Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ ona jest piękna:loveu::loveu::loveu:
Czy mi się wydaje, czy na pierwszym zdjęciu, coś lub kogoś obszczekuje?;)
Masz z Majeczką jakieś kłopoty w domu, czy już jest OK?
Pozdrawiam Kasiu:loveu: świątecznie całą Twoją rodzinkę i zwierzyniec!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mi na pierwszej fotce wygląda jakby się otrzepywała ;), więc ciekawa jestem co rzeczywiście wtedy robiła? :evil_lol:
A jak z tym sikaniem w domu, nadal jej się zdarza?

Posted

na pierwszym zdjęciu sunia się otrzepuje bo nas zasypało i te mniejsze psiaki kicają w śniegu jak zajączki :lol:
No Majcia śliczna jest :-) ale łobuz z niej też jest.
Siusiu się zdarza ale rzadko, coraz rzadziej ;) natomiast jak zostawię ją z Nikiem(rocznym szczylem) to roznoszą mi dom (ostatnio np. rozwaliły 5 kartonów mleka, całe opakowanie 10 sztuk papieru toaletowego i 2 paczki kociej karmy :angryy:) ale jak są oddzielone to nie niszczy :razz:.
Niko w piątek jedzie do domku także Maja nie będzie miała z kim rozrabiać :p

Posted

Moja znajoma, która znalazła Majcia nie będzie mogła od stycznia płacić całośći pobytu za Hotelik, tylko część. Czy ktoś może Majeczkę wesprzeć finansowo????

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='barbara.h']Co tam u Majeczki? nadal szuka domku? Jak my, pewnie?[/QUOTE]

Moja znajoma w związku z tym, ze nikt Majcią nie jest zainteresowany postanowiła ją wziąć do siebie.

Posted

[quote name='Zofija']To znaczy ta, która Maję uratowała, i która płaci za jej pobyt w Hoteliku. Także wygląda na to, ze Maja końcem kwietnia popłynie do Szwecji[/QUOTE]

Ale nowina!!! Super!!!:multi:
Ale chyba z takim wyjazdem wiąże się dużo formalności. Zdążycie;)

Posted

[quote name='Zofija']Powinniśmy zdążyć. Ewa chce po nią przypłynąć końcem kwietnia. Przesłała już Kasi pieniądze na przygotowanie Majki do wyjazdu. Kasia była u weta i powiedział, ze zdążymy.[/QUOTE]

Trzymam kciuki!!!:thumbs:

Posted

[quote name='irenaka']Ale nowina!!! Super!!!:multi:
Ale chyba z takim wyjazdem wiąże się dużo formalności. Zdążycie;)[/QUOTE]

Powinniśmy zdążyć. Ewa chce po nią przypłynąć końcem kwietnia. Przesłała już Kasi pieniądze na przygotowanie Majki do wyjazdu. Kasia była u weta i powiedział, ze zdążymy.

Posted

Bardzo się cieszę , że Majeczka w końcu będzie miała fantastyczny domek.:multi::multi::multi::multi: Chyba od początku zapadła w serce Ewy i ta decyzja jest tego konsekwencją.:p Gratulacje dla Ewy za super decyzję i czekamy na wieści.:lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='yunona']Bardzo się cieszę , że Majeczka w końcu będzie miała fantastyczny domek.:multi::multi::multi::multi: Chyba od początku zapadła w serce Ewy i ta decyzja jest tego konsekwencją.:p Gratulacje dla Ewy za super decyzję i czekamy na wieści.:lol::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

tak zapadła, Ewa myśllała, ze Maja szybko znajdzie domek bo taka kochana , a tu cisza. Długo myślała. Ja też jej pisałam, zeby się zastanowiła, ze moze na wiosnę coś ruszy. Ale nie ma żadnej gwarancji

Posted

wszpasia napisał(a):
Ale się cieszę Zosiu! Tyle emocji na początku, tyle nerwów i zmian nie koniecznie na lepsze, ale mamy happy end!

też się cieszę, tym bardziej, że nikt się Majeczką nie interesował