Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucyja napisał(a):
Ja napewno coś wpłacę.

dziękuję :)

What May NN napisał(a):
podniosę biedaka... zrobię dla niego bazarek jak mi zostaną jakieś fanty z obecnych!!

super by było :)

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj Epsonowi został kupiony kolejny vetmedin - koszt 170 zł

chyba będzie Epson
niby sie zastanawia(my) z Iza i raz Epson raz Nadir ale jakoś bardziej pasuje nam Epson :)

oprócz wydatków Epson ma w końcu pierwsze wpływy na pokrycie długu :)
doszło 30 zł od wapiszon - dziękuję :)
Epson dostał tez pieniązki od pani Izy D. która nieraz wspierala już Biafrowe zwierzaki :)
Pani Izo - dziękujemy :)

betka - jak możesz to wyślij te leki na adres Fundacji z dopiskiem "Epson" żeby Iza od razu wiedziała co to jest.
Adres Fundacji w pierwszym poście

szukam po necie czy ktoś ma do oddania ten cholernie drogi vetmedin
ale co kogoś znajdę to dostaję odpowiedz, że juz oddał/sprzedał
może jeszcze kogoś trafię

Posted

[quote name='3 x']dzisiaj Epsonowi został kupiony kolejny vetmedin - koszt 170 zł

szukam po necie czy ktoś ma do oddania ten cholernie drogi vetmedin
ale co kogoś znajdę to dostaję odpowiedz, że juz oddał/sprzedał
może jeszcze kogoś trafię[/QUOT

Quennie ( z Boguszyc) Agnieszki do końca życia pobiera vetmedin, teraz kupuje po cenie dla wetów :) spróbujemy i dla Epsona chociaż na 30 dni . Taki prezent od nas.
Kofana 3 X ,mam te znaczki filatelistyczne ( co to jakis profesor się interesował )z różnych stron świata może je tak na jakiś bazarek, allegro ? Oddam połowę klasera druga będzie na ostatnioszansowe boguszki co Ty na to ? Po remoncie, a gdzie tam po jego koniec to chyba nastąpi w grudniu 2011 a ja kogoś :mad: a już dwie ekipy wywalone, kasy duuuuuuuużo ubyło :-( mogę jednorazowo przekazać na Epsona 40 zł, bo dalej mam sentyment do "naszych" kaukazów i coś tam skapnie Bacy, Fredowi, Dakocie i Siwej . Ewa

Posted

*zaba* napisał(a):
Zapraszam na bazarek dla slicznota
http://www.dogomania.pl/threads/196386-Super-kozaczki-na-wrak-kaukaza*-do-22.11?p=15741636#post15741636

Trzymam kciuki za to psie nieszczescie.

dziekuję :)
wapiszon napisał(a):
Tak jak obiecałam, wpłacę również coś w grudniu. Proszę na początku grudnia mi przypomnieć;)

postaram się pamiętac :)

sonikowa napisał(a):
Czyli jednak do Izy trafił :-) szczęściarz :-)

3x, jakie konto dla niego? To co mam dla Bacy? Niewiele mogę pomóc, cięzkie czasy u mnie, ale postaram się.

konto fundacyjne, tyle ze fundacja przesiada sie na nowy numer konta (względy logistyczne)
Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"
ul. Batalionu "Skała" AK 8/36
31-273 Kraków

nr konta: PKO BP
07 1020 2906 0000 1702 0256 2460
z dopiskiem: kaukaz z białego dunajca

na to konto można tez juz wpłacac na boguszyckie kaukazy
nie mam kiedy rozesłac pw do deklarowiczy bogudszaków z prośbą by wpłacali na to nowe konto

ostatniaszansa napisał(a):

Quennie ( z Boguszyc) Agnieszki do końca życia pobiera vetmedin, teraz kupuje po cenie dla wetów :) spróbujemy i dla Epsona chociaż na 30 dni . Taki prezent od nas.
Kofana 3 X ,mam te znaczki filatelistyczne ( co to jakis profesor się interesował )z różnych stron świata może je tak na jakiś bazarek, allegro ? Oddam połowę klasera druga będzie na ostatnioszansowe boguszki co Ty na to ? Po remoncie, a gdzie tam po jego koniec to chyba nastąpi w grudniu 2011 a ja kogoś :mad: a już dwie ekipy wywalone, kasy duuuuuuuużo ubyło :-( mogę jednorazowo przekazać na Epsona 40 zł, bo dalej mam sentyment do "naszych" kaukazów i coś tam skapnie Bacy, Fredowi, Dakocie i Siwej . Ewa

dziękujemy :)
nie wiem czy dobrze załapałam z tymi znaczkami
że połowa dla profesora a reszta na allegro czy że jak oddasz połowę?
zmulona jakas dzisiaj jestem i być może nie wszystko czaję :oops:

a tak wogóle to bardzo wam dziękuję, że jesteście :)

Posted

biedny Epson prosi o wpłaty!

3 x napisał(a):

Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"
ul. Batalionu "Skała" AK 8/36
31-273 Kraków

nr konta: PKO BP
07 1020 2906 0000 1702 0256 2460
z dopiskiem: kaukaz z białego dunajca

Posted

dziękujemy
nie wiem czy dobrze załapałam z tymi znaczkami
że połowa dla profesora a reszta na allegro czy że jak oddasz połowę?
zmulona jakas dzisiaj jestem i być może nie wszystko czaję

a tak wogóle to bardzo wam dziękuję, że jesteście

Niemozliwe ktos jest bardziej zakręcony ode mnie? :evil_lol: Pan Pofesor przeca jakoś wielkiego zainteresowania nie objawił, proponuje; połowa klasera na Epsona a połowa na boguszki. Jest chętny za zrobienie allegro czy jakowegoś bazarku ? Zakupimy vetmedin i wyślemy ślicznie jak i bezpiecznie zapakowany do Izy. A to nowe konto Fundacji ? Gdzie zobaczę ? Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):

Niemozliwe ktos jest bardziej zakręcony ode mnie? :evil_lol: Pan Pofesor przeca jakoś wielkiego zainteresowania nie objawił, proponuje; połowa klasera na Epsona a połowa na boguszki. Jest chętny za zrobienie allegro czy jakowegoś bazarku ? Zakupimy vetmedin i wyślemy ślicznie jak i bezpiecznie zapakowany do Izy. A to nowe konto Fundacji ? Gdzie zobaczę ? Ewa

nowe konto podane jest juz u Epsona na watku :)
na pierwszej stronie
staram sie zmieniac na wszystkich watkach Biafrowych
ale w zwiazku z bazarkiem rybnym i gadzetowym, nie nadazam juz sama za sobą ;)

kto pomoże zrobic klaserowy bazarek dla Epsona i Boguszaków?

(ja niestety ze względu na obecnie prowadzone juz bazarki nie dam rady :()