chyba mnie tam lubią :D :D