Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze wieczne problemy przez tą dziewczynę.. mam nadzieje, że teraz będzie już tylko lepiej.. bardzo sie ciesze, ze juz u pani Danisu. Aniu napisz mi na PW ile kosztowal transport.

Posted

Rucia zachowuje się tak jak każdy pies co go po chwilę ludzie stresują :)

Rutka - chwilę po przyjeździe do Szczecinka.
[video=youtube;VMQeSWwaDxM]http://www.youtube.com/watch?v=VMQeSWwaDxM[/video]

Posted

Mnie Rutka na tym filmie astkę Enigmę przypomina i mam nadzieję, że podobnie jak ta druga Rutka znajdzie wspaniały DS, będzie miziana i rozpieszczana i ... tak jak to ma miejsce u Enigmy, "wyprowadzana na spacer (bo leniuch z niej) na parówkę" :D Ale Rutka chyba do leniuchów nie należy...

Posted

[quote name='ania z poznania'][B]To chyba nie ludzie ją tak denerwują tylko te sucze i koty[/B] :evil_lol:! [B]Gdyby tak nie chodziły po tym świecie to Rutka całkiem spokojna by była[/B] :diabloti:

Krzysztof, jeszcze raz wielkie dzięki :)! Napisz mi na pw koszty, ok?[/QUOTE]

Podpisuje sie rekami i nogami. Ona do ludzi jest aniolkiem, ale niech tylko jakas sucz pojawi sie na horyzoncie... Ciekawe jak to bylo jak biegala luzem na tamtym osiedlu... psow tam nie bylo czy co? :)

Posted

[quote name='conceited']... Ciekawe jak to bylo jak biegala luzem na tamtym osiedlu... psow tam nie bylo czy co? :)[/QUOTE]

No niestety nie jest tak kolorowo.. psiaków bezpańskich jest masa, ale i te które mają domy biegają miedzy samochodami.. ot taka ludzka mentalnośc..
Fajnie widziec Rutkę, suchmielca..
Miłego dnia wszystkim życze.

Posted

Mała glizda wczoraj została zaszczepiona. Czuje się dobrze, hasa , bryka, psoci się innym piesom. Zrobiła sobie z nocy dzień:evil_lol:. Klatka do spania jest ble, uwielbia spać pod szafkami w kuchni, no i mała wydra zachowaniem przypomina w tej chwili Saurona.
Przechodzi "wejściem kocim" do łazienki, włazi do kuwet i rozsypuje żwirek. Wybrzedza z jedzeniem, muszę utrafić na co ma apetyt:razz:.

Posted

Solinka to jest mięsożercą na gotowaną wołowinkę i kurczaka, serek liźnie, parówka już nie jest super, puszki to mogę sobie wsadzić gdzie chce, chupki trochę poje i zawźięcie wysypuje po całej podłodze.