gameta Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asior, Isadorko, dziękuję Dziewczyny, już mi jakby ciut lepiej... Ale jak sobie pomyślę, to mi wraca. Ech, muszę nie myśleć, nie myśleć, nie myśleć... Quote
Asior Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Isadora7 napisał(a): A ja sobie czytam, czytam, czytam... ja bym uważała z tymi cyckami :roll: mnie ostatnio za ten tekst ktoś usiłował z pracy wywalić :roll: gameta napisał(a):Asior, Isadorko, dziękuję Dziewczyny, już mi jakby ciut lepiej... Ale jak sobie pomyślę, to mi wraca. Ech, muszę nie myśleć, nie myśleć, nie myśleć... polecam na zapomnienie spożycie znacznej ilości alkoholu... no chyba, że karmisz :roll: Quote
Asior Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 oo w dupeczkę... hmmm no to cóż... będziesz musiała żyć z tym bólem we wspólnym cierpieniu z biedną Ewcią :placz: łączmy się z nią w bólu.... Quote
majqa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asior napisał(a):ja bym uważała z tymi cyckami :roll: mnie ostatnio za ten tekst ktoś usiłował z pracy wywalić :roll: (...) Może nie za tekst? Może Ci opadły i to się nie spodobało? Zapięcie nie puściło? Przyznaj się. :-) Quote
Asior Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 majqa napisał(a):Może nie za tekst? Może Ci opadły i to się nie spodobało? Zapięcie nie puściło? Przyznaj się. :-) nie puściło bo ostatnio mam same puste woreczki z cytrynadą :placz:... wiotczeje na starość... jak to w tym kawale...: Ma pani piersi jak rodzynki... -takie małe?? -nie, takie pomarszczone :roll: Quote
majqa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dzięki Asiu, gonię pepsi po klawiaturze, wieeelkie dzięki! Quote
Asior Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 no widzisz, tak mi te cycki wyobraźnie poruszyły, ze przeczytałam: "dzięki asiu teraz gonię piersi po klawiaturze" ja se kurna myślę, co piersi Majki robią na klawiaturze, może to jej zapięcie puściło :roll: masakra normalnie takie rozmowy o cyckach :roll: Quote
Isadora7 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Przybiegłam z pakietem pomocowym, bierzcie i zakładajacie... Quote
Isadora7 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='yunona']Teraz to mi szczęka opadła! Ciebie tez podratuję Quote
agnieszka32 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
yunona Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Isadora7']Ciebie tez podratuję Te środkowe całkiem fajne. Usteczka seksowne:evil_lol:. Quote
Isadora7 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 agnieszka32 napisał(a):Wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakie tam wariatki. Staram się wspomóc w potrzebie. :evil_lol::evil_lol: yunona napisał(a):Te środkowe całkiem fajne. Usteczka seksowne:evil_lol:. Bierz zatem cieszę się ze mogłam pomóc. Quote
majqa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Asior napisał(a):(...) ja se kurna myślę, co piersi Majki robią na klawiaturze (...) Przytrzaśnięte monitorem. Ot, co! :oops: Isadora7 napisał(a):Przybiegłam z pakietem pomocowym, bierzcie i zakładajacie... (...) Na wklęsłą jedynkę zabrakło... phi... :roll: yunona napisał(a):Teraz to mi szczęka opadła! Uwaga, uwaga, zagrożenie ze strony obluzowanego uzębienia dogomaniaczek! :-o agnieszka32 napisał(a):Wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No troszkuuu... ale tylko troszkuuu... :multi: Quote
Zofija Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 takie allegro zrobiła lilk_a Olinowi: http://allegro.pl/olin-mix-owczarek-ofiara-powodzi-prosi-o-pomoc-i1318129236.html Mogę ją poprosić o allegro dla Mai Quote
majqa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Zofija, oczywiście, że tak. :-) Pokazane allegro bajeczne. Quote
Zofija Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 majqa napisał(a):Zofija, oczywiście, że tak. :-) Pokazane allegro bajeczne. oki to zamawiam u lilk_a allegro dla Mai Quote
Isadora7 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 majqa napisał(a):Super i... mała wio do nowego domku! migusiem i biegusiem :) Quote
Asior Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 o tej porze?? to my się dopiero rozkręcamy ;p Quote
Isadora7 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Asior napisał(a):o tej porze?? to my się dopiero rozkręcamy ;p A ja myślałam że tylko ja taka walnięta Quote
Recommended Posts