Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na wątek - patrz mój banerek! Bardzo potrzebna nam pomoc! :(

W tej chwili najpilniej szukamy DT dla tych dwóch psów. Zostały odpięte z łańcucha, zabrane przez miejscowe władze i chwilowo czekają u weterynarza. Jeden i drugi to samiec, łagodne do ludzi i innych zwierząt. Są w dość dobrym stanie, tak ocenił gminny wet. Są trochę nie dożywione. Potrzebują ciepłego konta, gdzie ktoś poświęci im trochę czasu i zechce poznać lepiej, zanim znajdziemy DS. W najbliższym czasie postaramy się o więcej zdjęć tych i kolejnych bid, które teraz marzną w obu wsiach.

1.

2.

Osoby mogące pomóc, prosimy o kontakt z Ekostrażą.
www.ekostraz.pl

Posted

U moich panienek z boksu 18 bez zmian. Mikusia w dobrej formie, choć trochę ślizga się na betonie, za to Lalunia... no niedługo z Laluni zrobi się sfilcowany i wyleniały, chudy i oropiały kościotrup! Domu gdzie jesteś? Ją trzeba zabrać ze schronu w trybie pilnym! Zima to dla niej wyrok.

Posted

odnowiłam dziewczynkom ogłoszenia
[url]http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/do_adopcji/psy/showAdvert4836133.html[/url]
[url]http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/do_adopcji/psy/showAdvert4836132.html[/url]

Posted

Lalunia jest w izolatce - bardzo nasiliła się jej ta alegria , skóra jest bardzo zaogniona , czerwona i to nie tylko na nóżce ale na prawie całym ciałku.

Posted

poryczałam się. biedne maleństwo. taka drobina.

[FONT=Arial Black]Poznałam Lalunie, kiedy jeszcze na dworze panowała słoneczna , ciepła jesień. Lalunia mieszkała w schroniskowym boksie nr 18 i była cudną, drobniutką, delikatną suczką z maleńką zmianą alergiczną na przedniej łapce – nic takiego –plamka bez sierści, która łatwo wyleczyć. Teraz trwa zima, mróz i to maleństwo przypomina oropiały, czerwony, zaogniony szkielecik! Jej alergia rozwinęła się na skutek mrozu do rozmiarów tak ogromnych, że Lalunia trafiła na izolatki! Proszę! Pomóżcie ogłaszać lalunię! To jest malusia i delikatna suczka, odrobina pielęgnacji i niedrogie leki oraz CIEPŁO i Lalunia wróci do zdrowia! To co ma na skórze, nie jest zakaźne – to tylko alergia! Ale straszna! Lalunia musi mieć dom, ciepło, sucho i miskę z żarełkiem dla alergików – ona dużo nie zje, bo to mikrus nad mikrusy![/FONT]
[FONT=Arial Black]Jeśli jakaś dobra dusza zechce pomóc w ogłoszeniach będę ogromnie wdzięczna. Ja lalunię odnawiam na gumtree, kupsprzedaj i wrocławiak pl. Jest też na FB. Proszę o inne ogłoszenia![/FONT]

Posted

Monika ona może ważyć 6-7 kilo nie więcej. To chudzina jest. A czy jest prawdziwym grzywaczem? No na pewno jest kundelkiem, ale bardzo przypomina grzywacza, zmieszanego z czymś.

Posted

dziewczyny, w razie jakby sie jakis DT znalazł, będzie mozna liczyc na jakieś deklaracje stałe dla laluni? ja bym mogła (przynajmniej przez najbliższe 3 miesiace) cosik na nią przeznaczyć.

Posted

a moga sprawdzic ? kto moze sprawdzic jak nie tam no ale ona potrzebuje domku....
czy ktos moglby zrobic zdjecie tych miejsc gdzie widac uczulenie...? Od pchel ?
nie doczytalam ile sunia ma lat ?