Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jostel5']Zimowy Bezio pozdrawia ze spaceru: Tak sobie biegnę...

Ale TO na pewno jest doniczką!:)
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/594/zimowybeziozdoniczk.jpg/"][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/229/zimowybeziozdoniczk.jpg[/IMG][/URL]
[/QUOTE]

Idealne do ogloszen ;)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jostel5']Są też pieniadze od Bakusiowei,które "przegapiłam"...50 zł:) Dziękuję serdecznie,Małgosiu!:)

[B]A to z Jamorowego forum:[/B]

Bezik trenuje. koniecznie chce sie dostac do kadry narodowej piłki siatkowej

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2875/1a78200021909fad.jpg[/IMG][/QUOTE]

To do ogłoszeń też super. I komentarz też.:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Jutro policzę Beziowe pieniądze i zrobię przelew do Jamora...Niestety,znowu zrobiła się kicha ,bo Yunona na 2-3 miesiące zawiesiła swoją deklarację. Czasem tak bywa ,niestety,życie potrafi być okrutne.

Posted

Gregorsat,Twoje słowa leją się jak kojący miód na moje skołatane serce...:loveu:
Ale lekko nie jest...[B][COLOR=#000000]Bo stan skarpety Kudłatego wygląda tak:[/COLOR][COLOR=#ff0000] na styczeń pozostało mu:58 zł!
[COLOR=#000000]A w styczniu przybyło :[/COLOR][/COLOR][/B][B]
-0d Gregorsata-100 zł:smile:
-od Olenki-10 zł :smile:
-ode mnie,czyli jostel5-50 zł
-od Bakusiowej:50 zł [/B]:lol:
[B]-od Hanibor-100 zł[/B] :lol:
[B]-od Cavani,która jest teraz stałą deklarowiczką psiuka [/B]:loveu:-[B]20 zł [/B]:lol:

W sumie dało to kwotę:[B]388 zł! [/B]Mało,choroba,bo za styczniowy hotelik musiałam przelać [B]465 zł[/B] ( i przelałam!)

Zabrakło 77 zł! :(

No to zrobiłam taki myk (Grzesiu,wybacz!:oops:)...Uszczknęłam brakującą część z lutowej deklaracji Gregorsata ,co -mam nadzieję-nadrobię bazarkiem....Bo wreszcie go przygotuję-ferie się zbliżają... Może tak być??? :oops:

Posted

[quote name='jostel5']Uszczknęłam brakującą część z lutowej deklaracji [/QUOTE]

No, jak już "Pani od polskiego" za kreatywną księgowość za przykładem ministra się bierze:crazyeye:, to już niedługo chyba będzie koniec świata.:evil_lol:
Cóż mi maluczkiemu zostało czynić w tym świecie finansjery, który i tu się wdarł:roll:
Powtarzam deklarację(przecież dalej nie palę);), trzeba wyrównać finanse Kudłacza;)

Posted

[quote name='bakusiowa']Trzeba koniecznie wysłać chłopaka do domu.[/QUOTE]

Fakt,Bakusiowo! :) Beziol to kosztowny gość i trzeba ,by ktoś to docenił!:)

Dziękuję,Grzesiu!:)

Posted

Miałam nie pisać na razie ,ale przecież mnie nosi...;) Jutro Bezio ma spotkanie...Odwiedzi go Pan,który dzisiaj do mnie w jego sprawie dzwonił! Miał takiego trudnego,podobnego do Bezia kudłacza,który odszedł już za TM...[B]Pan ewidentnie dokładnie przeczytał ogłoszenie[/B] :) (jeden z nielicznych ,który nie tylko widzi zdjęcia) i zdaje sobie sprawę,że Bzik to nie jest słodka przytulanka..
Powiadomiłam Jamora,że jutro będzie wizyta i -jak się okazało-Pan też już do Niego dzwonił...
Cóż? Trzymajmy mocno kciukasy!

Posted

Zaciśnięte kciuki, Panie kochany doceń naszego Bezia, to fantastyczny psiak, instrukcja obsługi od jamora na pewno bedzie szczegółowa. I miłość, to ten najważniejszy czynnik, żeby chłopaki się pokochały od pierwszego wejrzenia :) :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Dzwoniła Jola. Po zapoznaniu się z pana z pieskiem i wysłuchaniu instrukcji obsługi Bezia udzielonej przez Jamora, pan zaopatrzony w parówki i smaczki wybrał się z potencjalnym podopiecznym na spacer. Niestety Bezio zobaczył kota i tak niespodziewanie szarpną smyczą, że wyrwał się panu i pobiegł za mruczkiem. W tej chwili trwa akcja poszukiwania uciekiniera. Trzymajcie kciuki, żeby udało się go szybko znaleźć!
Przyznacie, że z Beziem to nie można się nudzić :lookarou: