Shania Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 a ja popołudniu:)ciekawe jak sunieczka.. Quote
kasiainat Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Shania napisał(a):a ja popołudniu:)ciekawe jak sunieczka.. Sunieczka ma się bardzo dobrze :-) Siku nie udało mi się złapać chociaż chodziłam za nią w deszczu pół godziny z pojemnikiem w ręku. Dobrze, że nie sąsiedzi nie widzieli bo już całkiem mieliby nas za 'nienormalnych' :roll: Na razie się obserwujemy bo wygląda na to, że wszystko jest ok. Ja chyba byłam przewrażliwiona :oops: W każdym razie cieszę się, ze mogę bez stresu wstawać z łóżka - bo nie tonie mi wszystko w kałużach moczu i zniszczonych rzeczy:loveu:. Maja jest "prawie" bardzo grzeczna. Czasami w nocy przypomni jej się, że jesteśmy osobno i wtedy troszkę popłacze pod drzwiami ale nie jest to uciążliwe bo zignorowana szybko zasypia. Ładnie bawi się zabawkami ale nie gardzi też kapciami ;) Wczoraj do swojego domku pojechał jej towarzysz zabaw i teraz molestuje troszkę starszego od niej Niko :lol: 1 Quote
wszpasia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 giselle4 napisał(a): ale fotka...bombka:) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tak harcowała z Luckym, który mieszka już w swoim szwajcarskim DS:p Naprawdę miło poczytać o tym jak Maja sobie radzi. To cudowny pies i przede wszystkim szczeniak. Po tych wszystkich traumatycznych sytuacjach w końcu mała ma spokojną przystań na drodze do wymarzonego domku. Quote
majqa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 kasiaprzystał napisał(a):(...) W każdym razie cieszę się, ze mogę bez stresu wstawać z łóżka - bo nie tonie mi wszystko w kałużach moczu i zniszczonych rzeczy:loveu:. Maja jest "prawie" bardzo grzeczna. Czasami w nocy przypomni jej się, że jesteśmy osobno i wtedy troszkę popłacze pod drzwiami ale nie jest to uciążliwe bo zignorowana szybko zasypia. Ładnie bawi się zabawkami ale nie gardzi też kapciami ;) (...) Oj, jaka cudowna odmiana. :sg168: Kto by pomyślał. Dziękujemy Kasiu za pamięć i relację! Fotka odjazdowa! :lol: Quote
Shania Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Czekaj to jak ona z tym sikaniem???co nie robi w ogóle czy jak robi??sorki, pogubiłam się... Quote
kasiainat Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Shania napisał(a):Czekaj to jak ona z tym sikaniem???co nie robi w ogóle czy jak robi??sorki, pogubiłam się... :lol::lol::lol: nie no sika oczywiście ale w normalnych ilościach ;) pierwszego dnia były hektolitry siuśków ale w sumie na zmianę cały czas szalała z psami, piła i sikała. Teraz jest ok ale nauka zachowania czystości ciągle w toku ;) Quote
lilk_a Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 a macie jakiś tekst do allegro ? czy ułożyć , jeżeli tak to jakieś dane byłyby potrzebne :) Quote
lilk_a Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 majqa napisał(a):W poście 99. dzięki :) gdzieś właśnie czytałam fajny tekst i nie wiedziałam gdzie szukać :) Quote
lilk_a Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 tak będzie wyglądać[FONT=Georgia] allegro Mai [/FONT] piszcie co zmienić poprawić , dopisać , dołożyć Quote
Zofija Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 lilk_a napisał(a):tak będzie wyglądać[FONT=Georgia] allegro Mai [/FONT] piszcie co zmienić poprawić , dopisać , dołożyć naprawdę świetne. Na jakie konto mam przesłać pieniążki? Quote
lilk_a Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Zofija napisał(a):naprawdę świetne. Na jakie konto mam przesłać pieniążki? już podaje na pw Quote
lilk_a Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 wystawione [FONT=Georgia]allegro Mai[/FONT] :) Quote
majqa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 W górę kruszyno, może mimo wszystko tu znajdziesz swój przyszły domek! Quote
majqa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Zofija, gdyby ogłoszenia były do zdjęcia, czego z całego serca Mai życzę, daj mi znać na PW, proszę. Quote
Zofija Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 majqa napisał(a):Zofija, gdyby ogłoszenia były do zdjęcia, czego z całego serca Mai życzę, daj mi znać na PW, proszę. oczywiście, ze dam. Zresztą jak tylko ktoś napisze to też będę informowała. Na razie po prostu cisza. Ja myślę, ze teraz poczekam, aż Majcia nauczy się czystości, a następne ogłoszenia już będą o troszkę innej treści. Quote
marra Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [FONT=Times New Roman]Błagam o pomoc w postaci bezpłatnego DT dla Chestera, małego liska wyrwanego z łańcuchowej egzystencji. Nie może u mnie zostać bo zagryza kury, potrzebny DT na już !!! Zajrzyjcie proszę :([/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/195892-Chester-lisek-z-łańcucha-potrzebny-DT-na-już!!!!jak-nie-schron-(/page16[/FONT] Quote
kasiainat Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Przypominam Maje :-) Maja jak przystało na normalnego szczeniaka większość czasu spędza na zabawie. Z sikaniem jest troszkę lepiej tzn. coraz rzadziej załatwia się w domu (dzisiaj tylko 2 razy) :multi: Ogólnie jest fajowa, super do dzieci i zwierzaków. Bardzo posłuszna na spacerkach :-) "wściekła Maja" :evil_lol: Quote
gonia66 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Bosheeeeeeee....jaki szczęsliwy psiunio!!!!!!!!!!!Az dech zapiera....:):)Dzięki Kasiu....... Quote
lilk_a Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 rany ! a skąd macie tyle śniegu ;) suczydełko sliczne :) obydwa śliczne ;) Quote
Zofija Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 no Majeczka to ma teraz full wypas:) Quote
Recommended Posts