ludwa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ile to się nakombinować trzeba, zeby głodnego nakarmić. A niby psy wdzięczne są:) Chociaż, jak to 3 x napisała, w sumie dbałość o fizyczną kondycję też można zaliczyć do oznak wdzięczności. Ale tak serio, to cholernie szkoda psa, że tak powichrowany. I zostanie u Biafry na dożyciu z ciągłą ciuciubabką przy karmieniu i innych czynnościach. I pomyśleć, że pewnie móg być wielkim miśkiem do tulenia dla swojej rodziny Quote
martik b Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 3 x napisał(a): Jest uroczy :lol::lol::lol: Quote
3 x Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 ludwa napisał(a):Ile to się nakombinować trzeba, zeby głodnego nakarmić. A niby psy wdzięczne są:) Chociaż, jak to 3 x napisała, w sumie dbałość o fizyczną kondycję też można zaliczyć do oznak wdzięczności. Ale tak serio, to cholernie szkoda psa, że tak powichrowany. I zostanie u Biafry na dożyciu z ciągłą ciuciubabką przy karmieniu i innych czynnościach. I pomyśleć, że pewnie móg być wielkim miśkiem do tulenia dla swojej rodziny mamy nadzieję, że on sie jeszczze naprostuje :) Quote
BUDRYSEK Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 fotka grozna ;) chciałabym go juz zobaczyć po kąpieli, czesanu...dopiero wtedy będzie piękny :) Quote
Lucyja Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Na karku już jest slicznym pluszowym misiem :) Ale ten jego usmiech z ząbkami to wierzu to budzi respekt. Dziewczyny jesteście wielkie !! Quote
ludwa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 3 x napisał(a):mamy nadzieję, że on sie jeszczze naprostuje :) Mam nadzieję, ze choć po części. Ale miłym i rodzinnym miśkiem to już pewnie nie bedzie. A szkoda, bo super są takie wielgaśne miśki do przytulania. Quote
3 x Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Lucyja napisał(a):Nikt dziś do misia nie zajrzał :( ano nikt nie zajrzał :( ja w sumie żadnych nowych inf nie mam nawet nie wiem jaka pogoda u nich wczoraj co prawda rozmawiąłyśmy z Izą ale głównie o konich Maciusiu i Melisie Quote
Guest malva Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 biedny pies, takie cięzkie życie to i pokiereszowany jest.... Quote
ostatniaszansa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 pogoda :( :( Współczuję Izie i nam samym , a raczej naszym psiakom i pracownikom , to błoto... Vetmedin dla Epsona załatwiony jak dobrze pójdzie wysyłam do Izy w piątek. Dzisiaj wpłacam moją skromną deklarację. Ewa Quote
Canaveral-staff Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 oj pogoda jest na prawde paskudna w całym kraju ,wszędzie błoto ,zanim ziemia to wciągnie :(:( bez kaloszy ani rusz Quote
3 x Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Ajula napisał(a):dzień dobry Epsonie :) dziekujemy za odwiedziny :) ostatniaszansa napisał(a):pogoda :( :( Współczuję Izie i nam samym , a raczej naszym psiakom i pracownikom , to błoto... Vetmedin dla Epsona załatwiony jak dobrze pójdzie wysyłam do Izy w piątek. Dzisiaj wpłacam moją skromną deklarację. Ewa dziekujemy :) Canaveral-staff napisał(a):oj pogoda jest na prawde paskudna w całym kraju ,wszędzie błoto ,zanim ziemia to wciągnie :(:( bez kaloszy ani rusz podobno w czwartek na pomorzu ma byc snieg brrr dzisiaj Epson dostał pieniązki od J.P. 108,16 zł - dziękujemy :) jeszcze mała inf. pieniązki które wpływają bezpośrednio na konto fundacji zostaną ujęte w zestawieniu jak dostanę zetsawienie wpłat od Izy poprosza ją aby zrobiła je jakoś teraz w miarę możliwości niemniej proszę o cierpliwośc :) Quote
BonaJ Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Piękne imię:-) Piękny Chłopak! Marszczy nosek i kłapie ząbkami, bo czuje się niepewnie. Jedzenie miał nienajlepsze do tej pory, więc broni tego co mu się należy. Oby wracał do zdrowia. Robił się grubaskiem:-) No i w dredach mu średnio ładnie:-) Natomast w puszku na karku mu do twarzy:-) Puściłam skromny przelew. Po wypłacie będzie lepiej:-) Cieszę się, że Epsonem zajęła się Fundacja "Zwierze nie jest rzeczą". Bardzo w nią wierzę i bardzo ją cenię:-) Quote
Ajula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 witaj Epsonie w ten brzydki mokry dzień oby minął Ci dobrze Quote
grandit Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 zalicytowalem na bazarze ,wsparcie dla kaukaza na zime Quote
3 x Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Szarotka napisał(a):Epson do gory . Ajula napisał(a):witaj Epsonie w ten brzydki mokry dzień oby minął Ci dobrze grandit napisał(a):zalicytowalem na bazarze ,wsparcie dla kaukaza na zime witamy odwiedzaczy Epsonowych :) dzisiaj Epson zrobił pobudke przed 5 i nie chciał się uspokoic dopiero ja kIza poszła do niego i z nim posiedziala to się uspokoił nie wiem, może wyczuł dziki? albo jakies inne zwierzaki podchodzące pod dom ? pod koniec tyg będę miała zestawienie wpłat wpływających na Epsona, juz teraz wiem, ze wpływają i że wielu osobom Epson nie jest obojęty - dziękuję wam za to :) mam nadzieję, ze już nie długo będzie mógł dostawać zastrzyki z kwasu hialuronowego i kurację cartrophenem, żeby pobudzić organizm do produkcji własnego kwasu więc pieniązki tym bardziej się chłopakowi przydadzą Quote
3 x Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 wczoraj Epson został odrobaczony dzisiaj wpłyneła na konto Epsona wpłata z fb - 94,75 PLN od JP. natomiast wpłata 77,35 również z fb od pani Ani O. jest w drodze z paypala do Epsona dziękujemy :) Quote
3 x Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 dochodza przesyłki z lekami pewnie na poczatku tyg napiszemy dokładnie co i od kogo przyszło niemniej już teraz wszystkim ofiarodawcom dziękuję :) bardzo się cieszę, że nie przeszliście obojętnei wobec Epsona DZIĘKUJĘ :) Quote
What May NN Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 a ja dziś nawet porozmawiałam sobie z Izą o Epsonie :-) jak tylko dojdą wpłaty z bazarku wysyłam kasę - uzbierało się 73zł :-) Quote
3 x Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='What May NN']a ja dziś nawet porozmawiałam sobie z Izą o Epsonie :-) jak tylko dojdą wpłaty z bazarku wysyłam kasę - uzbierało się 73zł :-) dzięujemy :) ja to mam nadzieję ze wasz bezimienny nie odstawi zadnego numeru w tzn miedzyczasie Quote
ostatniaszansa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Mam już vetmedin 62 kapsulki 5 mg ,wysyłam dzisiaj czy bezpośrednio do Izy ? A przy okazji gorąca prośba ,zajrzyjcie czasem na nasz wątek, zwłaszcza Miszki i szczeniaków z lasu. Z góry pięknie dziękuje . Ewa Quote
3 x Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 ostatniaszansa napisał(a):Mam już vetmedin 62 kapsulki 5 mg ,wysyłam dzisiaj czy bezpośrednio do Izy ? A przy okazji gorąca prośba ,zajrzyjcie czasem na nasz wątek, zwłaszcza Miszki i szczeniaków z lasu. Z góry pięknie dziękuje . Ewa na adres fundacji wyslij :) juz dochodza jakies leki ale jeszcze nie mam inf jakie daj linkę do watku to zajrzymy ;) Quote
Recommended Posts