3 x Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Epson dostanie kilka leków od kilku osób z dogo jakies gigantyczne ilości tego nie beą ale sam fakt że Epson nie jest innym obojętny jest bardzo budujący :) dziękuje :) oczywiście wszystkich którzy wspomogli Epsona będziemy tutaj wymieniać :) szczerze powiem, że nei wiem co u chłopka wczoraj Iza miala "przeboje" (to mało powiedziane) z nowym koniem więc o żadnym innym zwierzaku nie rozmawiałyśmy obiecuję nadrobić to w następnej rozmowie :) edit: przypominam, ze Epson potrzebuje tych nożyczek: nożyczki dla Epsona może ktoś nie chce wpłacac bezpośrednio pieniązków a chce prezentem wspomóc chłopaka to tak nieśmiało o te nożyczki w jego imieniu prosze :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Wreszcie dostałam właściwe leki dla olbrzyma.Jutro idzie mój TŻ na pocztę. Elżbieta Quote
Canaveral-staff Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 poszedł przelew na 30 zł. - niewiele ale w przyszłym tygodniu znowu coś skapnie jak patrzę na tego biedaka to mi się nóż w kieszeni otwiera - Biafra i 3 X - macie wielkie serca Quote
3 x Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 waldi481 napisał(a):Wreszcie dostałam właściwe leki dla olbrzyma.Jutro idzie mój TŻ na pocztę. Elżbieta dziękujemy :) Canaveral-staff napisał(a):poszedł przelew na 30 zł. - niewiele ale w przyszłym tygodniu znowu coś skapnie dziękujemy :) melduję, ze do Epsona już idą też nozyczki, dzięku dobrej duszy z dogo :) Dziękuję :) Dzisiaj u Epsona lało i niewiele był na dworze. Iza mówi, że u niego bez zmian. Pewne trzeba poczekac jeszcze trochę żeby zobaczyć czy jest jakakolwiek poprawa. Quote
Szarotka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Czy Epson dostaje jakies witaminy itp ?? Quote
Szarotka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 3 x napisał(a):ja mam paypala :) To bede pamietac. Narazie Ania wplacila ostatnie deklaracje, ale Ona ma troche chyba dosyc dogo (tzn. za bardzo sie stresuje), wiec jak by co to skorzystam. Quote
Canaveral-staff Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 to musiał być piękny pies, ogromna głowa łapska grube - oby tylko doszedł szybko do siebie ,szkoda tylko że kłapie tymi zębiskami Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Leki wysłane.Ponieważ z określonych powodów ograniczamy bytność na dogo o tym czy dotarła przesyłka prosimy poinformować nas w miarę możliwości na PW. Elżbieta Quote
martik b Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/196729-Akcesoria-do-w%C5%82os%C3%B3w-i-dla-zwierzak%C3%B3w-na-psy-wyci%C4%85gni%C4%99te-z-Koszmaru!-Do-27.11-g.18-00 Choć tak pomogę tym biedakom :-( Niech misiak zdrowieje! Quote
martik b Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Wiadomo, że z pieniążkami zawsze jest najciężej i tak przeczytałam że pies przyjmuje vetmedin, to drogi weterynaryjny lek czy wet nie może przepisać odpowiednika ludzkiego żeby było taniej lub sam enarenal i furosemidum sobie nie poradzą z jego niewydolnością ? podobne zastosowanie do vetmedinu ma digoxin i jest o niebo tańszy, ja bym podpytała weta o to:roll: Quote
3 x Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 martik b napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/196729-Akcesoria-do-w%C5%82os%C3%B3w-i-dla-zwierzak%C3%B3w-na-psy-wyci%C4%85gni%C4%99te-z-Koszmaru!-Do-27.11-g.18-00 Choć tak pomogę tym biedakom :-( Niech misiak zdrowieje! dziekuję :) chociaż on chyba nie ma szans na wyzdrowienie ale możemy mu poprawić jakość życia :) waldi481 napisał(a):Leki wysłane.Ponieważ z określonych powodów ograniczamy bytność na dogo o tym czy dotarła przesyłka prosimy poinformować nas w miarę możliwości na PW. Elżbieta dziękuję :) dam znać jak będę wiedziala coś o lekach Canaveral-staff napisał(a):jak minął dzień miśkowi ?? Misiek miał dzisiaj dobry humor, bardzo się cieszył jak Iza była u niego :) martik b napisał(a):Wiadomo, że z pieniążkami zawsze jest najciężej i tak przeczytałam że pies przyjmuje vetmedin, to drogi weterynaryjny lek czy wet nie może przepisać odpowiednika ludzkiego żeby było taniej lub sam enarenal i furosemidum sobie nie poradzą z jego niewydolnością ? podobne zastosowanie do vetmedinu ma digoxin i jest o niebo tańszy, ja bym podpytała weta o to:roll: najpierw musimy poczekac aż sie chłopak troche ustabilizuje i wzmocni poźniej będziemy myśleć o ew zmianie leków Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Czy on sie choc troche lepiej czuje ?? Quote
Pysioo Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Może ktoś jeszcze ma na zbyciu leki... Quote
martik b Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 3 x napisał(a): najpierw musimy poczekac aż sie chłopak troche ustabilizuje i wzmocni poźniej będziemy myśleć o ew zmianie leków ok najważniejsze w końcu żeby się wzmocnił chłopak ale później nie zapomnijcie spytać się weta;) zawsze się kilka groszy zaoszczędzi, bo potrzeby będą duże u Misiaka...my w lecznicy w ogóle rzadko ten lek stosujemy ze względu na cenę właśnie, bo niewiele osób stać na niego i piszemy receptę na ludzkie zamienniki... Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Podnosze watek na dobry poczatek :):) Quote
ciapuś Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 czemu tego nieszczęścia jest coraz więcej :-( Kolejny wątek i kolejna tragedia :-( Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dobrze, ze sa ludzie ktorzy ratuja .......... Quote
*zaba* Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Kolejny malenki bazareczek http://www.dogomania.pl/threads/196780-Wieczorowa-słodka-torebeczka*-na-wrak-kaukaza*-do-27.11.?p=15773204#post15773204 Trzymaj sie slodziaku! Quote
3 x Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 *zaba* napisał(a):Kolejny malenki bazareczek http://www.dogomania.pl/threads/196780-Wieczorowa-słodka-torebeczka*-na-wrak-kaukaza*-do-27.11.?p=15773204#post15773204 Trzymaj sie slodziaku! dziękujemy :) słodziak się trzyma lubi spacery i podobno jak się "rozchodzi" to chodzi mu się dużo lepiej :) tak Epson wita Izę gdy chce zabrac puste wiaderko po jedzeniu "cieszy się" pełną gębą ;) co widać ;) zobaczcie jak ślicznie ma wyskubany karczegk z tego czegoś czym miał pozlepiane "włosy" a tutaj baniak po cemencie z wyskubanym epsonem ;) Quote
ludwa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Oj, ma Dziewczyna serce, że stawia to wiaderko z papu za za takie piękne podziękowanie. Pewnie z wyskubaniem tyłka będzie trochę gorzej, pewnie promienny uśmiech Epsona Iza dostanie;) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Czy wogole mozna do niego podejsc ?? i jak Iza te wlosy wyskubala ?? Quote
marzenawtf Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 piękny psiak, ale życie to miał nieciekawe jak dotąd. dobrze, że chociaż teraz ma zapewnioną należytą opiekę. cioteczki kochane postaram się pomóc finansowo, ale dopiero na początku grudnia, wcześniej nie dam rady. trzymaj się miśku! Quote
3 x Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 ludwa napisał(a):Oj, ma Dziewczyna serce, że stawia to wiaderko z papu za za takie piękne podziękowanie. Pewnie z wyskubaniem tyłka będzie trochę gorzej, pewnie promienny uśmiech Epsona Iza dostanie;) no ba, uśmiech zadowolenia u Epsona - bezcenny ;) Szarotka napisał(a):Czy wogole mozna do niego podejsc ?? i jak Iza te wlosy wyskubala ?? juz wczesniej pislam jak Epson daje do siebie podejśc przy odpinaniu smyczy - Iza podchodzi z druga smycza i Epson sie cieszy e idzie na spacer ;) jesli chodzi o jedzenie to Iza zamyka mu buzie jakims kąskiem podanym w zupełnie innym miejscu niz stawiane jest wiadro tzn rzuca mu kawałek jedzenia w jeden kat a wiadro migusiem stawia w drugim Epson dba o kondycje fizyczna Biafry ;) włosy były wyskubywane Biafrowymi palcami, najpierw dredy te co były całe zlepione jakims gównem czy czyms Iza nacinała/rozcinała wzdłuż potem palcami wyskubywała noworosnący podszertek został na Epsonie :) marzenawtf napisał(a):piękny psiak, ale życie to miał nieciekawe jak dotąd. dobrze, że chociaż teraz ma zapewnioną należytą opiekę. cioteczki kochane postaram się pomóc finansowo, ale dopiero na początku grudnia, wcześniej nie dam rady. trzymaj się miśku! dziekujemy :) Quote
Recommended Posts