Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bezio jest bezjajeczny , a ogloszenia są wywieszone.Dlatego,że pani musi wychodzić,Jamor twierdzi ,ze Bezio też się gdzieś wyłoni.Warka nie jest duża...

Posted

bakusiowa napisał(a):
No to teraz trzymajmy kciuki aby babcia pozostała w całości:evil_lol:

Bo może być Czerwony Kapturek wersja V 1.2(to tak, jak V 1.1 tylko już bez babci) :evil_lol:

Ale mam nadzieję, że Beziol i Babcia przypadli sobie do gustu i wbrew naszym obawom grzeją teraz dooopki przy babcinym piecu:loveu:
Ot, nikt nie przywidywał, że domek Bezia jest tak blisko...;)

Posted

gregorsat napisał(a):
Bo może być Czerwony Kapturek wersja V 1.2(to tak, jak V 1.1 tylko już bez babci) :evil_lol:

Ale mam nadzieję, że Beziol i Babcia przypadli sobie do gustu i wbrew naszym obawom grzeją teraz dooopki przy babcinym piecu:loveu:
Ot, nikt nie przywidywał, że domek Bezia jest tak blisko...;)

Nie byłabym aż taką optymistką.

Posted

A czy w ogloszeniu jest napisane ze Bezio moze ugryzc? Babcia moze i nawet widzi ogloszenia, ale czasem tak jest ze Ci co znajda psa, nie chca oddac, wiec sie nie zglaszaja, bo boja sie ze moze zostac im odebrany...

Posted

Wciąż cisza!

Dawno tak się nie denerwowałam ,a teraz mam jeszcze fazę ,że może ta pani ma wnuki i że te dzieci zechcą się z Bezem pobawić...brrrr...Horror!

Posted

arabiansaneta napisał(a):
No, ale to dzieci pierwsze go złapały i nic im się nie stało?
Bezio ciągnął za sobą smycz,więc za smycz go złapały...Mądre były,że nie próbowały obcego psa głaskać,zresztą-może na nie warczał?

Posted

bakusiowa napisał(a):
Tak sobie pomyslałam, że może babcia jest już zjedzona:-(

To teraz przyjdzie myśliwy..... tak to leciało? :)
Też się martwię, długo już....

Posted

Czwarty dzień..Długo i niedługo!
Bakusiowo,też mam takie wizje ,niestety...Cavani przypomniała mi ,że kiedyś Bezio nie pozwolił ruszyć się z fotela mamie Pauliny. Szlag by to !

Posted

Oj tam, oj tam...
A może Beziol i Babcia przypadli sobie do gustu i nie mogą się sobą nacieszyć...;)
Wy to wszystko na czarno widzicie...:lol:
Charakter się zmienia - u człowieka co 7 lat, a jak jest u psa to nie wiem...:evil_lol:

Posted (edited)

Może zmienić tytuł i w inny wątek przełożyć wtedy tak...
EDIT Fakt nie wszyscy z Warki wiedzą! Zmiana tytułu i wątku mile widziana.

Edited by wiosenka