yunona Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 A Beziol jest bejajeczny ?, bo już tak długo urzędował, że nie wiem?:diabloti: Quote
bakusiowa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ciekawe czy powieszone są ogłoszenia o zaginięciu. Skoro wzięła Bezia to na pewno wychodzi z nim na spacery. Gdyby były ogłoszenia to ktoś by zobaczył. Quote
jostel5 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Bezio jest bezjajeczny , a ogloszenia są wywieszone.Dlatego,że pani musi wychodzić,Jamor twierdzi ,ze Bezio też się gdzieś wyłoni.Warka nie jest duża... Quote
Bejotka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 wiosenka napisał(a):Kurcze trzymam kciuki... ... i za Panią też... Quote
bakusiowa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 No to teraz trzymajmy kciuki aby babcia pozostała w całości:evil_lol: Quote
gregorsat Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 bakusiowa napisał(a):No to teraz trzymajmy kciuki aby babcia pozostała w całości:evil_lol: Bo może być Czerwony Kapturek wersja V 1.2(to tak, jak V 1.1 tylko już bez babci) :evil_lol: Ale mam nadzieję, że Beziol i Babcia przypadli sobie do gustu i wbrew naszym obawom grzeją teraz dooopki przy babcinym piecu:loveu: Ot, nikt nie przywidywał, że domek Bezia jest tak blisko...;) Quote
bakusiowa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 gregorsat napisał(a):Bo może być Czerwony Kapturek wersja V 1.2(to tak, jak V 1.1 tylko już bez babci) :evil_lol: Ale mam nadzieję, że Beziol i Babcia przypadli sobie do gustu i wbrew naszym obawom grzeją teraz dooopki przy babcinym piecu:loveu: Ot, nikt nie przywidywał, że domek Bezia jest tak blisko...;) Nie byłabym aż taką optymistką. Quote
Olena84 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 A czy w ogloszeniu jest napisane ze Bezio moze ugryzc? Babcia moze i nawet widzi ogloszenia, ale czasem tak jest ze Ci co znajda psa, nie chca oddac, wiec sie nie zglaszaja, bo boja sie ze moze zostac im odebrany... Quote
jostel5 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Wciąż cisza! Dawno tak się nie denerwowałam ,a teraz mam jeszcze fazę ,że może ta pani ma wnuki i że te dzieci zechcą się z Bezem pobawić...brrrr...Horror! Quote
Olena84 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Nie no, chyba nikt obcego psa nie pusci na dzieci, spokojnie! Quote
arabiansaneta Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 No, ale to dzieci pierwsze go złapały i nic im się nie stało? Quote
jostel5 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 arabiansaneta napisał(a):No, ale to dzieci pierwsze go złapały i nic im się nie stało? Bezio ciągnął za sobą smycz,więc za smycz go złapały...Mądre były,że nie próbowały obcego psa głaskać,zresztą-może na nie warczał? Quote
bakusiowa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Nie dobrze. Bezia ani widu ani słychu a tutaj kilka dni upłynęło. Tak sobie pomyslałam, że może babcia jest już zjedzona:-( Quote
Bejotka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 bakusiowa napisał(a):Tak sobie pomyslałam, że może babcia jest już zjedzona:-( To teraz przyjdzie myśliwy..... tak to leciało? :) Też się martwię, długo już.... Quote
jostel5 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Czwarty dzień..Długo i niedługo! Bakusiowo,też mam takie wizje ,niestety...Cavani przypomniała mi ,że kiedyś Bezio nie pozwolił ruszyć się z fotela mamie Pauliny. Szlag by to ! Quote
gregorsat Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Oj tam, oj tam... A może Beziol i Babcia przypadli sobie do gustu i nie mogą się sobą nacieszyć...;) Wy to wszystko na czarno widzicie...:lol: Charakter się zmienia - u człowieka co 7 lat, a jak jest u psa to nie wiem...:evil_lol: Quote
Bejotka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Najgorszy scenariusz to siedząca dwie doby babcia na fotelu a u jej nóg .... BEZ. Quote
Olena84 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Może zgłoszą sie osoby z tamtych okolic, ktore cos widzialy, albo pomoga z ogloszeniami Quote
wiosenka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Może zmienić tytuł i w inny wątek przełożyć wtedy tak... EDIT Fakt nie wszyscy z Warki wiedzą! Zmiana tytułu i wątku mile widziana. Edited February 21, 2013 by wiosenka Quote
Recommended Posts