AgusiaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='BUDRYSEK']jest i jeszcze jeden psiak w piatek pojada do mysłowic :([/QUOTE] To gdzie one teraz są? Quote
Awit Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Czyli rozumiem, że są zabrane od baby i czekają w punkcie na piątek, by pojechać do schronu do mysłowic, schronu z którego być może nie wyjdą. A schronu tego uniknęły pozostałe psiaki, a te bidy tego szczęścia nie miały:-( Najpierw życie nie wiadomo gdzie, potem życie u psychicznej, teraz punkt, za chwilę Mysłowice. One nie prosiły się o przyjście na świat a przechodzą gehennę:-( Quote
AgusiaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 przepraszam może nie zauważyłam tego postu, ale od kiedy psiaki są w punkcie? Quote
BUDRYSEK Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='AgusiaP']przepraszam może nie zauważyłam tego postu, ale od kiedy psiaki są w punkcie?[/QUOTE] nie sa w punkcie pojada prosto z "domu" do mysłowic Quote
Awit Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Nie wiem czemu myślałam, że są w punkcie, teraz pamiętam ,że te dwa zostały "w domu":-( Quote
Awit Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Może lepiej jakby do punktu poszły, może byłoby więcej czasu by coś pomyśleć..... Ja to zwariuje niedługo przez te psy, sfiksuję jak co niektórzy. Quote
AgusiaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ech mnie też to już niedługo chyba grozi... Quote
BUDRYSEK Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Awit']Może lepiej jakby do punktu poszły, może byłoby więcej czasu by coś pomyśleć..... Ja to zwariuje niedługo przez te psy, sfiksuję jak co niektórzy.[/QUOTE] punkt do konca roku musi byc oprozniony i zrobia wszystko zeby tak było dlatego one tez jada do schronu nie ma opcji przetrzymania ich w punkcie Quote
Awit Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 To od nowego roku punkt już nie będzie działał? To co z psami znalezionymi będzie? Czy od nowego roku nowe psy...? Quote
BUDRYSEK Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Awit']To od nowego roku punkt już nie będzie działał? To co z psami znalezionymi będzie? Czy od nowego roku nowe psy...?[/QUOTE] punkt ma umowe na 50 psów w ciagu roku z mysłowicami płatne z góry za caly rok od stycznia nowa umowa a z tej musza się wywiązac Quote
Awit Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Co z tą sunią? Na wątku dwóch suczek przeczytałam, że jest szansa na stały dom dla jednej, to może ta przerażona cudna nie pojedzie do mysłowic?? Mój Boże, coś dziwnego się dzieje ze mną, gdy myślę o tej okruszynce:-(:-( Tu na dogo ciągle łzy, ale ta mała wyjątkowo na mnie wpływa:-( Quote
...robaczek Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [INDENT] [SIZE=3][I][B]:lilangel:BAZAREK DLA NIEWIDOMEGO DZIADZIUNIA Z PSZCZYNY :lilangel:[/B][/I][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197770-Ciuszki-bi%C5%BCuteria-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-niewidomego-dziadka-%E2%80%A6do-14.XII.2010-g.-22.00"]http://www.dogomania.pl/threads/1977....2010-g.-22.00[/URL] [CENTER][SIZE=3][I][COLOR=Red][B]ZAPRASZAM SERDECZNIE[/B][/COLOR][/I][/SIZE][/CENTER] [/INDENT] Quote
AgusiaP Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Olena84']Czy cos nowego wiadomo?[/QUOTE] sunia będzie u mnie na DT zostaje piesio dla niego nic nie ma :-(:-(:-( Quote
Awit Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 O Jezu, co z nim będzie:-( Nasze psy w łóżkach śpią, a te bidule, nie znają dnia ani godziny i los ich taki niepewny. Quote
AgusiaP Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ja nawet nie wiem, który to psiaczek...Mam nadzieję, że jemu też się uda. Nawet nie chcę mysleć co on będzie czuł jak sunieczke jego koleżanke niedoli zabiorą i zawiozą go do schroniska samego:-(:-(:-( Quote
BUDRYSEK Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 rano załatwimy z soltysową zeby nie zabierali psiaków tylko dt muszą być pewne Quote
AgusiaP Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ja tak jak pisałam mogę wziąć sunieczkę, ale 29 grudnia wyjeżdżamy nie wiem co wtedy... Quote
BUDRYSEK Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='AgusiaP']Ja tak jak pisałam mogę wziąć sunieczkę, ale 29 grudnia wyjeżdżamy nie wiem co wtedy...[/QUOTE] kiedy moze sunia przyjechac? Quote
Avilia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='BUDRYSEK']kiedy moze sunia przyjechac?[/QUOTE] Budrysku sunia do Agi może przyjechać nawet dziś. Quote
Recommended Posts