Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikaragua napisał(a):
Pusia biega, Pusia szczeka,
Pusię słychać już z daleka.
Koty goni, myszy łapie,
lubi leżeć na kanapie.
Kocha Panią swoją też.
Chcesz Pusieczkę - to ja bierz!

Piękny wierszyk! Cały Pusiaczek mój kochany paskud jeden :D

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mika jedzie w sobotę do siebie już :) załatwione przez Iwę, bo z ogłoszeń odzewu nie było. Pusia.... :) jest u mnie i nie narzeka :) nikt oprócz mnie jej nie chce, to co się będzie wychylać :), troszkę się jej jeszcze przytyło (muszę jej zacząć mniej dawać papu ) obrasta futrem, biega, szczeka, kręci piruety :) Pozdrawia wszystkie cioteczki i teraz idzie już spać :), bo późno się zrobiło, a grzeczne pieski o tej porze zakopują się pod kocyk. :)

Posted

Poker napisał(a):
fajnie ,że Mika jedzie.A o Pusi ani słowa, hę?

No jak ani słowa? Toż napisałam, że Pusia zdrowa, przytyta, rozszczekana, poszła już spać malutka, bo zmęczona tymi spacerami okrutnie - :)
Poker! Pusia tkwi u mnie i jesli nikt fajny jej nie zechce, to zostanie na zawsze, ale póki co ogłaszam i liczę na super człowieka dla niej (chwilowo jednak nikt taki się nie pojawił, ba! 5 osób zaintereowało sie Pusią w ciągu ostatnich 3 miesięcy i tylko jedna pani z Kozanowa była ekstra dla Pusi, ale ... Pusia okazała się dla niej jednak za duża i pani zrezygnowała , a tej kobitki akurat żałuję ogromnie, na szczęście wzięła innego mikropsiaka do adopcji, czyli nie została bez niczego :)

Posted

Basia1244 napisał(a):

Poker! Pusia tkwi u mnie i jesli nikt fajny jej nie zechce, to zostanie na zawsze,

Właśnie o to mi chodziło :evil_lol:.
Chociaż wolałabym ,że by dobry DT nie zniknął.