Mi. Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 evaxon napisał(a)::grin: to sie nazywa pomocny pies:evil_lol: a moja w tym czasie leni się na kanapie:eviltong:I drży na myśl o wyjściu choć na chwile na dwor:cool3: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bonita napisał(a): Wiesz że dziadzio za lekami nie przepada:p :evil_lol: (powiem nawet że tabletki do ust nie włoży:shake: , chiba że Bilobil w siropie:evil_lol: ) chyba muszę dziadziowi syropek kupić:evil_lol: bonita napisał(a):Bono wziął się za grabienie ogrodu ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma to jak sobie śnieg pograbić:diabloti: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :multi::multi::multi:ale u was super ogrodowe zabawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:gdzie chciał iść:razz: Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bonita napisał(a):]Madziu kiedy aparat kupisz w końcu, żebym mogła pooglądać mojego wnusia Medorka:mad:. Mamuńka mam dwie córy, to czekam na Dzień Matki:diabloti: :diabloti: Śliczne fotencie :D Quote
bonita Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Mamuńka mam dwie córy, to czekam na Dzień Matki:diabloti: :diabloti: Bardzo madrze to sobie uknułaś:evil_lol: . Quote
bonita Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 *luthien* napisał(a):a moja w tym czasie leni się na kanapie:eviltong:I drży na myśl o wyjściu choć na chwile na dwor:cool3: Byłam u Ciebie i widziałam jej minkę na śnieżku:evil_lol: . Quote
bonita Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:ale u was super ogrodowe zabawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:gdzie chciał iść:razz: A wybrał by się czasem tu i tam:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 już mnie odmuliło - działa net - ONI zeszli z anteny :evil_lol: :evil_lol: fajowe fotki :) Quote
bonita Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Vectra napisał(a):już mnie odmuliło - działa net - ONI zeszli z anteny :evil_lol: :evil_lol: fajowe fotki :) Ciekawe do KOGO sie przenieśli:evil_lol:( u mnie wszystko ok:evil_lol: ) . Quote
Vectra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bonita napisał(a):Ciekawe do KOGO sie przenieśli:evil_lol:( u mnie wszystko ok:evil_lol: ) . Powiem niegrzecznie :evil_lol: mmmmmmmm mnie to obchodzi :evil_lol: ważne że mi działa :evil_lol: Quote
BeaC Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 bonita napisał(a):Bono wziął się za grabienie ogrodu ;) hehehe widzę pomocnika......daj mu łopate może odśnieży Ci podwórko:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Vectra napisał(a):już mnie odmuliło - działa net - ONI zeszli z anteny :evil_lol: :evil_lol: fajowe fotki :) ONI przyszli do mnie i zasypują mi śniegiem podwórko :angryy: Quote
Medorowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 bonita napisał(a):Bardzo madrze to sobie uknułaś:evil_lol: . :grins: :grins: :grins::evil_lol: Quote
Mi. Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Więce więcej więcej więcej wiecej wiecej wiecej wiecej wiecej wiecej wiecej fot:multi: :eviltong: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witam .....dogo mnie dziś nie lubi bo zjada moje posty :placz: Quote
DORRAG Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć Bonitko:p Alicjarydzewska napisał(a):Witam .....dogo mnie dziś nie lubi bo zjada moje posty :placz: To u mnie to samo ...ktoś kradnie moje posty. Quote
misiaczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 bonita napisał(a): Szaleństwo Ale synek z córcią mają radochę za snieżku :multi:. Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć! Co tam u Was? P.S.Klaryska już po sterylce :) . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Oj zabawa musiała być przednia :) A boksio jak sprawdza, czy to coś niebieskiego nie zje przypadkiem biedaka :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Oj zabawa musiała być przednia :) A boksio jak sprawdza, czy to coś niebieskiego nie zje przypadkiem biedaka :evil_lol: To jest zjeżdżalnia:roflt:. Quote
Imbirka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 cześć babciu:p madzia i medor napisał(a):Mamuńka mam dwie córy, to czekam na Dzień Matki:diabloti: :diabloti::D matka:cool3:, nie przeginaj:evil_lol: aparat miałaś mieć zanim 2 córek się dorobiłaś:cool3: Alicjarydzewska napisał(a):Witam .....dogo mnie dziś nie lubi bo zjada moje posty :placz: Ala, moje posty też zagineły:placz: znowu admin coś miesza:angryy: Quote
Medorowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć babciu:p matka:cool3:, nie przeginaj:evil_lol: aparat miałaś mieć zanim 2 córek się dorobiłaś:cool3: :siara: :siara: :siara: :diabloti: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć babciu:p matka:cool3:, nie przeginaj:evil_lol: aparat miałaś mieć zanim 2 córek się dorobiłaś:cool3: Ala, moje posty też zagineły:placz: znowu admin coś miesza:angryy: Witaj Wnusiu i Córusiu, oraz sistersjo Alu:multi: cieszcie się że wogóle dogo macie:cool3: , u mnie to całe dogo znikło i dopiero teraz się pojawiło:placz: . Ciekawe czy już na stałe:cool3: . Quote
Recommended Posts