Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jestem calutka mokra :p Śnieg na dworze nieco się pobałaganił a my jesteśmy zmęczeni i roześmiani :multi::multi::multi: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Kitka20']Bonita Ty też masz super psiaki a sama Bonita extra:loveu::lol: Cześć Kitka :multi: Witamy u nas:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witamy w naszej galerii Agunia-Pańciunia :) Dziekuje....:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='bonita']To jest Dominuś i niech ktos powie ze nie slodka smiszota...z tego zwierzatka...piekna mina.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pysia']Jestem calutka mokra :p Śnieg na dworze nieco się pobałaganił a my jesteśmy zmęczeni i roześmiani :multi::multi::multi: oj ja tez calusieńka mokra wróciłam....a futrzak...cały przeszczesliwy....ze tak fajnie duzo sniegu i to takiego mokrego.....po pachy umorusana....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witam .....dogo mnie dziś nie lubi bo zjada moje posty :placz: Kochana Alicjo ..takie zycie:diabloti: buziaki Quote
Medorowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mamusia naprawdę siiiiuper przeróbki/fotki:multi: :multi: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Mamusia naprawdę siiiiuper przeróbki/fotki:multi: :multi: Dziękuję Córuniu za takie ciepłe słowa:loveu: , wiesz że mamusia się stara:evil_lol: , ale nie zawsze jej to wychodzi:p . Twoja córcia Leemonca to jest talent :D Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']oj ja tez calusieńka mokra wróciłam....a futrzak...cały przeszczesliwy....ze tak fajnie duzo sniegu i to takiego mokrego.....po pachy umorusana....:diabloti: Zajrzyj do mnie to zobaczysz dlaczego jestem cała mokra :evil_lol: No i ONYCH uwieczniłam :evil_lol: [quote name='bonita']Dziękuję Córuniu za takie ciepłe słowa:loveu: , wiesz że mamusia się stara:evil_lol: , ale nie zawsze jej to wychodzi:p . Twoja córcia Leemonca to jest talent :D Popieram :p Leemonca ma talent ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pysia']Zajrzyj do mnie to zobaczysz dlaczego jestem cała mokra :evil_lol: No i ONYCH uwieczniłam :evil_lol: totez tak uczyniłam.......:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mamcia, aleś poszalała z foteczkami :) Śliczne kolorki, i rameczki :multi: A tu fajowa zabawa.... Ale to już chyba powoli koniec brykania na śniegu - wszystko jest bleee i topnieje :shake: Quote
misiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cześć Bonita :). Ale fajne foteczki ze spacerku zimowego :loveu:.U nas dzis juz samo błoto zostało i deszcz pada :errrr:.A tak slicznie było przez parę dni :). Quote
tygra Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czy Bonitka też ślizgałą sie na jabłuszku plasikowym? Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Patrzcie jaki sobie obrazek w domu powieszę ;) Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='tygra']czy Bonitka też ślizgałą sie na jabłuszku plasikowym? Bardzo chciała:evil_lol: Cześć Tygerki:loveu: Quote
Kitka20 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dzieńdoberek ranne ptaszki:lol: Jak tam dzionek bo my z Tequilą się leniliśmy i spaliśmy Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='misiaczek']Cześć Bonita :). Ale fajne foteczki ze spacerku zimowego :loveu:.U nas dzis juz samo błoto zostało i deszcz pada :errrr:.A tak slicznie było przez parę dni :). U nas po snieżku tylko błota dużo zostało:-( -po kolana. Cały czas wiatrzysko wieje i nie wiem po co jeszcze leje śnieg z deszczem. Jednym słowen FE pogoda:shake: . Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kitka20']Dzieńdoberek ranne ptaszki:lol: Jak tam dzionek bo my z Tequilą się leniliśmy i spaliśmy Cześć! A my dreptaliśmy od rana:p i wszystko mam mokre aż do kolan:p . A to jeszcze nie koniec dreptania na dzisiaj:cool3: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kate I Luka']Mamcia, aleś poszalała z foteczkami :) Śliczne kolorki, i rameczki :multi: A tu fajowa zabawa.... Ale to już chyba powoli koniec brykania na śniegu - wszystko jest bleee i topnieje :shake: Tak córuniu masz rację, teraz zostaje nam jedynie pływanie:p :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='bonita']Patrzcie jaki sobie obrazek w domu powieszę ;) zdolna jestes.... Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Merol byłby obrażony, gdyby to zobaczył:evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='bonita'] Merol byłby obrażony, gdyby to zobaczył:evil_lol: ha ha ha... jak dziewczynce fafelek sie rozciągnął i uszyska :evil_lol:. Quote
Imbirka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: kanapką się w pracy udławiłam:cool3: cześć babciu:lol: Quote
Recommended Posts