jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='3 x']łatwo nie było dopiero tydzień temu po wielu mailach wymienionych z paypalem udało sie otworzyc konto i przetestowac ;) niestety założenie dla fundacji czy jak przypuszczam dla jakiejkolwiek innej organizacji wymaga trochę "papierków" i nie jest tak proste jak dla przeciętnego obywatela grunt ze sie udało i pieniądze bez dodatkowych pośredników trafiają do Epsona na nabiał :) dziękujemy - przyleciało do Epsona 100 zł :) uzupełnię w rozliczeniach jak doleci na konto fundacji :) Epsonku - to na jajeczka i twarożek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Biafro - właśnie zajrzałam do wyliczeń, i nasz król Epson nie jest w złym stanie... to może ten najnowszy przelew przeznaczyc na Twoje kundelki ( te z długiem)...jeżeli to w jakis sposób pomoże, to prosze użyj go na największe potrzeby ;=) Quote
Biafra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Biafro - właśnie zajrzałam do wyliczeń, i nasz król Epson nie jest w złym stanie... to może ten najnowszy przelew przeznaczyc na Twoje kundelki ( te z długiem)...jeżeli to w jakis sposób pomoże, to prosze użyj go na największe potrzeby ;=) Bardzo Ci dziękuję :calus: Zużyję na mega zadłużone kundelki . Quote
3 x Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 jogolcia, ja wiem co ty chcesz ;) pomęczę Izę ;) poki co zapraszam na bazarki dla zwierzaków pod opieką fundacji: 1. skarpetki 2. Chałwy ze wschodu zapraszam ! Quote
jogolcia@pdx Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 3 x napisał(a):jogolcia, ja wiem co ty chcesz ;) pomęczę Izę ;) :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi: Quote
Biafra Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Postarałam się :lol: i nakręciłam filmik komórką. Jakość fatalna...bo jeszcze muszę dużo poćwiczyć :oops: Na usprawiedliwienie powiem tylko, że w jednej ręce miałam komórkę, w drugiej Epsona, wokół nóg biegające dwa psy i kota...i upartą dwulatkę :loveu: Epson też daje popalić i mam już problemy żeby go na smyczy utrzymać zachowując pion :evil_lol: Będę trenować . Przysięgam ;) [video=youtube;OByqkqDYEEQ]http://www.youtube.com/watch?v=OByqkqDYEEQ[/video] [video=youtube;bx73QPbuGns]http://www.youtube.com/watch?v=bx73QPbuGns[/video] Quote
3 x Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Biafra napisał(a):Postarałam się :lol: i nakręciłam filmik komórką. Jakość fatalna...bo jeszcze muszę dużo poćwiczyć :oops: Na usprawiedliwienie powiem tylko, że w jednej ręce miałam komórkę, w drugiej Epsona, wokół nóg biegające dwa psy i kota...i upartą dwulatkę :loveu: a to nie przybysz z matplanety ? :evil_lol: Quote
Biafra Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 3 x napisał(a):a to nie przybysz z matplanety ? :evil_lol: Przybysz ....:angryy: Nie mogę się doczekać aż przyjedziesz :mad::eviltong: Quote
3 x Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Biafra napisał(a):Przybysz ....:angryy: Nie mogę się doczekać aż przyjedziesz :mad::eviltong: tylko tego śmigiełka brakuje na górze ;) Quote
Jolusia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Epsonek jak odżył i jak wypiękniał! Co znaczą dobre warunki życia i opieka, zupełnie inny pies niż na początku wątku. Szkoda tylko, że te jego tylne łapki takie przykurczone, ale to pewnie zostanie mu już na zawsze. Mimo to postęp jest ogromny. To przede wszystkim Twoja zasługa Biafro, jestem pełna podziwu. Quote
Biafra Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 3 x napisał(a): tylko tego śmigiełka brakuje na górze ;) Dzieci trzeba ciepło ubierać na mrozie :obrazic: Quote
3 x Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Biafra napisał(a):Dzieci trzeba ciepło ubierać na mrozie :obrazic: dobra dobra juz nie podskakuję bo mi jeszcze każesz Grandę parówkami karmić albo z Mojo zamkniesz i mi d** zmarznie ;) wracajac do Epsona - mam wrazenie ze mu pychol poweselał poczekam jeszcze trochę i wymyślę gdzie zgłosić ze znów podmieniłaś psy ;) Quote
Biafra Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Pychol mu bardzo poweselał. On nie jest starym psem. Szkoda, że ktoś tak go zaniedbał :-( Widać, że jak biegnie to łapy mu się podwijają i kolankami prawie powłóczy po ziemi. Najgorsze, że nie przybiera na wadze :shake: Prawdopodobnie przez to chore serduszko. Zaczapia psy, koty i mnie . Głównie ciągnąc za rękaw :evil_lol: Quote
Szarotka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ale on jest dopiero pare dni u Ciebie to jeszcze pare dni a sie zaokragli :):) Quote
jogolcia@pdx Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Biafra napisał(a):Postarałam się :lol: i nakręciłam filmik komórką. Jakość fatalna...bo jeszcze muszę dużo poćwiczyć :oops: Na usprawiedliwienie powiem tylko, że w jednej ręce miałam komórkę, w drugiej Epsona, wokół nóg biegające dwa psy i kota...i upartą dwulatkę :loveu: Epson też daje popalić i mam już problemy żeby go na smyczy utrzymać zachowując pion :evil_lol: Będę trenować . Przysięgam ;) [video=youtube;OByqkqDYEEQ]http://www.youtube.com/watch?v=OByqkqDYEEQ[/video] [video=youtube;bx73QPbuGns]http://www.youtube.com/watch?v=bx73QPbuGns[/video] Ja wiem, że te filmiki to nie tylko dla mnie... ale i tak uważam je za jeden z najpiękniejszych prezentów urodzinowych jakie kiedykolwiek dostałam - dzięki dziewczyny ;=) Quote
3 x Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Ja wiem, że te filmiki to nie tylko dla mnie... ale i tak uważam je za jeden z najpiękniejszych prezentów urodzinowych jakie kiedykolwiek dostałam - dzięki dziewczyny ;=) o to się wtrafiła Iza z filmikiem :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 3 x napisał(a):o to się wtrafiła Iza z filmikiem :) Takie niespodzianki są nieprzeliczalne na nic innego... Quote
Pysioo Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Proszę pomóżcie nagłośnić. W związku z ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi faktów znęcania się nad zwierzętami została utworzona petycja skierowana do Ministra Sprawiedliwości: http://www.petycje.pl/6464 Cytat: "Jest Pan Ministrem - proszę pokazać, że jest Pan, także człowiekiem." Quote
jogolcia@pdx Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Cześć misiaku kudłaty - uwielbiam te puchate wielkoludy............ Quote
3 x Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 michola to ja mam w awatarku ;) usprawiedliwię się z ciszy u Epsona - u chłopaka bez zmian a że ostatnio duzo się dzieje nie ma czasu na nic :( przybył nowy koń i nowy psiak na dniach - chyba jutro przyjezdzają 3 kociaki zamkneli nam profil na fbale uruchomilismy fanpage tylko ze troche po omacu się tam poruszamy jeśli ktos chce to moze do nas dołaczyć ( i jeśli wie jak - bo nam to srednio wychodzi :oops:) mamy tego fanpejdza i wydarzenie związane ze zbiórką na konie możecie je poudpstępniac, powpisywac się, że lubicie czy co tam się robi na fb? FB - Fundacja ZNJR - klik Quote
Szarotka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ide, ale mam zgryza bo moja 21 letnia kotka nie wyglada dobrze ........... Quote
jogolcia@pdx Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='3 x']michola to ja mam w awatarku ;) usprawiedliwię się z ciszy u Epsona - u chłopaka bez zmian a że ostatnio duzo się dzieje nie ma czasu na nic :( przybył nowy koń i nowy psiak na dniach - chyba jutro przyjezdzają 3 kociaki zamkneli nam profil na fbale uruchomilismy fanpage tylko ze troche po omacu się tam poruszamy jeśli ktos chce to moze do nas dołaczyć ( i jeśli wie jak - bo nam to srednio wychodzi :oops:) mamy tego fanpejdza i wydarzenie związane ze zbiórką na konie możecie je poudpstępniac, powpisywac się, że lubicie czy co tam się robi na fb? FB - Fundacja ZNJR - klik Na pewno udostępnię na FB (bo już pulubiłam ;-)) - ale mam pytanie - są koniki - i dobrze, a co z pisakami i kociakami??? PS. Jak nikogo nie ma to sobie wchodzę na wątek, i wtedy mam Epsonka tylko dla siebie - a on tak patrzy (wiem, że na Biafrę, ale wygląda, że na mnie) ślicznie, że do duszy mi zagląda... ;-) Quote
Recommended Posts