Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o Milusię - wzięli ją wczoraj starsi państwo - powyżej 60-tki. Właściwie nie dali się przekonać na adopcję starszej suczki - tylko ta i ta. No to Milusia poszła. Cały czas o niej myślę, mam nadzieję, że jej nie utuczą, nie rozkapryszą i że będzie jej tam dobrze. Milusia poszła prosto ze schroniska, bez umowy, bez pakietu zabezpieczeń - ehhhh- smutno troszkę, ale tez mam nadzieję, że jej nie zmarnują, dopilnują, pokochają i nie oddadzą za lat 10 - bo pójdę strzelać.

Jeśli chodzi o Diankę ona ma takie łatki - żółtawe, może kremowe, ale nie są jakieś nadzwyczajnie intensywnie rzucające się w oczy.

Posted

no właśnie,
dwa lata temu ktoś wyrzucił takiego szczeniaka http://uciechow.com/psiak/68
na zdjęciach nie widać żółtawych plam, bo przy lampie błyskowej "znikały"
niestety wtedy działaliśmy jako wolontariusze a nie schronisko i psy nie były chipowane

Nie mam więcej zdjęć bianki, ale pamiętam że miała kilka plamek właśnie żółtawych na ciele

Posted

marti to ciebie prosiłam dwa lata temu o zrobienie kontroli poadopcyjnej u Bianki..małego szczeniaka
W kartach mamy numer telefonu do właściciela psa, ale wczoraj cały dzień był wyłączony, dzisiaj nie próbowałam dzwonić....chce się upewnić czy Diana to nie nasza Bianka

jedyne co mi się nie zgadza to uszy....które są sporo mniejsze

Posted

Basia1244 napisał(a):
I zaszły zmiany :D - Diana ma dom!!! Cieszę się przeogromnie!

Znalazła nowy domek?

Diana faktycznie przypomina naszą Biankę.
xmartix, a jak dawno tam bylaś?

Posted

Basia1244 napisał(a):
tak! Dianka grzeje dupkę w domku :) No i ...może jutro Lalunia już też będzie w domku (ale cicho sza).

Trzymam kciuki ;)
Fajnie że suńka znalazła dom. Niech jej się wiedzie szczęśliwie :)

Posted

A no dzwonił jeden pan, rozmyślił się. Potem jedna pani, rozmyśliła się. Miałam jednego maila - rozmyślono się. Lalunia ma strasznego pecha - zupełnie tego nie rozumiem! Ona jest fajniusia taka, laleczka prawdziwa, ozdobna, zgrabna, figlarna. No i tkwią dziewczynki w boksie.

Posted

Z alergią Laluni jest źle - przyszedł mróz i łapki (wszystkie!) na stópkach zaczerwienione a przednia łapka ma coraz większą zmianę:( Laluni potrzebny jest domek, ciepło, kąpiel, czesanie, zaczyna wyglądać kiepsko. Mika natomiast kochaniutka jest w dobrej kondycji, tylko bardzo bardzo brakuje jej człowieka - tak chciała dziś,żebym ją głaskała :( Miła ,mała, Mika.