KateBono Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 agaga21 napisał(a):a mnie zastanawia ten jej brzuszek.................... mam wrażenie że jest napuchnięty, jakby miała robaki, bo poza brzuszkiem (a w zasadzie dolną częścią klaty??) to nadal chudzinka. Solinka ma urodę po mamusi - też ma chudą doopkę, chude girki i wogóle jest chudzinką ale jak się naje to dopiero ma rozdęty brzuchol jakby robale sobie robiły bal:evil_lol:. BB wstawi film to sami zobaczycie;):lol: Quote
BeaBono Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [video=youtube;izja4cI6H8Q]http://www.youtube.com/watch?v=izja4cI6H8Q[/video] Quote
Ancyk Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Kokunia na jakimś dopalaczu chyba jedzie:)) A Solinka to tak baryłka:) ze żwirkiem w brzuszku. Czy też tak macie, że zabawy psiaków mozecie ogladac godzinami? piękne sunie.. mam nadzieje, że obie znajdą cudowne domki. Quote
ania z poznania Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 http://img406.imageshack.us/img406/1441/p2140013.jpg Przepiękna jest! Rzeczywiście coraz bardziej się do Rutki robi podobna! Quote
Enigma79 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zaglądam od czasu do czasu do Rutki ale głównie posty dotyczą małej Sol. Mam nadzieję, że Rutce wkrótce rany się zagoją i poczytamy więcej i o niej :) Quote
Ancyk Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Rutka musi dojśc do siebie, troche sie za przeproszeniem "odchamić":) bo gałgan z niej nie lada, wiec poki co przebywa u Pani Danusi. Quote
ania z poznania Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Solinka na spacerku :)! Podobało jej się?????? Quote
KateBono Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Popindalała za mną na smyczce:lol: a jak zmarzła to musiałam małą glizdę schować za pazuchę:evil_lol: Quote
baster i lusi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ania z poznania napisał(a):Solinka na spacerku :)! Podobało jej się?????? nie widzisz ,że nie za bardzo bo wywaliła jęzorek:evil_lol: Quote
KateBono Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Solinka w poniedziałek jedzie do domku:lol:. Ania zrobiła dzisiaj wizytę i domek jest super. Napisze później o przyszłym domku Solinki jak odpocznie po podróży. Quote
baster i lusi Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 KateBono napisał(a):Solinka w poniedziałek jedzie do domku:lol:. Ania zrobiła dzisiaj wizytę i domek jest super. Napisze później o przyszłym domku Solinki jak odpocznie po podróży. A to fajnie a kto teraz będzie u Ciebie psocił? Quote
Alicja Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 :lol: kochana jest http://img248.imageshack.us/img248/3605/p2170040.jpg Quote
Ancyk Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Hura:) jeszcze tylko wygonimy Rutkę do domu i z dyńki:) Quote
ania z poznania Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mam strasznie słaby internet, dlatego dopiero teraz piszę. Domek jest rewelacyjny!!!!!! Bardzo blisko mnie, z dużym ogrodem, obok mieszka córka przyszłych Państwa z zięciem, mają beagielkę Tolę. Jakiś miesiąc temu odszedł (*) jamniczek Państwa, 17-letni Gucio i nie radzą sobie bez psa w domu, brakuje im wszystkiego co z tym związane, Tola przychodzi tylko w odwiedziny. Rodzina cała zwierzolubna, koty znajdy (3), jeden przywieziony np. z grzybobrania, drugi jakoś sam znalazł się na progu z ledwo co otwartymi oczkami (kociatko). Quote
BeaBono Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Niestety nie. Zrobiłyśmy "błąd taktyczny" - trzeba było schować Kokunię przed przyjazdem zainteresowanych pań... No i Solinka jeszcze sobie z nami pomieszka :oops: Quote
Ancyk Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 No tak.. a miało być tak pięknie.. ciesze się, ze choć jedna sierotka ma dom. Quote
BeaBono Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Cioteczko, nie trać nadziei - mamy niecny plan... jak się uda, to Sol będzie codziennie widywać Saurona.... A tak w ogóle, to Solina nie jest bez winy. Zamiast się prezentować i "czarować" (jak Koka) odwróciła się tyłkiem do pań i sobie zasnęła... Quote
ania z poznania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Solinka panie leciutko "olała"- przywitała się, owszem, ale później zainteresowała się moimi sznureczkami przy bluzie, klamerką przy butach, i poszła spać. Za to Koka..... przytulanki, buziaczki, 100% zainteresowania.... Domek jest super, będzie mieć naprawdę fajnie. A dla Solinki mamy na oku :) Quote
Ancyk Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 ona to chyba po mamusi ma taki tumiwisizm. Quote
agaga21 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 dziś rozmawiałam z mariamc o rutce. wygląda kiepsko, schudła 1kg. została przeniesiona do ciepłego miejsca, dostała antybiotyk. danusia się o nią martwi, bo dziewczynka nie wygląda dobrze. Quote
ania z poznania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Kurcze, co jej jest???? Jutro zadzwonię do Danusi. Quote
Recommended Posts