Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Killka wieści o Solince: mała glizda narobiła nam strachu:shake: - najadła się żwirku dla kotów:razz: ( przez otwór koci popindalała i jej nie upilnowałyśmy:oops: ) no i rozbolał ją brzuchol.
Byłam z nią wczoraj u weta - zrobili rtg - jelitka w niektórych miejscach zablokowane:shake:, poprosiłam o test na parwo ( ujemny- uf! ulga:lol: ), dostała trzy zastrzyki - bardzo jej się nie podobało.
Miała od wczoraj do dzisiaj rana głodówkę - wrzasku, piszczenia i szczekania było co nie miara bo klucha uwielbia jedzonko a tu brzydka pańcia nie chciała dać tylko poiła parafiną i siemie lnianym.
Dzisiaj byłam na kontroli - na razie czekamy czy wszystko wydali , jak nie to będzie miała lewatywę, a po za tym teraz czuje się lepiej, bryka i psoci.
Koty mają zlikwidowany żwirek i nie bardzo się to im podoba:evil_lol:

Posted

żwirek pychotka:) mniam:) a jeszcze jak jest dobrze przyprawiony ;) i o smaku to moje psisko szaleje z radości. Szczęśliwie nie przecisnie sie do łazienki kratką w drzwiach. A mała koneserka żwirku niech sie spina i oddaje co zabrała:) trzymam kciuki.

Posted

a mnie zastanawia ten jej brzuszek. czy to pozostałość po ciąży? mam wrażenie że jest napuchnięty, jakby miała robaki, bo poza brzuszkiem (a w zasadzie dolną częścią klaty??) to nadal chudzinka.
danusiu, a co ze skórą? grzybek?

Posted

Nie wiem tak do końca, jutro skonsultuję z wetem.
Jestem przewrażliwiona ale wolę na zimne dmuchać.
Może to jeszcze za wcześnie na większą poprawę , to dopiero 2 tygodnie.

Brzuszek to wynik obiadku , była właśnie po....