Ancyk Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 :))) poproszę o namiar na dilera:)) Quote
andzia69 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 o matko - co wyście małej dali, że wygląda jak na haju!:):) Quote
Ancyk Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 no tak to dt można prowadzic:) cisza, spokój i jeszcze jest się z czego pośmiac:) Aniu a wiesz moze jak tam u Rutki? obrasta troche w tłuszczyk? Quote
chita Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ania z poznania napisał(a):Dziecięce środki odurzające :) relanium:diabloti: ale fotka cudowna, warto bylo:evil_lol::loveu: Quote
andzia69 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ania z poznania napisał(a):Dziecięce środki odurzające :) a jakie? chętnie dam naszym rozrabiakom:):) Quote
ania z poznania Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ancyk napisał(a): Aniu a wiesz moze jak tam u Rutki? obrasta troche w tłuszczyk? Nie rozmawiałam z Danusią, pod koniec tygodnia zapytam i poproszę o fotki. Jeszcze tydzień nie minął nawet :). Ale raczej nikogo nie zjadła :evil_lol: Quote
Ancyk Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Znaczy się, by miec psisko w takim stanie, trzeba adoptowac co najmniej 3 inne psiska i nabyc mase rekawiczek.. nawet sie opłaca:) Quote
Ancyk Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 ania z poznania napisał(a):Nie rozmawiałam z Danusią, pod koniec tygodnia zapytam i poproszę o fotki. Jeszcze tydzień nie minął nawet :). Ale raczej nikogo nie zjadła :evil_lol: Bo już byśmy czytały o tym w kronikach kryminalnych:) Quote
ania z poznania Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 andzia69 napisał(a):a jakie? chętnie dam naszym rozrabiakom:):) Rękawiczka do obgryzania, ogon Saurona do podgryzania, loczki Dodka do ciągania i voila :) Quote
agaga21 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 allegro sol http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1450817096 Quote
Ancyk Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Piękne allegro. Dziękuje. Jutro wieczorem powrzucam i Sol i Rutkę na jakieś strony ogłoszeniowie. Czy na razie Rutce odpuścic ? Quote
agnieszka24 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 piękne allegro, a Solinka to prawdziwa słodzinka :loveu: agagao usuń tylko informację, że "aukcja ma charakter charytatywny" bo ci ją usuną. Tylko organizacje mogą wystawiać takie aukcje. Napisz, że aukcja ma charakter informacyjny. ;) Quote
ania z poznania Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ancyk napisał(a):Piękne allegro. Dziękuje. Jutro wieczorem powrzucam i Sol i Rutkę na jakieś strony ogłoszeniowie. Czy na razie Rutce odpuścic ? Myślę, że Rutce jeszcze odpuśćmy z dwa-trzy tygodnie. Trzeba ją doprowadzić do formy najpierw i CIACHNĄĆ. Quote
KateBono Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 andzia69 napisał(a):o matko - co wyście małej dali, że wygląda jak na haju!:):) Solinka uwielbia kurczaczka :evil_lol: Quote
agaga21 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 agnieszka24 napisał(a):piękne allegro, a Solinka to prawdziwa słodzinka :loveu: agagao usuń tylko informację, że "aukcja ma charakter charytatywny" bo ci ją usuną. Tylko organizacje mogą wystawiać takie aukcje. Napisz, że aukcja ma charakter informacyjny. ;) ja we wszystkich moich aukcjach mam ten tekst w "regulaminie aukcji"! od ponad roku robię takie aukcje, więc chyba mnie tam lubią :D :D Quote
BeaBono Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ogłoszenia w trakcie, linki wstawię jak skończę :oops: ślicznotka do podziwiania :lol: i z Kajko ... Quote
ania z poznania Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 http://img716.imageshack.us/img716/2154/p2080013.jpg Jaka ona jest piękna!!!!!!! Quote
BeaBono Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [video=youtube;2p9y4XpasEg]http://www.youtube.com/watch?v=2p9y4XpasEg[/video] Quote
ania z poznania Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Rewelacja! Radzi sobie Anuszka! Ogonek zagojony kompletnie :)! Quote
conceited Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Hahahaha...usiadla na Kajko tylkiem, potem chciala mu siusiaka odgryzc...pieknie :D I co? widzicie w niej amstaffke czy bedzie kundelinka?:) Quote
Recommended Posts