Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Oj zabawa musiała być przednia :) A boksio jak sprawdza, czy to coś niebieskiego nie zje przypadkiem biedaka :evil_lol:

Tak zabawa extra :D, on już wie że zjeżdzalnia psów nie jada ;) i wie również że do góry się nie wydrapie:evil_lol: , choćby się usilnie starał:evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
dzieńdoberek!!! a ja nawet nie próbowałam..., przeczekałam..., i jest o key :razz:

U mnie się chyba wkońcu poprawiło , ale nie zapeszam:roll: .
Pysia napisał(a):
Jest dogo :crazyeye: Ciekawe czy zje mi posta czy nie :smile: Dzisiaj u siebie próbowałam 3 x wstawić foty i mi zjadało :angryy: Poddałam się...

Ja nawet dziś nie próbuje:shake: , jutro może będzie lepiej:cool3: .

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)widze że i tutaj oczekiwanie na polepszenie kondycji dogo...rano zjadało namiętnie :shake:

A wiesz co temra u mnie się robi:cool3: , piszę i nic nie widać:shake: literki dopiero po jakimś czasie się wypisują SAME:cool3: .

Posted

bonita napisał(a):
A wiesz co temra u mnie się robi:cool3: , piszę i nic nie widać:shake: literki dopiero po jakimś czasie się wypisują SAME:cool3: .

U mnie jest dokładnie to samo:shake: , a ja goopia myślałam, ze to przez tą klawiaturę(przeniosłam się chwilowo na inny komputer):mad: .

Posted

Guffi napisał(a):
U mnie jest dokładnie to samo:shake: , a ja goopia myślałam, ze to przez tą klawiaturę(przeniosłam się chwilowo na inny komputer):mad: .

To dobrze że nie tylko u mnie, już mi lepiej:evil_lol: .

Posted

bonita napisał(a):
:mad:to ja tak mam z emotkami

Ale rano to były jajka ...napisałam posta , wysłałam , przeczytałam , wchodze na inny blog potem wracam na poprzedni i nie ma posta:crazyeye:a on znów pojawia sie jak juz inne się napisały .....

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:to ja tak mam z emotkami

Ale rano to były jajka ...napisałam posta , wysłałam , przeczytałam , wchodze na inny blog potem wracam na poprzedni i nie ma posta:crazyeye:a on znów pojawia sie jak juz inne się napisały .....

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wczoraj Smiałyśmy się ONI , ONI to mamy ICH dzisiaj:evil_lol:
Czają się w każdym poscie:evil_lol:

Posted

:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:

Posted

evaxon napisał(a):
:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:

A Tobie co :crazyeye: Gorzej:crazyeye:
:evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wczoraj Smiałyśmy się ONI , ONI to mamy ICH dzisiaj:evil_lol:
Czają się w każdym poscie:evil_lol:
no są ...i mi znów ukradli wielokrotne cytowanie:mad::mad::mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Może jej jedzenie zaszkodziło :diabloti:

taa chyba jedzenie śniegu :evil_lol:

nic mi nic mi :eviltong: se polatac troche chcialam:evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
To wina Ewy :evil_lol: Ona ich tu sprowadzila :mad:

no no to jej wina:razz: i na dodatek uciekla :shake: i zostawila nas tu z tym czyms:razz: no znaczy z tym problemem :shake:

Posted

evaxon napisał(a):
taa chyba jedzenie śniegu :evil_lol:

nic mi nic mi :eviltong: se polatac troche chcialam:evil_lol:

A miotłe masz ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I uważaj zebyś się z NIMI nie zderzyła bo ponoć sa wszędzie :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
nie jej a Twoja :evil_lol:

:crazyeye: jaaaaa??????eeeee tam:evil_lol:
Pysia napisał(a):
A miotłe masz ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I uważaj zebyś się z NIMI nie zderzyła bo ponoć sa wszędzie :diabloti:

haha na łopacie latam razem z twoim Tztem:evil_lol: