Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, Rafik, 9 miesięczny pies w typie ast bardzo potrzebuje $$$ na hotel ze szkoleniowcem! W tej chwili jest nieadopcyjny, nie mogę powiedzieć, że ma braki w wychowaniu, on totalnie go nie ma! Nie zna żadnych komend, jego żywiołowość jest nie do opanowania. Jego wielkim plusem jest brak jakiejkolwiek agresji, zarówno do ludzi jak do zwierząt, to będzie świetny przyjaciel, ale potrzebuje nauki.
Bardzo proszę o szansę dla Rafika!

http://www.dogomania.pl/threads/202054-Oko%C5%82o-9-miesi%C4%99czny-PROBLEM.-Bity-zag%C5%82odzony-w-typie-AST!!!-POMOCY!!-Ostrowiec-%C5%9Aw.?p=16365107#post16365107

Posted

Ancyk napisał(a):
Aniu, a dzwoniłaś moze "do" Rutki?
ja dzwoniłam, jest lepiej, rutka została przeniesiona by nie widziała innych psów i jest spokojna. będą ją ważyć na dniach ale je i czuje się dobrze.

Posted

[quote name='ania z poznania']https://lh4.googleusercontent.com/_OFA0nv8xAF8/TWpPoVr8yxI/AAAAAAAADHA/dS-8VUY7N9U/P2250035.JPG

Tutaj najfajniej biega :)!
Tak wyglądał wg Solinki spacerek:lol:
Z Solinką zaczęłyśmy naukę wychodzenia na spacer. Mała glizda robi już siusiu ale koopa to tylko w domku:evil_lol:.
Pojechaliśmy dzisiaj na Marcelin. Małą glizdę zabraliśmy, żeby oswajała się ze "światem" . Przez całą drogę darła się - nie lubi na razie jeździć samochodem ale to jest do naprawienia. Na spacerku trochę pobiegała ale nie podobało jej się i oczywiście wylądowała u mnie "za pazuchą":evil_lol: Za to z powrotem była tak zmęczona, że zaraz usnęła .

Posted

Moze tatusiem jakis pies północy był.. u mnie lata taki jeden malamut.... piękne psisko.. nawet taki w kolorze Solinki, tylko nieco bardziej zasierściony..