yunona Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Widać, że Majusia szczęśliwa i powolutku wszystko się układa. :lol:Trzymamy kciuki za Majeczkę.:loveu: Quote
irenaka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ależ ona jest piękna:loveu::loveu::loveu: Czy mi się wydaje, czy na pierwszym zdjęciu, coś lub kogoś obszczekuje?;) Masz z Majeczką jakieś kłopoty w domu, czy już jest OK? Pozdrawiam Kasiu:loveu: świątecznie całą Twoją rodzinkę i zwierzyniec!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mi na pierwszej fotce wygląda jakby się otrzepywała ;), więc ciekawa jestem co rzeczywiście wtedy robiła? :evil_lol: A jak z tym sikaniem w domu, nadal jej się zdarza? Quote
kasiainat Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 na pierwszym zdjęciu sunia się otrzepuje bo nas zasypało i te mniejsze psiaki kicają w śniegu jak zajączki :lol: No Majcia śliczna jest :-) ale łobuz z niej też jest. Siusiu się zdarza ale rzadko, coraz rzadziej ;) natomiast jak zostawię ją z Nikiem(rocznym szczylem) to roznoszą mi dom (ostatnio np. rozwaliły 5 kartonów mleka, całe opakowanie 10 sztuk papieru toaletowego i 2 paczki kociej karmy :angryy:) ale jak są oddzielone to nie niszczy :razz:. Niko w piątek jedzie do domku także Maja nie będzie miała z kim rozrabiać :p Quote
Iv_ Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 "Otrzepywała", a to trafiłam, mam dobre oko :multi: To nieźle narozrabiały psiuńcie :evil_lol: :cool3: Quote
Zofija Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Moja znajoma, która znalazła Majcia nie będzie mogła od stycznia płacić całośći pobytu za Hotelik, tylko część. Czy ktoś może Majeczkę wesprzeć finansowo???? Quote
kasiainat Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 U Mai wszystko w porządku :-) Tylko domku nie widać :-( Wczorajsza sesja zdjęciowa ;) Quote
barbara.h Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Co tam u Majeczki? nadal szuka domku? Jak my, pewnie? Quote
Zofija Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='barbara.h']Co tam u Majeczki? nadal szuka domku? Jak my, pewnie?[/QUOTE] Moja znajoma w związku z tym, ze nikt Majcią nie jest zainteresowany postanowiła ją wziąć do siebie. Quote
Zofija Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 To znaczy ta, która Maję uratowała, i która płaci za jej pobyt w Hoteliku. Także wygląda na to, ze Maja końcem kwietnia popłynie do Szwecji Quote
irenaka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Zofija']To znaczy ta, która Maję uratowała, i która płaci za jej pobyt w Hoteliku. Także wygląda na to, ze Maja końcem kwietnia popłynie do Szwecji[/QUOTE] Ale nowina!!! Super!!!:multi: Ale chyba z takim wyjazdem wiąże się dużo formalności. Zdążycie;) Quote
irenaka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Zofija']Powinniśmy zdążyć. Ewa chce po nią przypłynąć końcem kwietnia. Przesłała już Kasi pieniądze na przygotowanie Majki do wyjazdu. Kasia była u weta i powiedział, ze zdążymy.[/QUOTE] Trzymam kciuki!!!:thumbs: Quote
Zofija Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='irenaka']Ale nowina!!! Super!!!:multi: Ale chyba z takim wyjazdem wiąże się dużo formalności. Zdążycie;)[/QUOTE] Powinniśmy zdążyć. Ewa chce po nią przypłynąć końcem kwietnia. Przesłała już Kasi pieniądze na przygotowanie Majki do wyjazdu. Kasia była u weta i powiedział, ze zdążymy. Quote
yunona Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Bardzo się cieszę , że Majeczka w końcu będzie miała fantastyczny domek.:multi::multi::multi::multi: Chyba od początku zapadła w serce Ewy i ta decyzja jest tego konsekwencją.:p Gratulacje dla Ewy za super decyzję i czekamy na wieści.:lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Zofija Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='yunona']Bardzo się cieszę , że Majeczka w końcu będzie miała fantastyczny domek.:multi::multi::multi::multi: Chyba od początku zapadła w serce Ewy i ta decyzja jest tego konsekwencją.:p Gratulacje dla Ewy za super decyzję i czekamy na wieści.:lol::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] tak zapadła, Ewa myśllała, ze Maja szybko znajdzie domek bo taka kochana , a tu cisza. Długo myślała. Ja też jej pisałam, zeby się zastanowiła, ze moze na wiosnę coś ruszy. Ale nie ma żadnej gwarancji Quote
barbara.h Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Takie wieści miło czytać:multi: Moja Majeczka też już na salonach:lol: Quote
wszpasia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ale się cieszę Zosiu! Tyle emocji na początku, tyle nerwów i zmian nie koniecznie na lepsze, ale mamy happy end! Quote
Zofija Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 wszpasia napisał(a):Ale się cieszę Zosiu! Tyle emocji na początku, tyle nerwów i zmian nie koniecznie na lepsze, ale mamy happy end! też się cieszę, tym bardziej, że nikt się Majeczką nie interesował Quote
kasiainat Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 To ja przypomnę Majeczkę ;-) dawno nas nie było a dziewczyna urosła :-) Quote
irenaka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kasiu:loveu:, jako wierna Twoja wielbicielka, stwierdzam, że Majeczka lepiej trafić nie mogła. Tylko tych zdjęć mi ciągle mało:oops: Quote
Recommended Posts