Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dogomaniaczki z Warki są powiadomione,weci i psie spa-też,wiszą ogłoszenia (które ,nawiasem mówiąc, ludzie zrywają),są ogłoszenia w necie,wiedzą o Beziu dzieciaki i młodzież z Warki ,a nawet Pogotowie Ratunkowe,gdyby zgłosił się ktoś pogryziony. Poza tym Jamor po prostu chodzi i zagląda na podwórka...Według niego-Bezio nie poszedł gdzieś do lasu ,bo to "paniczyk" ,który lubi ciepełko,święty spokój ,spanko...Suki też nigdy go nie interesowały!

Wszystko wskazuje na to ,że kudłaty u kogoś zakotwiczył ,ale w końcu będzie musiał się pokazać-choćby u weta na szczepieniu...

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']A jest w Warce jakaś gazeta ich? Może by tam dac info, babcie czytają takie gazety- co w mieście słychać;)[/QUOTE]

Może by ksiądz ogłosił(mówię całkiem serio).:-)
Tylko jak babcia drugi tydzień nieruchomo w fotelu siedzi, to i tak się nie dowie:diabloti:

Posted

[quote name='jostel5']Dogomaniaczki z Warki są powiadomione,weci i psie spa-też,wiszą ogłoszenia, są ogłoszenia w necie,wiedzą o Beziu dzieciaki i młodzież z Warki ,a nawet Pogotowie Ratunkowe,gdyby zgłosił się ktoś pogryziony. [/QUOTE]

A firma pogrzebowa HADES z Warki też:diabloti:(no, jak już tak skrupulatnie wyliczamy):evil_lol:.

Zaszył nam się paniczyk na dobre. ;-)

Posted

[quote name='gregorsat']A firma pogrzebowa HADES z Warki też:diabloti:(no, jak już tak skrupulatnie wyliczamy):evil_lol:.

Zaszył nam się paniczyk na dobre. ;-)[/QUOTE]

Ale chyba wychodzi na siusianie i koopkanie?

Posted (edited)

[quote name='Olena84']Niestety skoro Bezia nie ma, na razie wstrzymam sie z wplatą...

To zrozumiałe,Olenko...

Tymczasem jednak muszę zrobić przelew do Jamora za 18 dni pobytu Bezia w hotelu+20 zł za szczepienie-razem 290 zł

Rozliczenie:
Z poprzedniej wpłaty Gregorsata (tej przez mnie uszczkniętej) zostało Beziowi 23 zł
+Od Bakusiowej-50 zł
+Od Hanibor-100 zł
+Ode mnie-50 zł
+Od Gregorsata-100 zł
+Od Cavani-20 zł
+Od Olenki-10 zł

Razem:353 zł -290 zł=63 zł Tyle zostało w Beziowej skarpecie... Jest mi strasznie smutno ,ale...niech te pieniądze jeszcze trochę poleżą..Jeśli Kudłaty się odnajdzie i wróci do Jamora "coś" już będzie miał ,jeśli tak się nie stanie-przekażę te pieniądze innemu psiakowi w potrzebie...

Chciałabym wiedzieć,co się z nim stało ,nawet jeśli nie byłyby to dobre wiadomości!
Niepewność jest najtrudniejsza...

Edited by jostel5
Posted

Już dwa tygodnie minęło, jak Kudłaty zaginął...
I nic, jak kamień w wodę...
Czy Jamor wyczerpał już wszystkie sposoby poszukiwań ??? Może ponowić ogłoszenia...
A swoją drogą to trochę mu się dziwię, bo ktoś z takim doświadczeniem z psami(przecież w Sułkowicach byle kto nie pracuje) wysłał psa na spacer z kimś nieznajomym(no bo przecież ani Jamor ani Bez nowego potencjalnego Beziopana nie znali).
To tak trochę jakby dać małpie brzytwę...
Na fb u Jamora prócz znanego ogłoszenia cisza...
Na stronie hotelu Bezio w galerii "mieszkali u nas"(przyznam, że ten czas przeszły zirytował mnie najbardziej)...
Cóż, dla Jamora to tylko czasowy lokator, na jego miejsce będzie inny...
Czy dla nas też ???

Posted

Ciekawa jestem czy ktoś w ogóle dzwonił w odpowiedzi na ogłoszenia. A to, że jest w dziale "mieszkali u nas" nie podoba mi się. To tak jakby już lachę połozyć na Beziu.

Posted

[quote name='bakusiowa']Ciekawa jestem czy ktoś w ogóle dzwonił w odpowiedzi na ogłoszenia. A to, że jest w dziale "mieszkali u nas" nie podoba mi się. To tak jakby już lachę połozyć na Beziu.[/QUOTE]
to szybciutka aktualizacja .... a pytałyście dlaczego tak szybko jamor go przeniósł ?