Enigma79 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 I jak ? I jak ? ależ jestem ciekawa informacji ze Szczecinka o tym, w jakim sunia jest stanie i jak się zaklimatyzowała. Quote
agaga21 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 danusia do mnie dzwoniła, że rutka już na miejscu. wygląda masakrycznie! jest przeraźliwie chuda :( ma brzydkie zmiany na łapach i podziurawiony pyszczek. Quote
ania z poznania Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Będzie miała zrobione badania od czego ta chudość..... Quote
Alicja Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 oj aż jestem ciekawa jak się Rucia zaaklimatyzuje w nowym miejscu Quote
ania z poznania Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Kmk, dzięki wielkie za transport Rutki :Rose:! Quote
Ancyk Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Kurcze wieczne problemy przez tą dziewczynę.. mam nadzieje, że teraz będzie już tylko lepiej.. bardzo sie ciesze, ze juz u pani Danisu. Aniu napisz mi na PW ile kosztowal transport. Quote
ania z poznania Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Aniu, jak Kmk da mi znać to Ci napiszę :) Quote
Ancyk Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Ok, dziękuje. Ja już sie nerwicy nabawiłam przez to wszystko.. nie wiecie dziewczyny kiedy będą wakacje? Quote
conceited Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 I mi ulzylo. Sciana w Dopiewie byla wzmocniona sznurkami, zeby tylko wytzrymala te skoki Rutki ;) Quote
Ancyk Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 No co za menda mała:) Ania pisala mi w smsie, ze w aucie też nie zachowywała się jak "dama".. Quote
kmk Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Rucia zachowuje się tak jak każdy pies co go po chwilę ludzie stresują :) Rutka - chwilę po przyjeździe do Szczecinka. [video=youtube;VMQeSWwaDxM]http://www.youtube.com/watch?v=VMQeSWwaDxM[/video] Quote
ania z poznania Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 To chyba nie ludzie ją tak denerwują tylko te sucze i koty :evil_lol:! Gdyby tak nie chodziły po tym świecie to Rutka całkiem spokojna by była :diabloti: Krzysztof, jeszcze raz wielkie dzięki :)! Napisz mi na pw koszty, ok? Quote
Enigma79 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Mnie Rutka na tym filmie astkę Enigmę przypomina i mam nadzieję, że podobnie jak ta druga Rutka znajdzie wspaniały DS, będzie miziana i rozpieszczana i ... tak jak to ma miejsce u Enigmy, "wyprowadzana na spacer (bo leniuch z niej) na parówkę" :D Ale Rutka chyba do leniuchów nie należy... Quote
conceited Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='ania z poznania'][B]To chyba nie ludzie ją tak denerwują tylko te sucze i koty[/B] :evil_lol:! [B]Gdyby tak nie chodziły po tym świecie to Rutka całkiem spokojna by była[/B] :diabloti: Krzysztof, jeszcze raz wielkie dzięki :)! Napisz mi na pw koszty, ok?[/QUOTE] Podpisuje sie rekami i nogami. Ona do ludzi jest aniolkiem, ale niech tylko jakas sucz pojawi sie na horyzoncie... Ciekawe jak to bylo jak biegala luzem na tamtym osiedlu... psow tam nie bylo czy co? :) Quote
Ancyk Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='conceited']... Ciekawe jak to bylo jak biegala luzem na tamtym osiedlu... psow tam nie bylo czy co? :)[/QUOTE] No niestety nie jest tak kolorowo.. psiaków bezpańskich jest masa, ale i te które mają domy biegają miedzy samochodami.. ot taka ludzka mentalnośc.. Fajnie widziec Rutkę, suchmielca.. Miłego dnia wszystkim życze. Quote
KateBono Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Mała glizda wczoraj została zaszczepiona. Czuje się dobrze, hasa , bryka, psoci się innym piesom. Zrobiła sobie z nocy dzień:evil_lol:. Klatka do spania jest ble, uwielbia spać pod szafkami w kuchni, no i mała wydra zachowaniem przypomina w tej chwili Saurona. Przechodzi "wejściem kocim" do łazienki, włazi do kuwet i rozsypuje żwirek. Wybrzedza z jedzeniem, muszę utrafić na co ma apetyt:razz:. Quote
ania z poznania Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Czyli raczej łobuzica niż słodka dziewczynka z niej będzie? A mieści się jeszcze pod szafkami?? Quote
KateBono Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Łobuzica z niej będzie na pewno, a pod szafkami się mieści bo nie rośnie tak w ekspresowym tempie jak Sauron Quote
ania z poznania Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To plus :). A serek, itp. jej smakują czy tylko mięso? Tak tęsknię za Solinką....... Quote
KateBono Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Solinka to jest mięsożercą na gotowaną wołowinkę i kurczaka, serek liźnie, parówka już nie jest super, puszki to mogę sobie wsadzić gdzie chce, chupki trochę poje i zawźięcie wysypuje po całej podłodze. Quote
ania z poznania Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 :-o Co za francuskie podniebienie :mad:!!! Wie dziewczynka co dobre! Po mnie chyba taka wybredna jest, mnie też ciężko karmić :oops::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://img191.imageshack.us/img191/6923/p2020003u.jpg Jak kolorystycznie do siebie pasują :evil_lol: http://img141.imageshack.us/img141/8426/p2020028.jpg Cudna jest........... A ogonek już wygojony chyba, z tego co widzę??? Quote
Recommended Posts